Bu yoklukta Sloukas ve Vildoza iyidir. Şu anda en sağlam guard rotasyonlarından bence.Napier’i, Ergin hoca şu kıtlıkta nasıl kaçırdı, inanılır gibi değil. Bir tane sağlam kısa takıma katamazlarsa işleri çok zor
Bu yoklukta Sloukas ve Vildoza iyidir. Şu anda en sağlam guard rotasyonlarından bence.
Larkin prime sezonda kaptı bu kontratı ama şu anda oldukça overpaid.Larkin $4M
Sloukas $2,8M
Punter $2,6M
Mirotic $2,5M
Thompson $2,3M
W.Hernangomez $2,2M
Shengelia $2,1M
J.Hernangomez $2,1M
Clyburn $2M
James $2MMelli $2M
Napier $2M
Pangos $2M
Satoransky $2M
Ergin hoca hazırlık maçında elini sıkmayı geçtim adam yerine koyup yanına bile gitmemeliydi. ergin hoca nasıl müsaade ediyor bu badem bıyıklının kendisine saygısızlık yapmasına anlamadım. yakıştıramadım hocaya şahsen.Ergin Ataman sıfırdan kurduğu kadroyla gerçekten iyi bir performans gösteriyor. Süper Kupa malına göre strateji değiştirmiş ve ders almış görünüyor. Özellikle Hernangomez hamlesi muazzam olmuş. Birde 2 kere Avrupa Şampiyonu olmuş takımı geriye götürüp, hocaya laf atanlar var...
Belki polemiğe girmek istemedi, belki de Erdem hoca durumu açıkladı bilemiyorum.Ergin hoca hazırlık maçında elini sıkmayı geçtim adam yerine koyup yanına bile gitmemeliydi. ergin hoca nasıl müsaade ediyor bu badem bıyıklının kendisine saygısızlık yapmasına anlamadım. yakıştıramadım hocaya şahsen.