2022-2023 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Kosova takımıyla sözleşme imzaladığı günden beri neden Galatasaray'ı beklemedi diyenler... Neyse yorumum yok sizin için. Galatasaray'ın en önemli en büyük ismi yeniden Galatasaray kadın basketbol takımının koçu oluyor hemde kontratından çıkarak. Hocam benim bal hocam, inşallah sen gelmeden önce birkaç adım atılmıştır da sen sadece son rötuşları atar kadronu tamamlarsın. Canım hocam yeniden hoşgeldin yemin ederim haberi gördüğümden beri havalara uçuyorum
 
Piyasada yerli kalmadı ama bizim daha hocamız belli değil. Hadi ışıl geldi diyelim. Tuğçey yi kaçırdık gibi gözüküyor bugün çıkan haberlerde. Pelin de gitti varsayarsak, Işıl, Meltem, Sude dışında yerlimiz kalmadı. Muhtemelen ligden düşük profilli birileri gelecek yerlide.
 
Kerem Övet : Ekrem Memnun haberi doğru, biten bir şey yok.
Bu arada şubenin yaşadığı durum da hakikaten hiç iç açıcı değil. Çok geç kaldık ve elde bir avuç yerli oyuncu kaldı. Bazısı birbiriyle oynamak istemiyor, bazısı koça göre takım seçiyor, bazısının özel hayatıyla alakalı meseleler var. Bu branşa kafa yormaktan ben bile sıkıldım.
Kadın basketbolunun camia içi meseleleri gerçekten çok acayip. Bu kadar dedikodu ve bel altı hikaye olan başka branş yok sadece GS özelinde de değil.
Yabancı transferinde en ufak bir şey yapılmadı şu ana kadar, çıkan haberler doğru değil .
 
Son düzenleme:
Allah'tan tek dileğim Tuğçe Canıtez-Hatay haberlerinin yalan olması. Cidden çok sevinmiştim anlaştığımız haberlerini görünce, şu takıma da şu yoklukta harika gider. Belki Ekrem hoca ikna eder bilmiyorum yada o Ekrem hocayla çalışmak ister ama bir şekilde bize gelmeli, gelmesi lazım.
 
Fener Brenna Stewart ve Messemanı acıklamış. Bizim daha hocamız belli değil, kaç yabancı olacak o meçhul. Her sene aynı terane. Yönetime kim gelirse gelsin Bize her sene ikinci olmanın başarı olduğunu ezberlettiler zorla, yazıklar olsun. Şahsım adına sezonda içerde bir Fener galibiyetini başarı olarak kabullenemdim, kabullenmeyeceğim. Galatasaray bir yerde varsa tek hedefi şampiyonluk olmalı.
 
Fenerin kadrosunu ve aldıkları oyuncuları gördükçe içim acıyor hakikaten, erkek basketbol takımımızdan daha yüksek bütçeye sahipler. Her sene üst levelden wnba oyuncularını toplayıp Euroleague de F4 yapıyorlar ve bu sene ekaterinburg'da olmayacak galiba, yani net bir şekilde EL Women şampiyonu olacaklar. Geldiğinden beri her branşta Cumhuriyetin 100. Yılında en çok kupa kazanan takım olacağız diyen adamdan sırf bu söyleminden ötürü bir beklentim vardı ama çoğu branşta geç kaldık. Ama Ekrem Memnun hamlesini bu yönetimden beklemezdim çok iyi bir hamle, belki sandığımızdan daha iyi bir kadro gelir bilmiyorum, umut..
 

Üst