Yüksek perde ne demek?Beşiktaş pota döverek başladı maça. Melih de yüksek perdeden girdi. Salon konusunda onur abi'nin dediklerine imza. Maçı şu salona verirken ne düşündüler acaba?
Maçlara sağlam giriş yapanlara yüksek perdeden girdi denmez mi ya. Spikerlerden duyduğum kadarıyla, yalancılarıyım diyelimYüksek perde ne demek?
Bu Beşiktaş'ta kim basket atacak harbiden çok merak ediyorum. Fener'i kitleseler bile kendileri nasıl basket atacak acaba.
Abi valla savunma basketbolu sevdalısıydım ben. 61 sayı atayım 60 yiyip kazanayım hesabı. Beşiktaş o yönden bana hitap ediyordu bu yıl, son zamanlarda iğrendim hem oynadıkları toptan hem savunma basketbolundan. şuraya bak heriflerin basket atacak adamı yok yani baya bildiğin. rakip atarak maça girdiği an geçmiş olsun bitti maç. maçın izlenecek hiçbir tarafı kalmadı şuan. maçın ismine saygıdan açık duruyor Tv'de.Cok kisitli takim Besiktas.Hatta ligin en overrated takimi desem abartmis olmam.Bu arada ligin en kotu pivotu Halilovic diyordum ama ta ki Simonovic’i gorene kadarIki potanin altina birer tane korkuluk koysan hem savunmada hem hucumda daha cok is yapar
![]()
Abi valla savunma basketbolu sevdalısıydım ben. 61 sayı atayım 60 yiyip kazanayım hesabı. Beşiktaş o yönden bana hitap ediyordu bu yıl, son zamanlarda iğrendim hem oynadıkları toptan hem savunma basketbolundan. şuraya bak heriflerin basket atacak adamı yok yani baya bildiğin. rakip atarak maça girdiği an geçmiş olsun bitti maç. maçın izlenecek hiçbir tarafı kalmadı şuan. maçın ismine saygıdan açık duruyor Tv'de.