• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Timur Sağlam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Anadolu Efes'li Justus Hollatz, Bayern Münih ile sözleşme imzaladı.

Anadolu Efes'in Banchi tercihinin ne kadar kötü olduğunu bir kez daha anlamış olduk.
Bizimde ne kadar kötü bir coachinge sahip olduğumuzu görmüş olduk.
Efes, bu sezonda fenere hayat öpücüğü olacak bir şampiyonluk kaptıracak gibi.

Mersin-Denizli efsane maç sonu. Efianayi ipten aldı.

Bizde şut sokamayan Efianayi Mersinspor da kendisine geldi. Sırasıyla 3 maçta 11,17 ve bugünde 20 sayı attı.

Büyükçekmece bugün Fenerbahçe'yi zorladı ama yenemedi. Biz şu kadar mücadele edemedik. Adamlar bizle dalga geçiyor hâlâ.

Sebebi belli. Çözümü belli. Ama herkes 3 maymunu oynuyor.

ING Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji
Mersin Spor - TOFAŞ
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes
Karşıyaka - Galatasaray

Yarı final garanti gibi bir şey. Peki sonrası?

ING Türkiye Kupası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu.

Fenerbahçe Beko - Bahçeşehir Koleji
Mersin Spor - TOFAŞ
Beşiktaş Fibabanka - Anadolu Efes
Karşıyaka - Galatasaray

Yarı final garanti gibi bir şey. Peki sonrası?
Yarı final çokta garanti değil bence 😄

Yarı final çokta garanti değil bence 😄
Garanti garanti :D Sadece neyi merak ediyorum, hoca Türkiye kupası vurgusunu çok yaptı. Şansımıza dağılmış karşıyaka çıktı iyi hoş, e sonra ne olacak? İyi kötü ilk 4'te kapattık ilk yarıyı, hoca hedefe ulaştık diyor peki tamam. Peki Türkiye kupasında yarı finalde şamarı yiyip oturursak ne olacak, onun izahı nasıl olacak merak ediyorum.

Garanti garanti :D Sadece neyi merak ediyorum, hoca Türkiye kupası vurgusunu çok yaptı. Şansımıza dağılmış karşıyaka çıktı iyi hoş, e sonra ne olacak? İyi kötü ilk 4'te kapattık ilk yarıyı, hoca hedefe ulaştık diyor peki tamam. Peki Türkiye kupasında yarı finalde şamarı yiyip oturursak ne olacak, onun izahı nasıl olacak merak ediyorum.
Garanti bir banka ismi olarak kalır. karşıyaka bizi elerse hiç şaşmam.

Adamlar branş farketmeksizin inanılmaz güzel yönetiyorlar.
Kıskanılacak seviyede hemde..

Sezon başından beri 50.pivotu getirip deneyerek mi ? Önem verip yatırım yapmak başka, güzel yönetmek başka şeyler.
Bu şube ve pivot transferi dışında amatör şubelere verdikleri önemden bahsetmek istedim.

Yalovaspor beko deplasmanında iyi oynuyor, kazanmaya da oynuyor fakat Sherfield yaptığı tercihlerle maçı baltalıyor, galibiteti sabote ediyor. Mcconico da savunma ve ribauntlarda müthiş katkı veriyor. Eleman zaten bu sezon yüksek ribaunt çekiyormuş genel itibariyle.

Maçı katletti saçma herif. Son dakikaya kadar maçı kovalayan Yalovaspor'u saçma sapan şutlarıyla maçtan etti Sherfield.

Mersin-Karşıyaka, birinci sınıf seyirlik bir maç oldu. Mersin'in kadrosu izletse de, aslan payı elbette mücadelesiyle Karşıyaka'nın.

5.periyot , Bursaspor beko karşısında 1 sayı farkla önde , son hücum Bursaspor'un ve 15 saniye var. Şuradan arka arkaya 2 aptalca top kaybıyla maçı verdiler bir anda.

2 maçtır Radonjic övgüsü yok nedense.Bugün Fener karşısında 7 dakikada maçı kapattı Bahçeşehir.7 dakikada maç bitti.Sonrası formalite.

Geri