• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
GALATASARAY ÇAĞDAŞ FAKTORİNG 🏀(24/25)

🟡🔴 Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nda yeni sezon kadrosu...

1⃣Julie Vanloo - Ayşegül - Derin Erdoğan
2⃣ Gökşen - Ayşe Cora - Sude
3⃣ Zandalasini - Meltem Yıldızhan
4⃣ Fraser - Selin Rachel
5⃣ Quanitra Hollingsworth - Li - Yueru -
Anete Šteinberga

Coach : 🦁EKREM MEMNUN 🦁

Son düzenleme:
Coach kısmına Ekrem Memnun yazabilme dilegiyle.

Önümüzdeki sezon için Ayşe Cora ile anlasmisiz.

💊 Özel | Galatasaray Çağdaş Faktoring, gelecek sezon için Ayşe Cora ile sözleşme imzaladı.via: @EskiAcikOnline)

Ekrem hoca ile anlaştığımız iddia ediliyor sosyal medyada. sevinçten oturup ağlayacağım şimdi.

@Mert Dervişoğlu ilk entry'e güncelleme getirmiş ve koç kısmına Ekrem hocayı yazmış. bunu KAP olarak kabul ediyorum. :)

Resmileştiği anda ruh temelli bir yaklaşımla herkes içini dökecektir. Beklemedeyiz.

Allah'ım şükürler olsun demekten başka bir şey gelmiyor şuan icimden. Benim için babam neyse Ekrem hoca da odur. Onur abinin de dediği gibi resmileştiği an içimizi dökeriz. Şimdilik hoşgeldin demek istiyorum sadece imparatora.

Cok takip ettigim bir brans degil.Sadece bazi onemli maclari izliyorum.Ama cok takip etmeyen benim bile gordugum birsey var.Ekrem Memnun gelmeden bu takimdan birsey olmaz

Ekrem Hoca geldigi an tekrardan takip ettigim bir brans olur.Hayirli olsun.

Uzun zaman sonra gördüğüm en güzel haber.
Erkek Takımında Ekrem Hocayı çok eleştirsemde Kadın Basketbolunun Efsanesidir.
Seviniyoruz fakat sanırım Dursun Özbek kazanırsa olucak burayı iyi anlamak lazım.

Bu iyi haberleri İnsallah Erkek Takımında'da görürüz

@Onur Uncu 'ya da bu forumda abi denilmeye başlandığına göre biz baya baya yaşlanıyoruz.

Ekrem Hocayı severiz, kulübü fabrika ayarlarına döndüreceğini biliriz.

Ekrem hocayla yarın resmi olarak sözleşme imzalanıyormuş.

Arike Ogunbowale ana hedeflerden biri
(Galatasaray Amatör Branşlari)

Geri