• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Euroleague

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Ergin Ataman yine bir yerlerde birilerini kudurtuyor.

Ergin Ataman: "Neden anlamıyorum ama 10 bin eğitimsiz Fenerbahçe taraftarı, 88 yaşındaki eğitimli anneme yönelik tezahürat yapmaya başladı.

Sonrasında ise Allah bize yardımcı oldu. Oyuncularımız şutları atmaya başladı, savunmada ise agresif oynadık. Allah bize yardım etti ve gereken cevabı sahada verdik.

Bu kadar. Gerçekten bu eğitimsiz insanların tezahüratları için çok üzgünüm."

Hocam hem saha ici hem saha disinda...

Fener - Pao maçı çok sert maç oldu. Gerçekten F4 seviyesinin bile üzerinde sertlik olmuş olabilir. İki takımında bir sonraki maçları zor geçebilir zira oyuncular savaştan çıkmış gibi olabilir. Pao daha fazla bireysel yeteneğe sahip olduğu için kazandı. Sloukas ve Nunn kritik yerleri daha iyi oynadı Fener'in kısalarına göre.

Hakemlerinde özellikle 4. çeyrek başı Pao için kritik bir etkisi oldu bana kalırsa. O kadar sert geçen maçta Fener çok erken fauller alırken Pao faul hakkını bile doldurmuyordu neredeyse. Orada bir adalet terazisi şaştı Pao'da bunu iyi kullandı.

Pana, ctesi akşamı AEK'e karşı 40 sayı fark atıp idman yaparken FB pazar akşamı Efes'e karşı uzatma oynadı. Açıkçası son çeyrek FB'nin bu kadar oyundan düşmesinin bir sebebi de bu olabilir.

Pana açısından çok kritik galibiyet. Üst üste 2 mağlubiyetin ardından 3.sünün gelmesi homurtuları yükseltirdi.

Bir parantez de Cedi'ye açalım. Bu kadar az topa dokunup bu denli katkı yaratan oyuncu yok Avrupa'da. Euroleague'e biraz daha erken gelse acayip bir kontratı olurdu. Muhtemelen Milli Takımın da turnuvalardaki seyrini değiştirirdi.

16 Aralık'taki maçlardan Paris-Barcelona maçı hariç hepsi inanılmaz çekişmeliydi. Çok güzel bir basketbol akşamı oldu.

Olympiakos Bartzokas'ı göndermeden kupa göremez. Bunu ne zaman görecekler acaba 😄

Zalgiris deplasmanında maçın bitimine 3 dakika kala rakibini 60 sayının altında tutan bu takım Anadolu Efes mi yoksa başka takım mı?
Pablo Laso tam bir koç dokunuşu yapıyor 👏

Geri