• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague Fantasy Challenge

Puanları 0
Çözümler 0
@Bayça Oral
Herkese tekrar merhaba,

Euroleague sezonu geldi çattı. 30 Eylül Salı günü başlıyor. Bu sene ligi kurmakta biraz geç kaldım. Öncelikle özür dilerim. Bazı işlerim vardı. Belki ligi daha sonra @Eyüp Özkaya 'ya devredebilirim. Ama 12 günümüz var . Takımlarınız hazırsa yavaştan liglerimize katılmaya başlayabilirsiniz.

Yine her sezon olduğu gibi 2 adet ligimiz var. Biri Klasik lig. Diğeri de H2H (kafa kafaya lig).

GS Basket Klasik Ligi (2025)

Kodu: 100025-G6TS0

GS Basket H2H Ligi
(2025)

Kodu: 100029-INN73

Sizlerden isteğim, Klasik ligimize 3 takımla katılmanız ve H2H lige 1 adet takımınızla katılmanız. Ligimizi, fantasy basket oynayan arkadaşlarınız varsa da paylaşabilirsiniz.

Umarım bu sene de güzel bir ligimiz olur ve çekişmeli geçer. Geçtiğimiz senelerde ligimizde olanlardan yukarıda olanlar dünyada da iddialı olmuşlardı. Herkese başarılar dilerim.

Bu sene fazla ilgi yok sanırım Euroleague Fantasy Challenge'a maalesef. Henüz yorum yapan olmadı. Katılım da fazla değil gibi ligimize ama henüz 10 gün var umarım katılım artar.

GS Basket Klasik Ligi (2025)

Kodu: 100025-G6TS0

GS Basket H2H Ligi
(2025)

Kodu: 100029-INN73
Ligin katılım kodları yukarıda.(y)(y)(y)

Euroleague Fantasy Challenge'a yeniyseniz ve sorularınız varsa, memnuniyetle cevaplayabilirim.

Daha önce katılım gösterenlerden

@Bayram Kurtulmuş ,

@hakanturk

@zeynepemir

aklıma gelenlerden. Belki katılım göstermek isterler tekrardan.

Burayı görürler umarım.

Bizim ayrıca bir de draft ligimiz var. Toplamda 11 kişiyiz. Ödül de veriyoruz ama o lig şimdilik doldu. Ama burası için yer yeteri kadar var . Dilediğiniz gibi katılabilirsiniz.

Herkese güzel bir euroleague fantasy challenge sezonu dilerim. Unutmayın son 10 gün başlamak için. Liglere katılmaya başlayabilirsiniz.:)

Oyuna yeni başlayacak olanlar için;

Websitesi burası. Dilerseniz, telefondan aplikasyondan da girebilirsiniz.

Siteden Takım Oluştur diyorsunuz. Daha sonra Klasik Fantezi olarak 3 tane takım kurabilirsiniz.

Takım İsimlerini yazıyorsunuz.

Takım ismini yazdıktan sonra Takımı Yönet butonuna bastıktan sonra takımınızı kurabilirsiniz.

Daha sonra Kişisel Ligler sekmesi altında, Özel Lig Oluştur veya Katıl sekmesi altında - Katıl' a tıklıyorsunuz.

Katılım Kodunu Gir diyor. Oradan sizlere yazmış olduğum kopyaladığınız kodları giriyorsunuz. Unutmayın Klasik Lige 3 takımla katılabilirsiniz. H2H ligine tek takımla katılabilirsiniz. Bu noktada liglerin kodlarını girebilirsiniz. Onayla dedikten sonra işlemin tamamlanmış olması lazım. Tebrikler lige katıldınız. (y) :)

Bugün ligler kuruldu mu diye bir bakayım dedim, en azından H2H ligi dolmadan katılım sağlamış oldum:) Umarım katılım sayısı daha da artar. Bayça Bey size ve katılım sağlayacak tüm arkadaşlara yeni sezonda başarılar diliyorum(y)

Bugün ligler kuruldu mu diye bir bakayım dedim, en azından H2H ligi dolmadan katılım sağlamış oldum:) Umarım katılım sayısı daha da artar. Bayça Bey size ve katılım sağlayacak tüm arkadaşlara yeni sezonda başarılar diliyorum(y)
Tekrar hoşgeldiniz Hakan bey. Umarım diğerleri de yakın zamanda görür burayı. Kadrolarını kurar. Dediğim gibi 10 gün kaldı. Yavaş yavaş girmek lazım liglere. Başarılar tekrar. :)

Tekrar Merhaba,

Euroleague'in başlamasına 8 gün kaldı. Şu anda ligimizde 14 takım bulunuyor. H2H ligimizde dolmak üzere. 20 takım sınırı var girebilirsiniz.

Kendi x.com hesabımdan. Ligimizi paylaştım. Buraya bırakıyorum. Eğer sizlerin de etrafında basketbolu ve euroleague'i seven, fantasy challenge oynayan kimseler varsa bu twitleri paylaşırsanız sevinirim. :) :)

Beni dilerseniz twitterda @tare7777 nickiyle bulabilirsiniz. Oradan aşağıda gönderdiğim linkleri paylaşabilirsiniz.

Tekrar teşekkür ederim. İyi haftalar dilerim.:geek:

Son düzenleme:
Geri