• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

10 gün sonra Şampiyonlar Ligi kadroları verilecek. Muslera’nın gideceği geçen sezondan belliyken hâlâ kaleci alınamamış olması tam bir skandal, büyük amatörlük. Sağ bek yok, stoper yok, orta saha derinliği yok. Bunlar Şampiyonlar Liginin Türkiye Ligi gibi olacağını zannediyorlar sanırım.

Akanji için ciddi mesafe kat edilmiş. Hızlı bir oyuncu mu tam bilmiyorum ama savunmaya seviye atlatacaktır, hele ki Abdülkerim'den sonra...

Şampiyonlar liginde kadro bildirimi için son 10 gün. Biz hâlâ çok geç kaldık. Malesef böyle giderse eksik bölgelerimiz olacak. Kaleci ve stoper gelir gibi. Ama sağ bek ve orta saha olmazsa eksik kalırız. Özellikle de orta sahada ki eksiklikler ŞL de başarımızı etkileyecekir.

Lemina'yı satmak gibi bir yola rica ediyorum gitmeyin. Tamam önce İlkay ve Bissouma gelsin sonra yeterli teklif gelirse satarsınız. Ama şimdi cidden olmaz. Yapmayın, etmeyin..

Son düzenleme:
Böyle bir zamanda Barış Alper’i satmak intihar hatta ihanet olur. Üstelik bir sürü eksik varken.

Birileri A.Kutucu, Berkan, Kaan gibileriyle Avrupada başarılı olacağını zannediyorsa, çok yakında gerçeklerle yüzleşirler.

Malesef Barış ve Lemina kendilerine gelen yüksek teklifler sonucu gitmek istiyorlar. Kulüp istediği parayı almadığı sürece bırakmamalı. Dingonun ahırı mı burası herkes kafasına göre gitmek istesin.

Gitmek isteyen tabiki gidebilir.
Klüp son 10 gün olduğun farkında olup buna göre değer biçmesi lazım.
Barış Gidip iyi bir sol kanat alınması elzem.
Lemina gidiyorsa,İlkay Ve Bissouma güzel olur

Yönetim Gökmen Özdemir, Cenk Melih Yazıcı ve Mirsad Türkcan ile ilgili yerli oyuncuları uyarmalı. Bunlarla çalışan yerli oyunculardan uzak durmalı.

Barışa gelecek sene sözü veren İbrahim Hatipoğlu derhal görevden alınmalı.

Osimhen bize gelmek için aynı tavrı göstermişti, şimdi Barış Alper de gitmek için aynısını yapıyor. Ama Napoli 75’ten bir kuruş aşağı inmedi. O yüzden, gitmek istediği kulüp bizim istediğimiz bonservis bedelini ödemek zorunda. Aksi halde Barış Alper ‘umrumda değil, oynamam’ diye diretirse, ikinci takıma gönderilsin

Osimhen bize gelmek için aynı tavrı göstermişti, şimdi Barış Alper de gitmek için aynısını yapıyor. Ama Napoli 75’ten bir kuruş aşağı inmedi. O yüzden, gitmek istediği kulüp bizim istediğimiz bonservis bedelini ödemek zorunda. Aksi halde Barış Alper ‘umrumda değil, oynamam’ diye diretirse, ikinci takıma gönderilsin
Kesinlikle öyle. Yok öyle yağma. Menajerinin peşine düşen cezasını çekecek.

Kesinlikle öyle. Yok öyle yağma. Menajerinin peşine düşen cezasını çekecek.
Menajer zaten hemen götürmek istiyordur. Muhtemelen bu transferden, tüm menajerlik kariyerindeki en büyük komisyonu alacak.

10 günde 4 transfer lazımdı.
Lemina ve Barış giderse 6 transfer lazım olacak.
En büyük korkumda kaleci için yerli kontenjanı dolayısıyla Uğurcan'a gidilecek olması olur.

Menajeri paragöz olabilir fakat bugüne kadar sorun çıkarmamış ve yeni sözleşme uzatmış Barış Alper’in böyle davranmasına pek anlam veremedim ben. Satmak isteyen yönetim taraftarın gözünde itibarını düşürmek için yalan haber yaptırıyor da olabilir. Hiç şaşırmam. Yok eğer gerçekten Barış Alper arap kulübüne gitmek için antrenmana çıkmadıysa da yazıklar olsun. Gerekirse kadro dışı bırakılsın. Bir kere de olaysız, sakin, kusursuz bir transfer dönemi geçirsek ne olur? Kaleci işini de beceremediler, son güne bırakıp Uğurcan’a 15-20 milyon gömmezler umarım. Bu kulüp iyi yönetilmiyor!

Erkekler geç olgunlaşır derler. 25-26 yaşında profesyonel bir sporcu instagram hesabından siyah ekran story atıyor. Düne kadar Kerem'e gönderme gol sevinci yapan adam ne hallere düşmüş.
Önerilen maaş kafayı karıştırabilir de , sen bunu sonraki sene alamayacak yaşta da değilsin. Osimhen, Sane gibi dünya yıldızlarıyla futbolun en üst seviye organizasyonunda şansını deneyip gitmek varken bu yapılan ahmakça görünüyor.

Eğer 50-60 vereceklerse gitmesine karışmam da 30-35 için gönderilmesine karşıyım.

Maalesef bizdeki duruş kuruş ile ölçülüyor...

Barış, 2028'e kadar kontratını uzatan sözleşmeye imza atalı 1 ay olmadı. Gayet de güzel bir zam aldı. Sadece kontratından kazandığı parayı geçtim, Galatasaray futbolcusu olması sayesinde farklı kazanımlar da elde etti. Antrenmana günlerce çıkmama, menajerine açıklama yaptırma hususları en basit şekilde terbiyesizliktir. Eylül'e şurada çok az kalmışken böyle hamleler yapması tamamen kendi zararınadır. Kulüp nasıl sana maaşını zamanında ödüyorsa, prim veriyorsa sende o kontratının gerekliliklerini yerine getirmen lazım. Yine de ayrılmak istiyorsan baskı yapacağın taraf sözleşmen olduğun taraf değil, seni isteyen taraf olmalıdır. Galatasaray'dan kimler kimler ayrıldı, hep bir şekilde şampiyonluklara eriştik. Osimhen süreci ya da Isak, Newcastle, Liverpool durumu çok uzak değil. Kulüp bir bedel belirler, pazarlıklar yapılır, Galatasaray razı olursa satılır. Barış, önemli bir oyuncu, büyük katkılar verdi ama her futbolcunun yeri doldurulur. Transfer olgusu her zaman risk barındırır, her zaman tutmayabilir ama zaman içerisinde it ürür, kervan yürür.

Geri