• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Biz 12 yıl şampiyon olamasak ne olurdu acaba ? FB taraftarı çok sabırlı biz kötü oynayınca bile Okan Hoca istifa diyenler oldu adamların şampiyonluk hasreti 12 yıl olmuş.

Durumun sabır ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çaresizce kabulleniş bence.

Bir ara -19(eksi 19) averajlı Antalya'nın ilk 7'yi zorladığını görmüştüm. Aylardır bataklığa saplanan Beşiktaş 3-4. sıra arasında gidip geliyordu yine. Bir sürü daha örnek var. Bu lig nasıl bir anda mide bulandırıcı bir lig oldu bilmiyorum. Üstelik 2 takımlı lige dönmesi/döndürülmesi de çok can sıkmaya başladı. Bunları çocuk gibi peşimize takıyorlar her sezon. Reyting için midir bilmiyorum ama önümüzdeki sezon da balık baştan kokacak sanırım...

Samsunspor 90+larda bulduğu 2 golle ligi üçüncü sırada bitirdi, çok da güzel oldu. Çöp Beşiktaş'ın şu rezilliklerine rağmen 3.bitireceği iğrenç bir lig. Neyse ki Samsunspor çıktığının henüz ilk senesinde inanılmaz bir iş yaparak ligi üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına da gidebilecek. Hatta lig biraz daha adil olsa ikinci sıradaki takımı bile ciddi anlamda zorlarlardı o rezil futbollarına cevap olarak.

Geri