Çok şükürler olsun 
Umarım doğrudır bu adam lig de şampiyonluk CL de final four yaptırır bu takıma.Haberi yapab Jakub kesin bilgi demek bu kaynak.
Umarım sakatlık yaşamadan dediğiniz gibi olur.Kaliteli koç geldi Ma da gelirse ciddi anlamda çok iyi takım olucaz.Taraftara da tirübüne gelmek düşer artık.
Ma
Patry
Maar Jaechke
Alanso Ahmet
Hüseyin-Caner
Cl de final four adayıyız şuan.
Ma
Partry
Gökçen Maar
Ahmet Faik
Hüseyin-Caner
Bu kadro yeni koçla ziraat den kaliteli hale geldi bence.
Açık konuşayım önümüzdeki yıla istemem Ma'a yı. Yarım sezonluk anlaşabilsek iyi olurdu da takımı bırakmıyor. Önümüzdeki sezon Türkiye'ye gelebilir deniyor ama takım belli değil. Belki Halkbank'a dönebilir yani.Ma yüksek ihtimal gelecek sezona kalacak gibiymiş sanırsam kulübü salmıyor.
Sözlükten görüp link atacaktım
Elbet, bir gün...
Özgür henüz Efeler Ligin'deki ilk yılı olmasına rağmen çok iyi performans veriyor İBBSK'da. Ama böyle bir yükün altına sokmak için erken mi diye düşünüyorum. Diğer taraftan da hem çok iyi bir Galatasaraylı, hem de yerli pasör olması kadro konusunda inanılmaz rahatlatır. Acaba bu yıldan alalım, Arslan ona mentorluk yapsın da seneye as olsun mu deniyor? Bakalım göreceğiz.Ma transferi gelecek sezona kalmış kulübü bırakmıyormuş.Özgür Benzer ile anlaşılabilirmiş bu sezon için daha 20 yaşında hiç izlemedim umarım bir ışık görmüşlerdir.Yeni koç ısrarla gelince yeni pasör istediyse demek ki ya Wright ya Arslan oyununu beğenmiyor ya yabancı yada genç yerli bir pasör istedi yeni koç diye çıkmıştı haber demek ki Özgür Benzer için bir araştırma yapmış ki istek listesine koymuş.