• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2022 Bitci Erkekler Türkiye Kupası | Gaziantep Basketbol 62 - 77 Galatasaray NEF

Ya kafamıza ya kafalarına öyle bir keskin bıçak DEE BOST müthiş başladık son çeyreğe !!!

Yapıştır Bost,yapıştır.13 sayı öndeyiz.Oyunlarını oynasınlar,çirkeflik ederek maç kazanılmaz.

Dee Bost hakemlerden aldığı uyarıyı iyi analiz etmiş :D

Ya s. gidin buna da calmazsin ya

Hücum faule bak. Döver misin sabaha mı bırakırsın

Sıçtılar, sıvamayı da geçtiler. Bu utanmazlıktır, arsızlıktır artık ya.

Bu sezon ilk kez tutarak kazaniyoruz.Bu cok mutlu etti.

Alpha Kaba seneye bizde mi???

Her yıl düzenlenen Türkiye Kupası’nı en son 1995’te kazanmış olmamız.. Basketbol geçmişimizi özetliyor daha doğrusu kulübümüzün basketbola verdiği önemi.

Beklenmeyen rahat bir galibiyet oldu. Çok sayı yememiz Melo kaynaklı mı diye düşünmeye başladım açıcası.

Yarı finaldeyiz!! Hem de sadece 62 sayı yiyerek. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Oynadığım iddaa kuponu Rıdvan'ın son basketiyle geldi desem :D double sevinç :D sürede dolmak üzereydi tam :)

Güzel galibiyet oldu.

Guzel galibiyet.Mac bitmeden yazmak istemedim ama Tofas Fb galibiyle mi oynayacagiz yari finalde ?

Adsız.jpg

62-77 kazanıyoruz. Takımımıza tebrikler.

Çok sayı atıp çok yemeyince keyif vermiyor takım :p

Nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık ve kazandık.Takımımızı tebrik ederim.Fakat anlamadığım nokta,biz neredeyse 20 fark yapacağız ve Gaziantep hala garip hücumlar yapıyor,24 saniyeyi sonuna kadar kullanıyor falan.Mental olarak maça hiç hazırlanmamışlar bence.Farkı çift haneye çıkardığımız anda maçı adeta kazanmış olduk,güzelde oldu :)

Yalnız Melo'ya ihtiyaç var.Yarı final onsuz olmaz.Ndour'u hazır bulmadım,Kravish her zaman maçın içine girebilen birisi değil.Bost'a kalıyoruz sadece ve tıkanıyoruz.

Geri