• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkekler Eurocup

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Bora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:28

Bora

0
Puanları 0
Çözümler 0
@Bora
Katılan takımlara bakarsak EC'ye gitmek çok daha mantıklı olurmuş. Şampiyon olup EL'ye gitmek zor olmazdı.

BKT EuroCup Teams 2025-26 (Alphabetical Order)

7Bet-Lietkabelis Panevezys
Aris Midea Thessaloniki
Bahcesehir College Istanbul
BAXI Manresa
Besiktas Fibabanka Istanbul
Buducnost VOLI Podgorica
Cedevita Olimpija Ljubljana
Cosea JL Bourg-en-Bresse
Dolomiti Energia Trento
Hapoel Bank Yahav Jerusalem
London Lions
Neptunas Klaipeda
NINERS Chemnitz
Panionios Athens
ratiopharm Ulm
Slask Wroclaw
Turk Telekom Ankara
U-BT Cluj-Napoca
Umana Reyer Venice
Veolia Towers Hamburg

BJK şampiyon olursa sürpriz olmaz.

Eurocup BCL'den daha iyi bir turnuva diye düşünüyorum.

Budu jeruselam finali olur

gerçekten de bu sene çok ciddi sivrilen bir takım yok.

Bahçeşehir'in savunmayı çözmesi lazım.İşin hücum tarafındada sıkıntılar görüyorum şu an için ama onlar çözülebilir sorunlar gibi duruyor.Şu an için hücumdaki sıkıntı pota altından hiç katkı alamıyorsun,Ponitka'yı oyunun içerisine biraz daha fazla sokman lazım ve sadece Flynn ile Hunter Hale'in yeteneklerine kalmamalısın.

Şu anda savunma kısmı asıl sorun.Tepede kısa oyuncuya neden sıkıştırma yapıp duruyorsunuz ? 1 yaptın boş şut verdin.2 yaptın boş şut verdin.3.kez yaptın boş şut verdin.4.kez yaptın boş koşu verdin.5.kez yaptın gene boş şut verdin.Yani ilk yarı boyunca sürekli tepedeki oyuncuya sıkıştırma yapmanın manası nedir ? Böyle bir savunma şekli mi var ?

Bir diğer noktada topa baskı yapan oyuncun yok.Savunma sertliğini yukarıya çekebilecek Mitchell oyunda,Ponitka oyunda,kenardan Kenan Sipahi geliyor ama çok kolay geçilip rahat hücumlar yaptırıyorsun.Olacak iş değil.

Koçun maç içerisindeki doğru 5'leri bulması lazım.Ponitka dışında tüm hazırlık dönemini birlikte geçirdiniz.

Kenan Sipahi 3 kez çok kritik dış atış soktu.Birini hele perdeden çıkarak buldu,şutör gibi.Milli takım sonrası dışarıdan atmaya devam ediyor.Yalnız topu elinde tutma Kenan.Topu eveleyip gevelemek yerine ya boştaki oyuncuyu bul,ya da ikili oyun oyna.Pozisyonun varken üçlüğü kullanmadın,ardından sete oturtup,topu elinde tutup uzaklardan airball yolladın.Hızlı hücumda yanında Flynn var teslim etsen bitirecek vermedin hücum faul yaptın.İlk yarı yine aynı hücum faulü yaptın.Kendi değerini azaltma.

Matt Mitchell ne yapıyor anlamıyorum.Kafa olarak kendisini Euroleague'de mi görüyor,derdi nedir,3.çeyreğin ilk 3 dk'sı dolduğunda 1'i teknik faul diğerleri anlamsız faullerle 5'leyip kenara geliyor.

Spikerse Bahçeşehir 4-5 sayı öndeyken maçı bir türlü koparamadı Bahçeşehir diyor.Çok kötü savunma yapıyorlar yani bunu göremiyor musun ?

Tyler Cavanaugh sakat mı bilmiyorum o da takımla maça çıktığında koçun elinde çok değerli bir kadro olacak,bunu değerlendirmesi lazım.İşin savunma tarafını çözebildiği kadar çözmeli.

Geri