• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-2025 Sezonu Öncesi Hazırlık Dönemi

16-10 dan sonra 0-9 luk seri yedik. Delgado inanılmaz gerçekten, kim nasıl aldı akıl alır gibi değil!!! Lig başlamadan ilk iş olarak değiştirilmeli, böyle 5 numara olamaz

İlk çeyrek sonucu :

Galatasaray 16-19 Karşıyaka

16-10 öndeyken bir anda periyodu 19-16 geride kapattık. Bu takımdan hiç bir şey anlamadım 😄

Russell atma artık.

Efes macinda oldugu gibi baskida top getiremiyoruz.

Dünyanın en berbat kısa savunmacılarını cımbızla çekmişiz gene.

Topu yarı sahaya getirirken yediğimiz tüm baskılarda top kaybı yaptık. inanılmaz cidden.

Bu takıma savunma yaptıracak bir yardımcı koç lazım. Olacak iş değil. Ayrıca Blumbergs'ten de bir an önce çıkmak lazım. Ribauntçu bir 4 olmazsa işimiz çok zor.

Efes ve Ksk bize karsi cok iyi savunma yapiyorlar. Bizde savunmanin S'si yok.

Kaçıncı top kaybimiz oldu sayamadim.

Top cikaramiyoruz yandan, Goksenin rakibine carptiriyor. Top kaybi oluyor. Olacak is degil.

Delgado yine airball attı

Çok fazla yeni oyuncu olduğu için takım oyunu oynayamıyoruz ve uyumsuzluk çok fazla top kaybına sebep oluyor.Takim bizim istediğimiz seviyeye gelebilir mi bilmiyorum ama gelebileceği nokta için de daha zamana ve daha çok maça ihtiyac var.

41-38 gerideyiz ilk yarı. bakalım önceki hazırlık maçlarındaki olumlu 3. çeyrek performansını bu maçta görebilecek miyiz.

Not: Efes maçı hariç diye not geçeyim de, dün 3. çeyrekte takımdan iğrendim resmen.

Delgado dünden sonra bugün de serbest atışta airball kullandı. Bu sene şöyle bir sene olacak; Göksenin takımın yıldızı olarak göze çarpacak. Varın gerisini siz düşünün, izin alıp maçı seyretmeye değmezmiş, zaten Yakup hoca da her şeyin farkında ve inanılmaz agresif

İlk yarı sonucu : 38-41
Galatasaray - Karşıyaka

Blumbergs'in top eline geldiğinde şut atacağını ve bu şekilde katkı vereceğini düşünüyordum savunma yönünden beklentim sıfırdı. ilk geldiğinde epey eleştiri yiyince meraktan sarıp aris maçlarının özetlerini izlemiştim, Pana eslesmesinin maçları da full şekilde youtube'da bulunuyordu. orada da böyle savunmada göze çarpmayan, hücumda da top eline geldiğinde mağdur etmeyen bir tipti süre dolarken top elinde kaldığında sokanlardan. Dün eline gelen tüm toplarda çemberi dövdü, bugün de verimsizdi ilk çeyreği izlemedim ilk ceyrekte ne yaptı bilmiyorum ama, Sadık'ın yaninda Karahan eğer ciddi bir sicrayis yapmazsa Göksenin'i izleriz herhalde 4 numarada. Goksenin ribaund topluyor en azından.

Bu sene play-off oynar mıyız? Çok zor.

az önce serbest atislarda 2/2 yaptık Cummings ile. Bismillah suphanallah.

Bir hazırlık maçı için fazla hareketli ve sert.
Efes ve Karşıyaka maçlarında çıkardığım sonuç biz her maç ortalama 80 civarı sayı yeriz. 81 atamadığımız her maçı kaybederiz.

Takıma net atletik uzun şart. büyük ihtimalle lige kadar Blumbergs yerine savunması sert atletik biri gelir, gelmeli..

Geri