• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Davinson harici transferlerde çuvallamamıza rağmen buraya kadar gelmişken, keşke bir üst tura çıkabilseydik. Ekonomik açıdan da rahatlardık. Devre arasında operasyon gerekiyor.
 
Çok kurcalamaya gerek yok, bir sol bek bir 8...
Kerem solda oynayacak Ziyech sağlam tutulacak, İcardi beslenecek ligde zaten yeter Avrupa'da da Avrupa Ligi seviyesinde en üst düzeyde yarışmamızı sağlar.
 
Daha önce yazıldı ama tekrar yazalım. Şampiyonlar ligi gruplarına kalmasaydık muhtemelen hiç oyuncu alamayacaktık. Erden Timur da bu şekilde bir açıklama yapmıştı. Grup parasının gelmesini bekledik diye. Yani öncesinde Szymanski ve Fred'in gelmesi çok zordu. Çünkü o kadar o bonservis verecek paramız yoktu. Oyunculara beklediğimiz bonserviste gelmeyince son gün transferlerine kaldık. Olay bundan ibaret.
aynen öyle. Fenerbahce 20ye Arda Güleri 12ye Attila Szalaiyi satti ve 4-5 milyon arasinda Bruma, Rossi, Berisha satti.
Yani toplam neredeyse 50 Milyon Euro bonservis geliri aldilar.
15 Fred e
15 Cengize
10da Syzmanskiye böylece rahatlikla verdiler.
 
Sivasspor maçını ertelemenin zararları;
1- Ocak'ta ki Sivas'ta karşılaşacağımız soğuk ve kar yağışı ihtimalinin yüksekliği,
2-Ceza sınırındaki D.Sanchez, Boey, S.Oliveira'nın kart görmesi halinde Khalkedon'da olmayacak olması,
3- Afrika Kupası hazırlığına denk geleceğinden Zaha ve Ziyech eksikliği...
 
Şampiyonlar Ligi serüvenimize Türk futbolunun son yıllardaki durumuna göre bakacak olursak; başarılı sayılabiliriz lâkin Galatasaray tarihini, harcanan parayı, yıldızlarla kurulan kadroyu baz aldığımızda ise; şu Kopenhag’ın arkasında kalmak net başarısızlık maalesef. En azından Kopenhag maçını içeride kazanmak veya Bayern’den puan almak gerekiyordu. Uefa kurası da şansa bağlı fakat orada da çok zorlu takımlar var.
 
Şampiyonlar Ligi serüvenimize Türk futbolunun son yıllardaki durumuna göre bakacak olursak; başarılı sayılabiliriz lâkin Galatasaray tarihini, harcanan parayı, yıldızlarla kurulan kadroyu baz aldığımızda ise; şu Kopenhag’ın arkasında kalmak net başarısızlık maalesef. En azından Kopenhag maçını içeride kazanmak veya Bayern’den puan almak gerekiyordu. Uefa kurası da şansa bağlı fakat orada da çok zorlu takımlar var.
Harika yorum.
 
Kuralar ilk çekildiği gün manchester adından dolayı 3. Oluruz kopenhag 4. Bitirir diye gruplara başladık... ilk maçta evinde rakibim dediğin takımı yenemezsen böyle sonuç kaçınılmaz olur... Gerçekten bu zaha ve ziyech'in hazır olmama olayını bi türlü anlamadım yıl 2024 olacak elinde her türlü imkan var 3 aydır bu adamlar bi hazır olamadılar.. Kerem'i harcıyoruz bu hazır olamayan adamlar oynayacak diye. Yazık.. Kerem'i oynatacaksan solda oynatacaksın artık bu iş bu kadar basit. Zaha'yı hocanın artık 2. Forvet olarak değerlendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum icardi'nin yanında.. 4-2-2-2 formasyonunda bu takımın çok daha etkili olacağını düşünüyorum.. Icardi sakatlığım var demişti basın toplantısında ancak en son okan hocada sakatlığını atlattı demişti anlamadım ben ama bu pırlanta reklamı işi olduğundan beri adam geriye doğru giden bir form grafiği var maalesef. Maçtan 1.5 gün önce şarap içerken resimleri paylaşmıştı biz bu kadar önemserken maçları oyuncular biraz fazla mı rahat acaba diye sormadan edemiyorum kendi kendime.. Dün takımda 3 tane oyuncu vardı ve yine aynı isimler Boey,Sanchez ve Abdülkerim maalesef diğer bütün oyuncularımız form olarak çok kötü durumdalar.. Avrupa liginde pek fazla ilerleyebileceğimizi sanmıyorum sebebi belli hiçbir oyuncumuz hazır olmaz yine.. Her maç gol yedik ve 1 kere ilk öne geçemedik şampiyonlar liginde çok garip bir durum..Ve son olarak Bayern Münih denen şikeci takım 5. Maçlar sonunda grubun kaderini belirlemiş ve kopenhag'ı gruplardan çıkarmıştır. İnşallah bi sonraki turda elenirsiniz.
 
Angelino bir mac daha oynarsa mecburi 6 milyon euroya almamiz lazim.

Bu nedenle bundan sonraki maclarda kadro disi birakilmali. 6 milyon euro cöpe atamayiz.
 
Angelino bir mac daha oynarsa mecburi 6 milyon euroya almamiz lazim.

Bu nedenle bundan sonraki maclarda kadro disi birakilmali. 6 milyon euro cöpe atamayiz.
Zorunlu satın alma maddesini kaldırmaya çalışıyormuşuz.
 
Zorunlu satın alma maddesini kaldırmaya çalışıyormuşuz.
Niye kaldırsın ki? Biz olsak kabul eder miydik? Umarım başarabiliriz. Ama zor. Angelinodan çıktığımız anda yeni sol bek açıklanır gibi.
 
Her şey çok güzel tamam ama seni geçip üst tura çıkan takımın Kopenhag olması insanı sinir krizlerine sokuyor.
 
Roma ve Lizbon hariç korkulacak bir takım yok. hoş biz bunu yazdık diye Roma ve Lizbon çekeriz şimdi. keşke Karabağ yada Toulose gelse. Toulose ligde zor kalacak gibi duruyor, ligde 1 puana bile muhtaç kaldıkları bir dönemde kendileriyle tur oynarsak laylaylom geçeriz turu. hayırlısı bakalım.
 
Rennes ya da Touoluse gelecek sanki; S.Prag degisik Karabag ise romantik olur...
 
Roma gelecek.
 
Sporting en gelmemesini istediğim takım.
Çok iyi futbol oynuyorlar.
Roma futbol olarak değil ama kadro kalitesi olarak bize zorluk çıkarabilir.
Bu 2 takım haricinde her takımı eleriz.
 
Ruh temelli bakıldığında 8 Ocak 2023'teki Fenerbahçe galibiyetinden 12 Aralık 2023'teki Kopenhag mağlubiyetine dek hayli keyifli bir zaman dilimiydi, sekanstı. Sona erdi.
 
Çarşamba günü Karagümrük maçı var evimizde. Muslera cezalı Günay oynayacak. Ondan sonra ki maçımız Fenerbahçe deplasmanı olduğu için cezasını şimdiden çekmesi iyi oldu. Ama Karagümrük maçında kart sınırında olan 2 isim var. Biri Boey biri de Sanchez. Bu iki oyuncumuzun da dinlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa hakemler sarı kart çıkarmak için canhıraş şekilde çaba gösterecektir. Bu yüzden riske girmeye gerek yok. Boey yerine Barış Alper, Sanchez yerine Nelsson oynamalı. İcardi de dinlendirilmeli ayrıca.

Günay
B.Alper Nelsson Apo Kazım
Torreira Ndombele
Tete Mertens Zaha
Bakambu

Karagümrük maçı için yeterli olacaktır.
 
Son düzenleme:
Sporting Lizbon gelsin hiç karşılaşmadık
 
Geri
Üst