2024-2025 Sezonu Kadro Yapılanması ve Transferler

Şikecilerin açık vermesi onlara dert olmuyor da bize dert oluyor, gerçekten çok ilginç. Tabii onlar kadar bütçe ayırmak ne haddimize? Başarılı oluruz, seyirci tekrar uyanır falan mazallah. Dertsiz başımıza dert almayalım şimdi durup dururken.
 
Fenerbahçe 'nin açık vermesi onlara dert olmuyor Şahenk Ülker Koç vb çıkıp karşılıyor.
Biz aynı açıkları verdiğimizde bir sezon sonra borç kalıyor ve 2m dolara takım kurmak zorunda kalıyoruz.
Ünal Aysal sponsor olacaktı hani? Bir yerden kaynak geldiği sezonlar o paralarla futbolda baskette aşırı harcamalar yapabildik. Para bitince başkanlıktan ayrıldılar. Bizde de Fenerbahçe gibi iş adamlarımız destek verseydi her sezon gelirinin on katı harcama yapabilseydik dert olmazdı.
İşin diğer tarafı Avrupa basketbolunda oyuncu havuzu çok daraldı üst kalite oyuncu sayısı az. Oturu Wright Denizliden EL yaptı. Efesli Thompson son 3 yıldaki ücretleri 300 600 2.3m dolar. Para bile çözüm değil yani 5m harcayıp kötü takım kurulabilir Asvel Bayern vb. Doğru oyuncuları alıp bir iki sezon tutabilecek bir bütçe başarı için yeterli.
Voleybolda benzer şekilde. Galatasaray erkek basketbol özelinde 2 yıldır bütçeden değil hatalı transfer ve yönetimden dolayı başarısız.

Jehvyle Floyd ve Morgan olmayacağını belliyken ribaund alamazken aylarca bekleyip undersize Hummer'ı alırsan. Tazminat vermemek için Mitrovic'e bütün hedeflerden koptuktan sonra gönderirsen vs olan parayı da çarçur ederiz. Şanssızlık da var tabi Walden J.Martin düşüşteydi ama bu kadar kötü olamazlar. Bost geldiğinde basketbolu unutmuştu. Alınması ayrı skandal tabi.
 
Son düzenleme:
Bizim şubelere de destek olacak iş adamları çıkabilir gayet lâkin bunun için öncelikle yönetimin istekli olması gerekiyor. Bunlar ayaklarına bekliyor birileri gelip sponsor olmak için yalvarsın diye. Bu kafalarla rüyalarda yakalarız başarıyı.
 
Howard ismi düştü bugün twitter'a. Kötü oyuncu mu asla değil hatta gayet iyi oyuncu ama öyle üst seviye, böyle üst seviye isimlerle ilgileniyoruz derken düşen ilk ismin Howard olması bir tık heves kırdı. Dediğim gibi gayet iyi oyuncu ama bir takımın kaderini değiştirecek, özel oyuncu tanımında değil tabi.
 

Üst