2023-2024 Sezon Öncesi Hazırlık Dönemi

Yeni sezon hazirliklari icin bir baslik goremedim. Sezonu birkac gune acacagimizi dusunuyorum. O sebeple bir konu acmak istedim. Buradan hazirlik maclarini ve yeni sezon hazirliklarini tartisabiliriz.
 
Hazirlik maclarini iple cekiyorum.Ciddi anlamda cok merak ediyorum bu sezonki kadromuzu.Mesela gecen sezon basinda kurulan kadroyu hic merak etmiyordum.Cunku beklentim yoktu.Hazirlik maclarindan sonra da hic bir mevkide ileri gitmedigimizi yazmistim.Ama bu sezon var.Sahada gormek istiyorum su takimi.
 
Hadsizlik etmek istemem ama konuyu açan arkadaş ya da adminlerden biri başlığı Türkçe kurallarına uygun değiştirirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ☺️
 
11 hazırlık maçı 6. yabancının nereye geleceğini net bir şekilde belli edecek. Melo'lu CSKA ile karşılaşmamız da kaderin cilvesi olacak... Bakalım bizim tough savunma yaklaşımımız Melo'yu durdurmaya yetecek mi.
 
ilk 3 haftayı 3/3 ile geçersek 4. hafta feneri darmaduman ederiz ya salondan cikartmayiz. ilk 3 hafta çok önemli, bide ustune bcl'de araya 1 galibiyet sıkıştırırız sonra fb derbisi. ama üst üste 5 hafta çok zor maçlar oynanacak biraz sıkıntılı bir kura olmuş.
 
bugün halilovic şöyle 20 sayı atar epeyce övgüsünü görürüz. her sene böyle oluyor en çok gömülen topçu hazırlık maçlarında uçuyor, sonra sezona girince haklı çıkan taraf yine şubeyi yakından takip edenler oluyor hagsahgs. keşke yayın olsaydı, deli dehşet kuruduk Galatasaray nef'e. başarılar takım, kazasız belasız bir hazırlık maçı olur inşallah.
 
Antreman maçı bunlar yayın olmaması normal iyi bile tepki çekmemek için eylül içinde ciddi maçlar fazlasıyla var eylül sonu ilk izlenim belli olur.
AEK Kabengele yi getirebiliyorsa biz de alabilirmisiz çok yüksek ücretlere geldiğini sanmıyorum -ucreti hakkinda bilgim yok-
 
Son düzenleme:

Üst