• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Bu arada Fener ve Efesliler de sosyal medya da alın bu adamı diyor Saben Lee için :)

Büyük ihtimal EL yapacak bize yedirmezler

Saben Lee Manisa'ya geri dönmüş.

Aldıkları buy out parasını Maccabi tarafına geri iade ettikleri için alabildiler Lee'yi. İlk fırsatta yeniden Euroleague yapar çok sürmez.

Anadolu Efes Hollatz'ı gönderip yerine düşünebilir aslında.

Karşıyaka'da sezon başından bu yana devam eden maddi kriz devam ediyor.
Son olarak yedi oyuncu ödenmeyen maaşları nedeniyle kulübe fesihnamelerini gönderdi.

Via Basketfaul

James Webb transferi hayal kurdurur. Umarım pasif kalmazlar artık bu ortamda, Blumbergs yerine kesin takviye gelir diyorduk ama hala ses seda yok. Webb'i kacirmasak bari.

Karşıyaka'da sıkıntı yine çözüldü malesef. Onları beklemekten ziyade bir an önce 4 numara transferi yapılmalı.

Karşıyaka, bizim finansal kriz üzerinden diri şekilde bir arada kalan takımları andıran bir sezon yaşayacak. Finansal anlamda tekelleşmenin olmadığı ya da bizim büyük ücretleri ödeyemediğimiz, tekelleşenlerden olduğumuz dönemlerde efsane galibiyetler ve şampiyonluklar çıkarıyorduk krizden. Bu Karşıyaka takımı kupa kazanamaz fakat sezonu alkışlanarak noktalar.

Karşıyaka'da sıkıntı yine çözüldü malesef. Onları beklemekten ziyade bir an önce 4 numara transferi yapılmalı.
Ekim ayı yeni ödenmiş Kasım duruyormuş, Aralık ayının ortasında yeniden aynı haberleri görürüz herhalde. Ayrılanlar olsa bari bizim James webb beklentimizden bagimsiz, maddi olarak sopa yemelerine rağmen dagilmayip aynı kadroyla ilerlemeleri ve basketbol oynama aşkıyla sonuca gitmeleri feci rahatsız ediyor.

Tum dunya bitti, Karsiyaka`daki krizden nemalanalim.

Manisa dunyadan Martynas Echodas, Hugo Besson, Sabeen Lee ve Thimas Brodric ceksin.

Biz James Webb bize kalir mi diye bekleyelim.

Aldıkları buy out parasını Maccabi tarafına geri iade ettikleri için alabildiler Lee'yi. İlk fırsatta yeniden Euroleague yapar çok sürmez.

İade edip etmediklerini bilmiyorum da Saben Lee'nin çıkışında madde vardı devre arasına kadar sadece Manisa'ya dönebilir diye.

En basitinden bu sezon,geçtiğimiz sezon ligde oynamış 3 oyuncu transfer edildi.Bu kolaya kaçmak bencede bir nevi.Fakat ciddi potansiyelli oyuncular alındığındada sıkıntılar var.Oyuncu ülkeme geri dönmek istiyorum diyebiliyor.Euroleague'den teklif gelip ayrılabiliyor.Bu kez sen sezon içinde mecbur ekleme yapmak zorunda kalıyorsun.

Potansiyelli oyuncular transfer edelim fakat proje takım olmamak lazım.Takımı,takımın hedefini değil kendini düşünecek oyuncular istemem.

En basitinden bu sezon,geçtiğimiz sezon ligde oynamış 3 oyuncu transfer edildi.Bu kolaya kaçmak bencede bir nevi.Fakat ciddi potansiyelli oyuncular alındığındada sıkıntılar var.Oyuncu ülkeme geri dönmek istiyorum diyebiliyor.Euroleague'den teklif gelip ayrılabiliyor.Bu kez sen sezon içinde mecbur ekleme yapmak zorunda kalıyorsun.

Potansiyelli oyuncular transfer edelim fakat proje takım olmamak lazım.Takımı,takımın hedefini değil kendini düşünecek oyuncular istemem.

Takimin hedefi var mi :) Play-off yapalim, Gruptan cikalim. Boyle bir hedefi olan takim da kimsenin hedefi takimin hedefi olamaz.

Takimin hedefi var mi :) Play-off yapalim, Gruptan cikalim. Boyle bir hedefi olan takim da kimsenin hedefi takimin hedefi olamaz.

O senelerdir yok.Bizim son yıllardaki en iyi kadromuz 2021-2022 kadrosuydu.O kadro bile Bcl'de ilerleyemedi.Salonun yokken,bütçeni artırmadığın sürece,Bcl'de olduğun sürece bir hedefin olmaz zaten.Bir başarı elde etsen bile o oyuncuları diğer sene takımda tutamazsın.Kimisi Asya'ya gider,kimisi Eureoleague'e gider,kimisi daha yüksek para veren yere gider.

Hedef aynı zamanda maç kazanmaktır.Benim kastettiğimde bu.Manisa'da bunun en güzel örneği.Manisa'da tamamen oyuncular ön plana çıkmak için birbiriyle yarışıyorlar,oyuncuların ana amacı maç kazanmak değil.Böyle bir takımda keyif vermez.

Bizim o yüzden kadro kurarken potansiyelli ama Euroleague yapma ihtimali düşük oyunculara yönelmemiz lazım.

Bi kulüpte nasıl transfer yapılıyor gerçekten izlemek istiyorum. Bi liste yapıp gözlerinizi bağlayıp rastgele seçseniz her fırsatta en kötüsünü alamazsınız ya. Bu nasıl bir kabiliyetsizliktir arkadaş ya.

Bi kulüpte nasıl transfer yapılıyor gerçekten izlemek istiyorum. Bi liste yapıp gözlerinizi bağlayıp rastgele seçseniz her fırsatta en kötüsünü alamazsınız ya. Bu nasıl bir kabiliyetsizliktir arkadaş ya.
Young kötü mü?

bEĞENEnler varda beğenmeyenler çoğunlukta

Young Bursadayken epey iyiydi yazın gelse hepimiz sevinirdik herhalde transferine. Telekom'da tutmamasını ona yazmak insafsizlik olur Heidegger'le de uyuşamadılar. Ben çok sevindim şahsen, beyaz bir 4 çekmemizden korkuyordum doğrusu.

Not: Young ile Brown'u karıştırıp yanlış kişiye sevinmişim. Young transferine yine negatif değilim ama bakalım, sahada görene kadar daha iyisi olmaz mıydı diye kafa patlatıp tatmin olmayacağız yine.

Son düzenleme:
Geri