• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-2024 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Onuralp Bitim, Bulls ile to way anlaşması yapmış. Sene içerisinde takip edip, ordan ayrılması dahilinde hemen devreye girmek lazım.
 
Onuralp bu kadar çok top kullanmaya devam edecekse gelsin istemem.
 
Son düzenleme:
Turgay Bey pazartesi günü yayınlanacak olan sadece gs basketbolunun konuşulacağı Kerem Övet'in yorumda olduğu sports digitale'in yeni programına telefonla bağlanacakmış.
 
Turgay Bey pazartesi günü yayınlanacak olan sadece gs basketbolunun konuşulacağı Kerem Övet'in yorumda olduğu sports digitale'in yeni programına telefonla bağlanacakmış.
Keşke Yeboah ve Halilovic sonrası çıksaydı 😄 Son 3 transferde iyi iş çıkardılar tebrik etmek lazım.
 
Abi son 3 transfer iyiydi de yapılan ilk iki transfer yüzünden son 3 transferin kaymağını adam akıllı yiyemeyeceğiz. Hala kafamizda tomarla soru işareti var oyun anlamında, rotasyon ne olacak takımı kim yönetecek alınan 6. yabancı kim olacak diye bir ton kafa patlatiyoruz. yeboah ve halilovic'in hesabı sorulmalı çok net.
 
6.yabancı olarak Austin Hollins veya piyasası çok yüksek değilse Darrun Hilliard çok iyi olurdu
 
Sezon başlayınca maalesef Halilovicin yetersiz olduğu görülür. Yerine oyuncu alınır büyük ihtimalle.
 
Haliloviç ve Yeboah’ın bilmediğimiz bütün özelliklerini öğreneceğiz. Taraftarın düşüncelerini hiçe sayan, uydurma logoları kullanıp bunu savunan, her türlü Fener transferinde ücretleri az gösterip satışlarda ise bonusların inciğini cinciğini ekleyip toplam satış fiyatını abartan, Fenerli amigoların olduğu bir kanalın programına çıkması üzücü olacak.

Buradan bir çağrıda bulundum biz forum yönetiminin organizasyonuyla bu işi yapalıl diye ama bir ses çıkmadı.
 
Jasiel Rivero EL de kalır herhalde keşke alabilsek.
 

Şimdi bu ne anlama geliyor. Tahmin ettiğim gibiyse ve bunun yarısını basketbol şubede kullansak ciddi bi bütçe olmazmı.
 
Amatör şubelere vergi kullanma olayı basketbola faydalı olacaksa, eylülü ekimi beklemeden çekerim atletik 5 numaramı. Sezon içinde de iyi bir top yönlendirici ile başka şeyler konuşuruz.
 
Yeboah ve Halilovici gönderelim diye devlet seferber oldu
 
1 kasım 2019’da yeni düzenleme yapılmıştı vergilere bildigim kadarıyla. Bu düzenlemeye göre iki farklı vergi vardı bir tanesini kulüp ödüyor digerini sporcu kendi ödüyordu.

Bugünkü mevzuda anladıgım kadarıyla kulubün ödedigi %20 lik stopaj. Mesela Galatasaray 35 mil € maaş bütçesi için 7 mil € stopaj ödüyordu. Bu para altyapı ve amatör şubelerde kullanılmak üzere geri iade edilecek galatasaray’a
 
Yeboah ve Halilovic 'e kulüp bulursak zarar en fazla 150K dolar olur. 6 yabancı yerine 5 kaliteli yabancıyı tercih ederim.

Yeboah Halilovic + 6. yabancı yerine iyi bir 4.5 ve 3 alırsak güçlenmiş oluruz ilk 5 anlamında
 
bir kere de yazın kurduğumuz kadroyla butun sezonu geçirelim, o kadroya sezon içinde yama yapmayalım. bir kerecik ya, sırf şunun derdinden kaçmak için bile yeboah ve halilovic'ten çıkılır yerlerine iyi transferler yapılır.
 
Tüm taraftarın karşı çıkacağı 2 transferi senenin en başında yapma hamlesi, başka takımda düşünülemezdi gerçekten. Senenin ilk resmi maçına forvetsiz çıkmak da yine kulübün bir başka geleneği.
 

Bosna Hersek'in oynadığı son milli maçlar. Skorlara tıklayıp bireysel istatistikleri görebilirsiniz. Halilovic milli takımında fena işler yapmamış bu arada, doğruya doğru
 
Ben 1-2 maça biraz bakmıştım da Yusuf Nurkic varken 4 numara oynuyor Halilovic ya da rakip 4 numarayı Halilovic savunuyor demek daha doğru belki de . Savunmada pek gayretsiz de gelmedi bana ama ne çok güçlü ne çok atletik olduğu için gayretli bile olsa savunmada sınırlı tabi
 
Onuralp Bitim, Bulls ile to way anlaşması yapmış. Sene içerisinde takip edip, ordan ayrılması dahilinde hemen devreye girmek lazım.
Avrupa hakları Bursa'da devam ediyor gibi bir şey okumuştum ama doğruysa buy - out üstü Onuralp bize kalmaz herhalde
 
Geri
Üst