Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koça hata bulmam önce Can Natan. Belirleyici o. Ömer Yalçınkaya ve Yakup Sekizkok maaşlı profesyonel geçmişteki kontratları bu kişiler vermedi ekstra bütçeyi sponsoru yönetim bulmalı. Bütçe varken koç illa Izundu ve Blumbergs dememiştir.Andersenden masallar.. Milli takım mesainizde başarılar, Galatasaray'da nasılsa memur maaşı zihniyetiyle aynen devam.. Kim uğraşacak oyuncu araştırmayla, bulmayla. Fırsat transferi kovalayıp rakipleri izlemekle. gir tbf.com.tr'ye çift haneli sayı atan oyuncuyu al skorer diye, ribaund alan oyuncuyu al uzun diye.
Ellerinde berk ,yiğit gibi rahat süre alabilecek yerlileri varken mantıklı olabilir. Morgan aldılar mı bilmiyorum,anlaşmışlardı galiba. Yanlız kylle alman yerine net bi guard almadıkları senaryoda yine sıkıntı yaşarlar.Sleva geldiyse Morgan gelmez diyordum. Sonra aklıma yabancı sınırın 7'ye çıktığı geldi. 4 numarayı full yabancı geçtiler sanırım.
5 için Kabengele güzel olur cuk oturur bence boştaysa.
Net 1 numara almalıyız Alex Perez alabilirsek ben okeyim
Venezia çıkar mı rotasyon için tutar mı bilinmez Venezia tutmak isterse tutar alamayız.5 için Kabengele güzel olur cuk oturur bence boştaysa.
Net 1 numara almalıyız Alex Perez alabilirsek ben okeyim