Bak benim adim soyadim belli, tipim belli, kimligim belli. Karsimda kimligi belli biri olsa; fikirlerine saygi duyulacak biri olsa, belki bu adam beni alt etti, yanlis yaptim diye kudurabilirim. Hakli oldugun bir nokta var; sen Larkin ile Otis’i kiyaslarken saygi duyup kendi haline birakmam gerekirdi. Ama cahil diyerek ilk hakareti sen ettin, belli ki hosaf denmesi canini cok acitti, bu kadar kudurduguna gore demek ki benzetmem ‘cuk’ diye oturmus. Degerli goruslerini aciklamak icin kimseden icazet almana luzum yok, dogru, gulup gecmek en iyisi senin gibi bir ne idugu belli olmayan birine. Bir yanitin varsa ozelden isim soyisim ve iletisim bilgilerinle yaziver burada daha fazla kirlilik olmasin, hesabini ozelde gorurum senin. Forum yonetimi kimin hakaret ettigini ve kurallara riayet edip etmedigini de ayrica belirleyecektir zaten.LİVİNGSTON LARKİN İLE BİREBİR AYNI TİP OYUNCUDUR VE LARKİN'DEN DAHA HIZLI VE ÇABUKTUR. İZLEDİM VE ANALİZİMİ YAPTIM. Kuduruyo musun çıldırıyomusun h ile başlayan kendi sülalenin özelliklerini mi sayıyosun çok da umrumda lan insan müsveddesi. Yediğimin bilirkişileri bi halt değilsiniz beş paralık görüşleriniz de zerre umrumda değil. Kimse sizden icazet almayacak. Haddinizi bileceksiniz! Herkes görüşlerini gönül rahatlığıyla açıklayacak hazmedemiyosan defolur gidersin.