2022-2023 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Vahit emre gibi yerli ortayı kaptırıyorsak eyvah eyvah. Bedirhan harici tatmin etmez orayı. Libero sıkıntımız da vardı, yerli olarak ahmet karataş değerlendirilmemiş ve oyuncu arkasa gitmiş. Şaka gibiyiz.
 
Emre vahit > fenerbahçe
Torres > paok
Murat yenipazar> barkom
3 tane as ve önemli oyuncumuzu elimizden kaçırdık ve daha transfer bile yok. Sezon ortası da burutayı da kaybetmiştik.
 
Ciddi sıkıntı içine gireceğiz seneye. Piyasada oyuncu kalmadı. Bizde de kimse kalmadı. Yasin Aydın, Doğukan Ulu herhalde en önemli yerli oyuncularımız olacak. Küme düşmesek bari. Kadın voleybolda yine kalan oyuncular oldu ama burada durum yaş. Kimsenin umrunda mı acaba?
 
Doğukan Ulu da gitmiş. Şaka maka kimse kalmadı kadroda. Son yıllarda şampiyon olabilecek kadroları hiç ettik. Şimdi ise küme düşme potansiyelimiz çok yüksek. Çok merak ediyorum kadroyu. Altyapı falan idare edeceğiz herhalde. Piyasada kimse kalmıyor. İçine ettiler kulübün. Erkek voleybol, kadın voleybol, kadın basketbol branşlarında seneye büyük hüsran var. Umarım rezillik çıkmaz.
 
Seçim bittiğine göre 1-2 hafta içinde kadronun şekillenmesi lazım. Hoca ve tüm kadro gitmiş gibi görünüyor. Hoca tercihi çok önemli olacak. Eğer yabancı iyi bir hoca getirilmeyecekse tercihim Erkan Toğan olur. İyi yerli pek kalmadığına göre çok iyi 3 tane yabancı transfer etmemiz gerekiyor. Metin Toy hamlesi olursa elbette faydalı olacaktır. Eğer Metin Toy gelirse 3 yabancı hakkını 1 pasör ve 2 smaçör olarak kullanabiliriz.
 
geçen sezon okan böke görevi bırakmadan transferleri yapıp gitmişti. bu sezon ilgilenen bile olmamış. metin toy ve oğuzhan karasu harici iyi yerlide yok boşta. halkbank nimiri falan almış zaten, yeni sezonda ilk 8 içinde olmaya falan çalışırız.
Bu sezon genel kurulda bütçe de onaylanmadığı için ne yazık ki transferler yapılamadı.
 

Üst