• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Şikeci ırkçı teröristlerri şampiyon yapmadığın için teşekkür ederim Allahım.

Hak ettiğimiz 24. Şampiyonluk hayırlı olsun. Son 10 dakika da 3 gol yiyerek Ankaragücü'nün düşmesine de ayrıca çok sevindim

ACI ÇEKTİRE ÇEKTİRE, PSİKOLOJİ BOZA BOZA !!! VURA VURA KIRA KIRA !! ŞAMPİYON GALATASARAY !!!!!!!!!

Bu seneden doğru dersleri çıkarıp seneye daha da güçlü, dominant dönme dileğiyle.

Türk spor tarihinin en faşist, terörist rakibine karşı alnının akıyla ipi göğüslediğin için tebrikler GALATASARAYIM!!!

Şimdi alın sizi kandıran yalancı çobanı kutlama yapın ! Şampiyon bağırta bağırta Galatasaray ! Tarih sadece ŞAMPİYONLARI yazar !

En çok puan toplayarak ikinci olan en müslüman kalorifer görevlisi ismail kartal’ı tebrik etmiyorum. Siz pislik, utanmaz, rezil bir camiasınız ve bu kafayla gittikçe sittin sene şampiyon olamayacaksınız. Beter olun tescilli şikeciler!

Kalabalık ama dar kadroyla iyi mücadele ettik Muslera Kaan Nelson Sanchez Abdülkerim Toreira Berkan Keremler Mertens Icardi ve Barış emeğiniz çok büyük.

Bu sene transferlerden pek katkı alamadık umarım bu sene iyi çıkar gelenler. Oliviera Zaha ve Tete 'yi umarım gönderebiliriz.

Kalabalık ama dar kadroyla iyi mücadele ettik Muslera Kaan Nelson Sanchez Abdülkerim Toreira Berkan Keremler Mertens Icardi ve Barış emeğiniz çok büyük.

Bu sene transferlerden pek katkı alamadık umarım bu sene iyi çıkar gelenler. Oliviera Zaha ve Tete 'yi umarım gönderebiliriz.
Hala transferden katkı alamadık diyor yahu. Bugün bile!

Ligimiz ve takımımız o kadar kaliteli ki Zaha çoğu maç yedekti. Ziyech 50 maçta kaç maç etkili oldu oran olarak,? Tete ne yaptı 50 maçta 1 Kopenhag maçı denilecekse 40-45 takımı taşıyan Icardi Barış Toreira vb ayıp olmaz mı?

Okan hoca neden Tete Zaha Aurier gibi kariyeri harika oyuncuları bu kadar az oynatmış size göre hata yaptı o zaman ? Sağ bek Aurier Kaan'ı kesemedi.

8 ay süren 50 den fazla maç oynanan sezonda 3-4 maçta ancak iyi oynamış oyuncuya iyi demek tercih meselesi, o kadar iyiyse sakat olmadığı 49 maçta neden yedekti bu oyuncular?

Tete Zaha Ziyech Ndombele yüksek maaşlı oyuncular Muslera Icardi Torreira gibi takımı taşısınlar bekleniyordu bu kadar para ondan verildi ama ilk 11 girmekte zorlandılar ilk 11 i ben yapmıyorum Okan hoca yapıyor.

Son düzenleme:
Bu sampiyonluk cok onemli. Ali geldigi gunden beri diger super lig baskanlari uzerinden genisliyor. Etki alanini arttiriyor. Tff'yi yemliyor. Sagi solu bagliyor. Baskin yapiyor. Sıfır karsilik goruyor. Yalniz sonunda Galatasaray geliyor ve hesabi kesiyor

Biz B.Dortmund, D.Moskova, Khalkedon degiliz arkadaslar; son maça kaldiysa o is ŞAMPİYON BELLIDIR...

Ligimiz ve takımımız o kadar kaliteli ki Zaha çoğu maç yedekti. Ziyech 50 maçta kaç maç etkili oldu oran olarak,? Tete ne yaptı 50 maçta 1 Kopenhag maçı denilecekse 40-45 takımı taşıyan Icardi Barış Toreira vb ayıp olmaz mı?

Okan hoca neden Tete Zaha Aurier gibi kariyeri harika oyuncuları bu kadar az oynatmış size göre hata yaptı o zaman ? Sağ bek Aurier Kaan'ı kesemedi.

8 ay süren 50 den fazla maç oynanan sezonda 3-4 maçta ancak iyi oynamış oyuncuya iyi demek tercih meselesi, o kadar iyiyse sakat olmadığı 49 maçta neden yedekti bu oyuncular?

Tete Zaha Ziyech Ndombele yüksek maaşlı oyuncular Muslera Icardi Torreira gibi takımı taşısınlar bekleniyordu bu kadar para ondan verildi ama ilk 11 girmekte zorlandılar ilk 11 i ben yapmıyorum Okan hoca yapıyor.
Bence Ndombele ve Aurier hariç diğer transferler başarısız sayılmaz. Tete Zaha Ziyech kötü bile oynasalar bize bonservis getirecek imaj getirecek oyuncular ama Ndombele ve Aurier Mallesef boşuna gitmiş paralar.

Ferrari kazandı,Galatasaray futbol takımı şampiyon oldu ve son olarak Ergin Hoca Panathinaikos ile Euroleague şampiyonluğu kazandı güne puanım 10/10

Seneye de 25 gelir Fener bu zihniyetle seneye de boş yatırım yapar diğer takımlar zaten umut vermiyor seneye 5 yıldız kutlar bu takım inşallah.

Zaha da Ziyech de bu şampiyonlukta katkıları yadırganmayacak şekilde var.

Dombele ve Aurier olmadı, o kadar da olur!

Bursa’daki konvoydan daha yeni gelebildik :) Butun takima,hocaya,yardimcilarina ve emegi gecen herkese cok buyuk bir tesekkur borcumuz var.Allah hepsinden razi olsun.Boylesine kritik bir sezonda ve her turlu igrencligi yapan igrenc bir camiaya karsi kazanilmis bu zafer tarihimizin en degerli sampiyonluklarindan biridir.Hep sen sampiyon olacaksin dedim ve biz sampiyon olduk.SEN OLA CIMBOM SEN OLA !!!!

Fb’ye kupanin sapini gonderdigimiz paylasimi kim akil ettiyse ve kim bu sekilde guzel bir videoyla paylasilmasini sagladiysa tebrikler valla 😂 Son yillarin en iyi sosyal medya isiydi.

Fb’ye kupanin sapini gonderdigimiz paylasimi kim akil ettiyse ve kim bu sekilde guzel bir videoyla paylasilmasini sagladiysa tebrikler valla 😂 Son yillarin en iyi sosyal medya isiydi.
Bizzat canim abim Murat Bereket'e iletiyorum bu mesajinizi, Iletisim ve Sosyal Medya Ekibi isini gayet iyi yapıyor...
Aksamda İcardi'den birsey bekliyorum yine.

Geri