2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

ben daha evvel yönetim basliginda da söyledim burda da söylüyorum, Galatasaray'ın transfere ihtiyacı yoktu hiçbir zaman. transfer söylemleri yönetime 1 ay zaman kazandırdı başka bir olayı yoktu bu devre arası doneminin. yönetim gömülecekse hak hukuk davalarında gömülecek. şu lig adil yonetilse, Prag maçı öncesi +10 puan fark takar, artık ligi salabiliriz Avrupa'ya odaklanabiliriz derdik. ben her hafta Fenerbahçe'nin en az 1 penaltı jokeri kullanmasından sıkıldım. bide bu ortamda çıkıp Fenerbahçe ile kardeşiz temalı açıklamalar yapılıyor iyice sinir uçlarımızla oynaniyor. lig bu sene öyle kirli ki Prag'a elenip tüm ilgimizi lige vermemizi istiyorum. bu sene lig sampiyonlugu her şeyden önemli. ligi her şeyden önemli yapan şey ise bu yaşananlar.
Vizyonsuzluk bizim kanımızda yok, Avrupa demek Türkiyede Galatasaray demek...
 
Yine mevzu sırf bunları geçmek için değil. Bu sezon haricinde Avrupa mi lig mi sorusuna lig diyen adamı lise önünde sallandırır taraftar. ama bu sezon başka, bu sezon lig sampiyonlugunu sekteye ugratacaksa avrupadan elenelim koymaz bana. mevzu ille vizyonsa, ille "sırf bunları geçmek için" muhabbetiyse o zaman avrupa'da ÇF'de başarısızlık der geçerim o zaman. beni de yarı finalden öncesi tatmin etmez.
 
Korkunç bir tempo vardı maçta. Şampiyonlar Ligi maçlarında bile ara sıra oyun duruluyordu ancak bugün 1 saniye bile hız kesmedi maç.

Prag bizi elerse Leverkusen ve Liverpool hariç hiçbir takımın karşısına favori olarak çıkamayacağı bir ekip.

Bize gelince bu tempoya karşılık verdik. Ancak şu maçtan sonra hafta sonu Ankaragücü maçında bence çok büyük ihtimalle puan kaybı olacak.

Bazı oyuncularda da sakatlık sorunu duyabiliriz yarın.

Açıkçası bu kupayı bu sene alabileceğimizi düşünmüyorum. Devam ettiğimiz sürece de ligdeki işimiz zorlaşır
 
Okan Buruk:

"Mecbur kaldıkça kanat oyuncularını bek olarak kullanabiliriz, çareler elbet üreteceğiz."

Neyse ki Erden Timur Bey 90+1’de gelen gol sonrasi gozyaslarini tutamayip cok duygulandi.Erden Bey’in gozyaslari iki bekte de oynar ❤️

Su yonetimin basiretsizligi yuzunden Okan Hoca bugun bile binbir turlu challenge deneyerek mac kazanmayi basardi.Beki yok,Mertens’in alternatifi yok.

Lig icin en iyi kadro bizde.Buna itirazim yok.Fakat Hoca’yi Avrupa’da bu kadar caresiz birakan bir yonetimi gelip surada o yonetime ragmen ite kaka kazandigimiz bir Avrupa macindan sonra allayip pullamak inanilmaz.
 
Maçı biraz geç açabildim. Açtığımda da skor 0-2 ve sahada askerden gelmiş gibi oynayan bir takım vardı, hem de 2 günlük ara olmasına rağmen. Acımak yok, 6-7 atmak lazım bulmuşken. Zaha'nın ikinci yarı girmesi ve hepten dağıtması lazım bunları.
 

Üst