• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Galatasaray Kadın Futbol Takımı (Galatasaray Petrol Ofisi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
kipooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

2-1 öne geciyoruz müthiş gol kipoyi'den ayağına sağlık be. lukaku mübarek. aslanım benim.

trabzon fener karşısında 2-0 önde. biz 3-1 öndeyiz, fomget beşiktaş deplasmanında önde. fener sampiyonluk yarısının disinda kaldı. fomget'in 2 puan önündeyiz. her şey bizim elimizde ama takım zerre güven vermiyor. bugün ereğliye zorlanan haftaya alg deplasmaninda ne yapar çok merak ediyorum (olumsuz anlamda) neyse, lideriz.

4-1 hahaha helal olsun kızlar size

Sonuçlar;

Beşiktaş (K) 1 - 3 Fomget Gençlik (K)
Trabzonspor (K) 3- 0 Fenerbahçe (K)
Galatasaray (K) 4- 1 Karadeniz Ereğlispor (K)

hakem de şova devam ediyor bir penaltı daha verdi rakibe

90+6'da penaltıdan yedik 4-2 oldu maç. penaltı çok basit gibi geldi bana.

Galatasaray (K) 4- 2 Karadeniz Ereğlispor (K)
maç sonucu liderliğe devam ediyoruz.

kalan maçlarımız;
28.04.2024 Antalyaspor (K) v Galatasaray (K)
5.05.2024 Galatasaray (K) v ALG Spor

Galatasaray Petrolofisi - Karadeniz Ereğli Belediye Spor
Maç sonucu : 4-2 🦁👍

Bütün sezon hem gol atamayan, hem de gol yemeyen Trabzonspor öyle bir şey yaptı ki; bizim takımın sevgiyle nefret arasında gidip gelen ıstırabını zihinde geriye attı. Bizim takımın FOMGET'ten 2 hafta kala nasıl önde olabildiği sorusunu daha da geriye attı. :)

Trabzon’un fb nefreti her branşta kendini gösteriyor.
İyi olmasak da şanslı bir takımız.

Yaptığımız yangın işe yaradı :) Son iki maç. Çifte şampiyonluk geliyor hayırlısıyla

Kadın futbolunda ücretler ne boyutta hiçbir bilgim yok umarım ciddi rakamlar değildir. Kadın futbolu da suni ve seyir zevki olmayan zorlama branşlardan biri geliyor bana.

Tribünde meşaleler, sisler derken Florya'da ilgi çekici görüntüler varmış. :)

Fomget bir yol kazası yapar mı acaba ya, 1-0 ondeler. şöyle surpriz bir gol yeseler, son haftaya kalmadan bitse şu iş.

M.S : Bitexen 1207 Antalyaspor 0-4 Galatasaray Petrol Ofisi

Son düzenleme:
Geri