• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Bu sene yurt dışı tarafını çok takip edemedim ama benim de kafamda bütçe çok ilerlemezse diye bir kadro var.

Dee Bost - Kenan - Yunus Emre
X - Dorukhan/Tarık
Elgin Cook - Göksenin
Blackshear - Sadık
Alpha Kaba/Jekiri - Ahmed - Mahir
Jekiri Olympiakos’a gidecek diye bir haber okumustum.

Beşiktaş'a oynayan Ercan Osmani Türk statüsüne geçti mi acaba? Yedek pota altı oyuncusu olarak düşünülenebilir yerli ise.

Milli takımla bir maça çıkması lazım . Ataman'da bitiyor adamın işi yani öyle saçma sapan bir sistem

Bu sene yurt dışı tarafını çok takip edemedim ama benim de kafamda bütçe çok ilerlemezse diye bir kadro var.

X - Dorukhan/Tarık
Elgin Cook - Göksenin
Blackshear - Sadık

Olası bütçe konusunda tahminin ötesinde bilgin var mı Furkan?

X - Dorukhan/Tarık
Elgin Cook - Göksenin
Blackshear - Sadık

X kısmına topa yön veren skorer isim bence Aaron Harrıson olmalı Bost ile iyi anlaşacağını düşünüyorum.

Birde 5 numaraya eğer buy-out düşük olursa Sadık'taki gibi Furkan Haltalı olursa çok güzel kadro olabilir

X kısmına topa yön veren skorer isim bence Aaron Harrıson olmalı Bost ile iyi anlaşacağını düşünüyorum.

Birde 5 numaraya eğer buy-out düşük olursa Sadık'taki gibi Furkan Haltalı olursa çok güzel kadro olabilir

aklıma geldi(zaten aklımdan çıkmaz) ama Telekomdaki hali hiç iyi değil gibiydi

Jehyve Floyd’u dusurebilir miyiz acaba ?

Bost-Gray-Colson-Blackshear-Solomon yabancı rotasyonu benim için tamamdır

Ndour'dan çok daha atlet ve şutu daha iyi olan bir uzun bulamıyorsak çıkmanın manası yok. Kerry zaten kalmalı, çok daha iyisini; yani bir üst segmentini getireceksek o ayrı.
Floyd da çok kısıtlı bir oyuncu. Atletizmi dışında bir numarası yok, kumar. Bizim gibi bütçesi olan takımlar tek 1 özelliği için bir oyuncu alma lüksüne sahip değil. Maalesef attığınızı on ikiden vurmak, çok fonksiyonlu adamlar almak zorundasınız.

Bu şanlı forma altında dememiş yalnız 🙂

X - Dorukhan/Tarık
Elgin Cook - Göksenin
Blackshear - Sadık

Rob Gray çok iyi otururmuş buraya.

Senelerdir şu takıma Vidmar’ı getirtemedim. Adamım bedavadan az pahalıya oynar. Eminim hala taş gibi savunma yapar, taş gibi perde yapar. Gelsin oynasın.

Sadık 'in +1 ini bu yaz resmilestirsek iyi olur 2023 yazında zorlaniriz talibi çok olur.

aklıma geldi(zaten aklımdan çıkmaz) ama Telekomdaki hali hiç iyi değil gibiydi

Çok takip edemedim bende ama bizde gösterdiği performans gerçekten çok iyiydi o yüzden bende düşündüm melo'ya göre daha istikrarlı hem de daha mücadeleci ve hırslıydı gelirse aynı performansı verir mi bilemem tabi

Sadık ile bost kalıyor diye biliyorum. Kerry'den bir ses çıkmadı

Geri