2024-2025 Erkek Voleybol Takımı

GALATASARAY HDİ SİGORTA ERKEK VOLEYBOL TAKIMI 🦁

🏐PASÖRLER▶Arslan Ekşi , Muzaffer Yönet

🏐PASÖR ÇAPRAZLARI▶Jean Patry , Selim Kalaycı

🏐SMAÇÖRLER▶Onur Günaydı , Martin Atanasov ? ?

🏐ORTA OYUNCULAR▶Doğukan Ulu , Ahmet Tümer , Oğuzhan Karasu , ??

🏐LİBEROLAR

▶Hasan YeşilBudak
▶Caner Ergül


ANTRENÖR : Umut Çakır🇹🇷

Söylentiler ; Vahit Emre Savaş .
 
Son düzenleme:
Voleybol Magazin | ÖZEL HABER

AXA Sigorta Efeler Ligi takımlarından Galatasaray HDI Sigorta’nın yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında 2020-2021 sezonundan bu yana Ziraat Bankkart’ta forma giyen deneyimli milli pasör Arslan Ekşi ile prensipte anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Yılın transferi olur hem yerli hem elit pasörler arasında hem kadın hem erkek yatırımların gelmesi sevindirici.
 
Transfer ;
🇫🇷Jean Patry gelecek sezon 🇹🇷Galatasaray HDI Sigorta forması giyecek.
(Jakub110Jakub )
Bu transfer de şunu gördük rakiplerimiz her transferimize kötü diyerek algı yaratmaya çalışıyor.Bana kalırsa yılın transferi Nimir önümüzdeki sezon gidiyor şuan da ligin en iyi pasör çaprazı olucak daha üstü alınmazsa bu net.Ama bazı rakip taraftarlar Hadrava gitti bu geldi seneye umudumuz yok falan yazmış.Hadrava da iyi oyuncudur ama Patry varken Hadrava kalsın diyen bir kişinin voleybol bilgisini sorgularım.
 
Türkiye'de oynanan erkek voleybolunda pasör çaprazı birinci mevki yanına üst düzey bir dört numara da alınırsa final ya da şampiyonluk büyük ihtimal demek oluyor. Hadrava iyi oyuncu iyi de bir tekniği var ama keskin bir oyuncu değil bana göre işini yapan adam görüntüsü veriyor. Türkiye gibi yerli smaçör ve orta oyuncuların kalitesinin belli olduğu, pasör çaprazına normalden fazla yük binen bir ligde ortalama değil taraftarla da bütünleşen ateşleyici özelliğe sahip hırsı ile ölmez denilen topu dahi öldürecek oyuncu lazım. Bu Hadrava olmadı umarım Patry buraya oynamaya değil takımı bir iki seviye yukarı çekmeye taşımaya gelir çünkü ancak o zaman şampiyonluktan bahsedebiliriz.
 
🇵🇱Wilfredo Leon gelecek sezonu büyük ihtimalle 🇹🇷Türkiye'de geçirecek.

"Kariyer sonsuza kadar devam etmez. Polonya'da 500, belki 600 bin avro kazanabilirsiniz. Türkiye'deki sözleşmeniz yaklaşık 1 milyon euro olabilir ve bunlar net miktarlar çünkü Türkler vergiyi kendi ülkelerinde ödeyecekler, o zaman Polonya'ya yaklaşık 4 milyon PLN getireceksiniz. Ülkemizde böyle bir para kazanmak için aslında 5 milyon PLN kazanmanız gerekiyor."

(Przeglad Sportowy)
 

Üst