Topsuz alanda kasten kalecinin ayağına basan adama 2.sarıyı verip atmadı; o adam geldi gol attı bize. VAR ne halta yarıyor onu da anlamadım.
Aynen öyle kazanabilseydik içeride ki A.madrid maçı son 8 için sahada olacaktık...Kazansak ilk 8 hayalleri kuracağız.
Kaybettik ilk 24 bile tehlikeye girdi.
Kalan 3 maçta 3 4 puan almak lazım ki ilk 24e girebilesin.
Şaka gibi..
Eksik, çünkü bir futbol takımında orta saha her şeydir. İlkay 35 yaşında ve zaten hiçbir zaman mücadelesiyle ya da presiyle öne çıkan bir oyuncu olmadı. Sara desen, o da aynı şekilde; 10 numara veya sağ açık olarak transfer edildi, şimdi defansif orta saha oynuyor.Ben bu ''çok eksik''tik mevzusuna da çok katılamıyorum. Neren çok eksik ? Sahaya çıkan 11'de ''ulan çok kötü'' diyeceğiniz kim var ? Tamam Singo, Osimhen büyük güç ama onlar olmadan da güçsüz mü oluyorsun şu isimlerle ?
Kanatlar Barış-Sane . Orta saha İlkay , Torreira . Forvetine top indirirsen Icardi var kaleye sokacak. Defans hattın zaten Singo hariç komple aynı.
Anlamadım neremiz çok eksik tam olarak ? Bu saçma sapan wifi isimli takımı kendi evinde yenebilmen, geçtim yenmeyi gol atabilmen için İLLLAAAA Osimhen mi olması lazım ? Real Madrid'le mi oynuyorsun ? Senin ''ön alan presi'' dışında bir oyun planın, şablonun yok mu ? Velevki Osimhen bize hiç gelmese biz bitmişiz o zaman... Dünya üzerinde o presi yapacak kaç forvet var ? Koca takımın tek oyun planı Osimhen'i at gibi koşturmak mı ?
Sane de şu çerez maçları çözemeyecekse boşa gitmiş milyonlar... Alman milli takımında 10 gol atsın 20 asist yapsın bana ne ? Benim takımımda tam bir hayalet.
Hoca desen 100 dk aynı adamlarda ısrar ediyor. Olmuyor işte. Olmamasını geçtim, olmayacağı da belli sabaha kadar oynasak. 70'ten sonra sok enerjik birilerini. Adam değiştir, bir şey yap. Bu adamlar sabaha kadar oynasa maçı çözemeyecek yani belli.
Ben inanıyorum bu cendereden çıkacağız.Birseyler yazmak istedim futbol takımımıza ilgili. Gssözluk'te ve burada karamsar bir hava çökmüş herkesin üzerine. 37 yaşındayım 20 senenin uzerinde branş farketmeksizin tribünlerde olan bir kardeşinizim. Bugün olduğumuz durumda önümüzdeki maç kiminle oynayalım diye sorsalar fenerbahce derim. Sakatlıklar , modumuz vs. Pazartesi şampiyon gibi sahaya ayak basıp neden şampiyon olduğumuzu tekrar hatırlatmak umuduyla.
Şampiyonlar liginde aldigimiz mağlubiyete gelirsek. Staddan çıkınca seyrantepeye çıkilan asansörün yanındaki Galatasaray düşleri kurulan merdivenler vardır. Mutluysan iyi düşler kurarsın merdiven yormaz kötü bir sonuç varsa o merdiven bitmez , o çıkılan merdivenin yorgunluğu karamsar ruh hali çökmüş olsada üzerime. Mutlulukla merdiven çıkılan yüzlerce maçın uğruna çok seviyorum seni Galatasaray'ım.
Tribün ve oyuncu grubunun tutkusuz şekilde oynadığını herkes görmüştür. Böyle eksik oldugunu bildiğin maçlarda 50. Dakikada ikinci sarı pozisyonuna topyekûn reaksiyon veremedigimizi dusunuyorum. Kamuoyu ve bizler kendi maglubiyetimizi yarattık dostlar , eksikler çok fazla evet ama içimizdeki savaşçı ruh dün yoktu. Kuzey alt tribünde olan malum tribün 10 dakika kala ölüm varmış korku varmış bestesini salıyor stada.
Armaya inanın , Galatasaray'ı en çok şimdi sevin.
Renkdaş, çıkmak zorundayız ve sık sık kullandığım bir söz aslında bir şarkı sözü var. çok Kara kışlar gördük biz yine yenilmedik, çok ayrılıklar gördük biz yine pes etmedik.Ben inanıyorum bu cendereden çıkacağız.
Üst üste gelen sakatlıklar yaktı bizi her milli aradan sonra Osimhen'in sakatlığı rutin haline geldi.İlkay döndü dedik Singo gitti,Eren cezalı,Lemina'nın da yokluğu òzellikle şampiyonlar ligi için hayati önem taşıyor en kısa zamanda dönmeleri dileğiyle.Renkdaş, çıkmak zorundayız ve sık sık kullandığım bir söz aslında bir şarkı sözü var. çok Kara kışlar gördük biz yine yenilmedik, çok ayrılıklar gördük biz yine pes etmedik.