2022-2023 Türkiye Süper Ligi

Yarın kazanarak tüm kontrolleri ele alırız tekrar. Ve Fenerbahçe maçına şampiyon çıkıp maç bitimi kupa kutlaması yaparız. Konsantrasyon 23. Şampiyonluk yolu kısaldı.
 
Son haftalar zor olur her zaman,işin kötüsü küme düşme korkusu olan 3 takımla oynayacağız ama ben takima güveniyorum, yeter ki hoca panik yapmasin.
 
Maç öncesi aklımdan geçti 1-1 skor olarak ama zehirli ok atmayalım diye yazmadım. Güzel oldu, umarım değerlendirebiliriz ve bir travma daha yaşarlar. Geçenlerde tahminimi BJK ikinci ve Fener üçüncü olacak diye yazmıştım. Bakalım senaryo oraya doğru kaydı son zamanlarda.
 
Jesus A plus bir hoca degildi ama Fb’nin getirebilecegi en iyi hocaydi.Bence kotu de sezon gecirmedi.Gs cok ekstraydi bu sezon.Bizim iyi oldugumuz sezonda biz sampiyon oluruz zaten.Bu ligin yazili olmayan kurali budur.

Simdi vasat bir yerli hoca getirip kadroyu Super Lig copleriyle dolduracaklar ve gelecek sezon ilk 2’ye girme sanslari yok.Beter olsunlar ne diyeyim :)
 
Ligi ,aksilik olmaz ise domine eder ;5.yıldızı takar meneri 4.yıldız hayali ile baş başa bırakırız. Tabi derin abiler önümüzü kesmez ise.mener ,inşallah bu günleri arar ve dahada beter olur.14, yıl şampiyon olamadığımız zamanlar bize çok hava atıp dalga geçmişlerdi.
 
Arideverçi jesus.fener senide deli etti sonunda.adam akıllı çıktı. Sezon başında bu camiada olmayacağını tahmin etti, bir yıllık sözleşme imzaladı. Bakalım delirme sırası kimin?Abdullah Avcı. Sergen Yalçın adı geçen isimler. Net bilgi değil. Kim gelirse gelsin Fener kolay kolay şampiyonluk göremez. Öngörüm 3, yada 4, belki 5 sezon ,daha papatya falı, misali bu sezon, olmadı gelecek sezon, mutlaka olur misali kendilerini avutacaklar.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahçe nasıl kupa kazanır,nasıl başarı elde eder ? Kıyamet alameti bu,kesin Türkiye kupasını bir sebepten geri alıp Başakşehir'e verirler.
 
Şikeciler ,dün Başakşehir karşısında çok rahat bir galibiyet aldı .Fenerli medya, gaz verdi .kutlama mesajları ,ve maç görüntüleri spor kanallarında ,reytingi yüksek diziler gibi ekranları işgal etti. İki maçta 6 gol attığımız takımı göklere çıkardılar. Ne diyelim? medyanın hele hele taraflı medyanın gücünü göz ardı etmemek lazım. Fenerin medyası gerçekten güçlü. Sadece o medya, değil başka unsurlarda var .yoksa ligin bitimine bir kaç hafta kala şampiyonluğumuzu ilan eder ve Fenerin 5. 6. hatta 7 .oluşuna şahit olurduk...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda mükemmel bir gol attı. Elinle koordinat girsen ancak bu kadar o noktaya gider o top. Yalnız bu golün dışında maçın yarısından fazlasını 10 kişi oynayan takıma karşı ciddi bir atağımızın olmaması hayal kırıklığı. Hiçbir üstünlük kuramadık rakibe. Sadece top bizim ayağımızda biraz fazla kaldı o kadar.
 

Üst