• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Az sonra Bahçeşehir maçı var maç günü paylaşımı yapılmamış.
Galiba hepimize sirayet etmiş bu umutsuzluk..

Bizden çok daha düşük bütçeli Tofaş bile doğru koç hamleleriyle ve akıllıca çizilmiş son saniye oyunuyla Fenerbahçe'yi yendi. Yani her takımın ortalama ya da üzerinde koçu var ama biz 2 sezondur Yakup Sekizkök çapsızıyla yola devam ediyoruz. Dayanamıyorum bu vurdum duymazlığa.

Umarım gelecek haftaki maçta Emil Rajkovic , Yakup Sekizkök'e 40 dakika boyunca esaslı bir koçluk dersi verir de ligin 3. büyük bütçesini çöpe atan bu çapsızın kovulması için bize imkan sağlar.

Son düzenleme:
Hahahaha olaya bak. Hazır favorilerden biri kaybederek başlamışken, bunu değerlendirip normal sezonu üstte bitirmek için cebe kredi koymak varken... Neyse biz neredeyiz, hedefler nerede, koç nerede...

Hahahaha olaya bak. Hazır favorilerden biri kaybederek başlamışken, bunu değerlendirip normal sezonu üstte bitirmek için cebe kredi koymak varken... Neyse biz neredeyiz, hedefler nerede, koç nerede...

Fener 28-2 falan bitirir sezonu neyi değerlendiricen abi tam olarak en iyi ihtimal bitireceğin 17-13 falan.

Fener 28-2 falan bitirir sezonu neyi değerlendiricen abi tam olarak en iyi ihtimal bitireceğin 17-13 falan.
30 maç üst üste kazanacağının garantisini kim veriyor ? Ben zaten Fener'in üstünde bitiririz demiyorum; adam gibi yönetilsen cebine kredi koyarsın, bir şeyler için hedef koyarsın normal şartlarda şu bütçelere diyorum. Bizim için şu görüntüde üsttekiler 10 maç da kaybetse bir anlamı yok. Ben bunun acı vericiliğinden bahsediyorum.

Ligteki her takım az çok savunma yapıyor. Mücadele ediyor. Bunları yapamayan tek takım biziz. Asıl acı verici durum tamda bu.

Geri