2023-2024 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray HDI Sigorta)

Ziraat Bankkart, kazanmaya ihtiyacı olmadığı halde Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçından önce Matt Anderson ritm bulsun diyerek Alanya Belediyespor'u dağıttı. Statü ne şekilde bilmiyor olmakla birlikte; normal sezondaki iki maçta kazanılan setler üzerinden puan hesabı değil de dümdüz set ratio yüzdesi, istatistiği üzerinden sıralama yapılacaksa Alanya Belediyespor'dan net şekilde üstte olur, Arkas'ı da burun farkıyla geçeriz diye düşünüyorum. Aksi ihtimalde 3-2 yenip, 3-1 yenildiğimiz iki takımdan da gerideyiz.
 
Pandemi döneminde, virüsün en sert varyantıyla yaşanan 2020-2021 sezonu play-off'unda kimi oyuncuların Ziraat'e karşı oynanan yarı final serisine hastalık sonrası çıkmasının sonucunda belki de şampiyonluğu kaçırdık. Salonda 10-15 özel izinli insanın yer alabilecek olması sebebiyle hayıflanma yaratmadığını da söylemem gerekir.

O sezon normal sezonun sonunda Arkas'la hem galibiyet sayımız, hem de puanımız aynıydı. O sebeple set ratio sıralamayı belirledi. Nüans üzerinden sıralama şekil aldı.

Bu sezonsa dün Ziraat Bankkart'ın Alanya Belediyespor'u yenmesiyle, Halkbank maçına çıkmadan önce olağan akışta ilk 4'ü garantilemiş olduk. Zira puan durumunda Arkas da Alanya Belediyespor da son hafta bizi yakalayamıyor. Basketbolda defaten 20-0'la hükmen derbi kaybettiğimiz ortamda kesin diyememekle birlikte disiplin cezası almadığımız sürece son 2 maça sadece yarı final hazırlığı üzerinden çıkıyoruz.
 
Ziraat adına Şampiyonlar Ligi'nin Matt Anderson'ın sakatlıkla cebelleşmesi üzerinden yarı finalde noktalanması bugünkü skoru yarattı elbette. Gel gelelim ki, kendilerinin bu görüntüsünü değerlendirmiş olmaları takım adına artı. Tebrikler, teşekkürler kendilerine. Arkas deplasmanında alınan galibiyetin ardından kulüp tarihinde pek bir karşılığı olmasa da voleybola dair karşılığı olan bir galibiyet daha alındı.
 
Arslan Ekşi geliyorsa tek çıkar yol şampiyonluk. Formadaki terin, çıkış koridoruna yakın noktadan dönen topların bir ehemmiyeti olmaz. Transfer olarak kıstası Nevriye Yılmaz'dır. Kazanarak kendisi adım atmak zorunda.
 
Bu adamdaki vizyonsuzluk akıl alır gibi değil. Daha sezon bitmemiş belki şampiyon olacağız ama o sezonu 4. bitirdik diyor. Yahu sen daha playoff oynayacaksın be adam sezon bitti mi?
Baskette de başarısız olduk dedi. Doğruları söylediği için saygı duydum. En azından diğer yöneticiler gibi hayal satmıyor. Neyse onu söylüyor. Bunun vizyon ile alakası yok.
 
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Umut Çakır ;
Bazı oyuncular alındı .Dediğiniz gibi resmi açıklama yapılmadı . Kadronun tamamı bitmemiş durumda önümüzdeki seneyle ilgili çalışmalar devam ediyor . Ama herkes şunu bilsin ki iddialı bir GS önümüzdeki sene erkekler Ligi'nde olucak .
 
Son düzenleme:
Halkbank - Galatasaray HDI Sigorta


🏐 AXA Sigorta Efeler Ligi Play-Off 1. Maç


1.set : 25-15(1-0)
2.set : 25-19(2-0)
3.set : 25-16(3-0)


Maç sonucu : 3-0 ...


Umut Çakır derhal istifa et ... Hoca bile değilsin ... Seni Seneye takımda görmek istemiyorum ...
 

Üst