Üste para verse gelemez buraya.Melih Mahmutoğlu fb den ayrılmş. Keşke biraz bütçe olsaydı. Çok iyi olurdu.
Üste para verse gelemez buraya.Melih Mahmutoğlu fb den ayrılmş. Keşke biraz bütçe olsaydı. Çok iyi olurdu.
Fb de üçlü çektirmekten başka hiçbir işe yaramıyordu,Galatasaray da 2 tane üçlü çektirecek kişiye gerek yok benceMelih Mahmutoğlu fb den ayrılmş. Keşke biraz bütçe olsaydı. Çok iyi olurdu.
Erdal Ben senin söylediklerini anlıyorum ve katılıyorum,Yakup Hoca bu Takımın Hocası olcak seviyede değil.Tek derdim 2017'den beri en büyük bütçenin asla bizim takımda bulunmayı hak etmeyen ve şampiyonluğa oynayacak bir takımı yönetemeyecek Yakup Sekizkök'e verilmesi ve onunda bu bütçeyi tek transfer hariç (Otis Livingston) rezil etmesi. Göz göre göre ligde 7.'likle bitecek bir sezona Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde muhtemelen 2. grupta (kolay 2. grup gelirse çeyrek finale gidilebilir. Ama ötesi kesinlikle olmaz) bitecek bir sezona başlamamız. Sezon ortasında muhtemel başarısızlıkta Yakup Sekizkök'ü kovacağız yeni gelecek koç kadroyla uyumsuz olacak. Geçen sezon ortası Mitrovic kovulduğunda Dejan Radonjic'i getirsek şu an geleceğe çok daha umutlu bakıyor olabilirdik. Ama Yakup Sekizkök ile vasat altı kalmayı ve küçük düşünmeyi seçtik. Bunun acısı da önce Pınar Karşıyaka serisinde çıktı. Şimdi kurulan vasat altı kadroda çıktı. Ve sezon başlayınca alınacak kötü sonuçlarda çıkacak. Şu bütçenin hakkı Yakup Sekizkök değildi.
Bence bu seneki kadro dengeli ve iyi oldu heba edildi demek cok mantikli degil. Evet zaman ilerledikce firsat transferleri cikacaktir ama simdi goruyorum ki hep sikayet ettigimiz firsat transferlerini bekleyelim noktasina donmusuz. Agustos bitti hala pivotumuz yok diye soylenirdik Azubuike`yi beklesek. Ayrica Azubuike`nin ne verecegini bilmiyoruz, 8 senede 160 maca cikmis ortalama 8 dakika oynamis %50`den dusuk serbest atis yuzdesi olan bir profil gelse eminim burada herkes muzmin sakat kumar diyecekti.