• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2023-24 Trendyol Süper Lig (Futbol)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Başakşehir 80 dakika boyunca başaramadığı halde inat edip geriden pas yaparak çıkmayı deneyip durdu ve gol yemek için herşeyi yaptı. Bitime 10 dakika kala maçta 45 dakika 10 kişi oynamasına rağmen, maç disiplininden kopup uzun topa dönünce maç hızlandı ve ileride kaybettiği top gelip penaltı olunca maçı kaybettiler :D
PENALTI DEĞİL!

Besiktas Ernest Muci icin 10M euro bonservis ödeyecekmis. Büyük para...

Nasıl oyuncu Muci?
İzlediniz mi?

1 aydır transfer yapmayan takım 2 tane koç sözleşmesi imzaladıktan sonra 25 milyon euroluk 2 transfer yapıyor. Bakıyorum basına hiç kimse parasını konuşmuyor..

Fenerin iki tane kirmizi kart es gecildi yine.

Bu Ali Koc-Koc Holding lobisi nezaman son bulacak ? Simarik zengin cocugu saha disinda kazanmak icin her seyi yapiyor

Günün anlam ve önemine binaen :D :D

Özeti şimdi izledim. Her şeyden önce İlahi Adalet bunları şampiyon yapmayacak yıllardır olduğu gibi. Tadic'in kırmızıyı vermeye hakemin maçası yememiş.
Verilen penaltı zaten market soymak gibi bir ahlaksızlık, hırsızlık, haram ! Ben ömrümde böyle penaltı görmedim. Kul korkusu Allah korkusunu geçmiş bu kansızlarda. Psikolojileri hiç değişmez umarım bir ömür.

FB'liler bir hafta boyunca Boey'e laf söylediler ve çıktıkları ilk maçta Ferdi'nin saçma top kaybıyla gol yediler. Ne desem bilemedim...

O çalınan penaltı bundan sonra bize her maç çalınmak zorunda!

Önemli olan bu pozisyonun penaltı olup olmaması değil, bu pozisyonun herhangi bir takıma aynı şekilde değerlendirilmesi.Su penaltıyı Alanya lehine verme ihtimali 0,sorun bu aslında. Yoksa adamın tuttuğunu gördüm der bir şey diyemezsin.Aynen Cengiz'i atamadığı gibi.

Beşiktaş nasıl bu kadar para harcadı bilen var mı?

bu al-musrati denen oyuncuya nasil 15M bonservis vermisler ya.

Erden Timur gercekten büyük adam. Italya A Milli Takim oyuncusu, Italyanlarin Wonderkidini 15M transfer etti.

Böyle lig olmaz. İlk iki sıradaki takım en yakınına 30 puana yakın takmış. Taktıkları takımlar da ülkenin ileri gelen büyük kulüplerinden ikisi. Ha bunları geçersen, geri kalan bütün takımlar neredeyse aynı puanlarda. Hatta daha da ilginci; 6 ve 7 sırasındaki takımların ligin dibindeki küme düşme hattıyla aralarında fazla puan yok. BJK'ye rezil diyorlardı bir ara, adamlara baktım 3.sıradalar. Lig çok vahim bir hal almış sanırım kalite yerlerde.

Bir kere şike yapan her zaman yapar.
Haramzadelik kanlarına işlemiş.
Bunlarla rakip olmak bile utanç kaynağı.
Bir de seviniyor reziller!

Yine kurtardılar kirli elleriyle. Diyecek söz bulamıyorum artık. Sadece gülüyorum😊

Geri