• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Topsuz alanda kasten kalecinin ayağına basan adama 2.sarıyı verip atmadı; o adam geldi gol attı bize. VAR ne halta yarıyor onu da anlamadım.

2013 Real Madrid eşleşmesinden beri gördüğüm en şerefsizce Avrupalı hakem performansı. Şu sevimsiz takıma yenilmek kadar sinir bozan bir şey yok.

3 kontenjan varken kullanmayıp üstüne dar rotasyon ile oynayınca bunların olabileceğini biz gördük ama görmesi gerekenler görmedi.
Takım yine çorbaya döndü. Kim nerde oynuyor belli değil.
Sağlık olsun.

Topa hamle yapıp rakibe basan Arda'ya ikinci sarıyı verdi ; kasten topsuz alanda Uğurcan'ın ayağına basan adama ikinci sarıyı vermeyip, gol attırdı. Senin hakem gibi şerefini.

Jakobs da sakatlandı.
Sallai de cezalı.
Fenerbahçe derbisinde nasıl bir 11 göreceğiz merak ediyorum.

Kutucu ve Yusuf şu maçta da forma giymeyeceklerse devre arasında yol vermek gerekiyor.

0 puanı bile hak etmiyor bu rezalet futbol.
Sahada yürüyen ruhsuzlar topluluğu.

Şampiyonlar Ligi maçına şu yedeklerle çıkmayı kendine yediren kepaze yönetim ve ahmak teknik heyet de kına yaksın.

Ders almayı bilmiyorsan, rezil olmayı hak ediyorsun demektir.

Liverpool’u ezerek yenip evinde Union St Gilloise’ya aciz şekilde kaybetmek; geçmiş sezonların da özeti.

Kazansak ilk 8 hayalleri kuracağız.
Kaybettik ilk 24 bile tehlikeye girdi.
Kalan 3 maçta 3 4 puan almak lazım ki ilk 24e girebilesin.
Şaka gibi..

Kazansak ilk 8 hayalleri kuracağız.
Kaybettik ilk 24 bile tehlikeye girdi.
Kalan 3 maçta 3 4 puan almak lazım ki ilk 24e girebilesin.
Şaka gibi..
Aynen öyle kazanabilseydik içeride ki A.madrid maçı son 8 için sahada olacaktık...
Geçen sezon lig maçlarında 18 beraberlik çıkmış o halde bile 24. 11puan 16. 13puan toplamış bu sezon daha fazla maç berabere bitecek puan barajı daha aşağı düşecektir... 4 puan alırsak ilk 16 ya rahat gireriz

Osimhene neden o paralar verildi daha iyi görüyoruz orkestra şefi Osimhen o olmadan mallesef CL takımı değiliz.Onun sayesinde rakip tanımadan oynayabiliyoruz onun yokluğunda tek başına ceza sahasına domine edebilecek bir lider yok.

Osimhen'e verilmesi neyse de 3. forvet alınmaması akıl alır gibi değil. İcardi'nin bu kadar laubalice davranıp hala ona güvenilmesi de çok tuhaf. Geçen sezon sakatlanınca direkt kontrat feshetmek gerekiyordu. Herhalde alemin enayisi biziz. Topa basamayan bir forvetimiz var bu devirde. Ronaldo 40 yaşında daha çok depar atıyor.

Ben bu ''çok eksik''tik mevzusuna da çok katılamıyorum. Neren çok eksik ? Sahaya çıkan 11'de ''ulan çok kötü'' diyeceğiniz kim var ? Tamam Singo, Osimhen büyük güç ama onlar olmadan da güçsüz mü oluyorsun şu isimlerle ?
Kanatlar Barış-Sane . Orta saha İlkay , Torreira . Forvetine top indirirsen Icardi var kaleye sokacak. Defans hattın zaten Singo hariç komple aynı.
Anlamadım neremiz çok eksik tam olarak ? Bu saçma sapan wifi isimli takımı kendi evinde yenebilmen, geçtim yenmeyi gol atabilmen için İLLLAAAA Osimhen mi olması lazım ? Real Madrid'le mi oynuyorsun ? Senin ''ön alan presi'' dışında bir oyun planın, şablonun yok mu ? Velevki Osimhen bize hiç gelmese biz bitmişiz o zaman... Dünya üzerinde o presi yapacak kaç forvet var ? Koca takımın tek oyun planı Osimhen'i at gibi koşturmak mı ?

Sane de şu çerez maçları çözemeyecekse boşa gitmiş milyonlar... Alman milli takımında 10 gol atsın 20 asist yapsın bana ne ? Benim takımımda tam bir hayalet.

Hoca desen 100 dk aynı adamlarda ısrar ediyor. Olmuyor işte. Olmamasını geçtim, olmayacağı da belli sabaha kadar oynasak. 70'ten sonra sok enerjik birilerini. Adam değiştir, bir şey yap. Bu adamlar sabaha kadar oynasa maçı çözemeyecek yani belli.

Ben bu ''çok eksik''tik mevzusuna da çok katılamıyorum. Neren çok eksik ? Sahaya çıkan 11'de ''ulan çok kötü'' diyeceğiniz kim var ? Tamam Singo, Osimhen büyük güç ama onlar olmadan da güçsüz mü oluyorsun şu isimlerle ?
Kanatlar Barış-Sane . Orta saha İlkay , Torreira . Forvetine top indirirsen Icardi var kaleye sokacak. Defans hattın zaten Singo hariç komple aynı.
Anlamadım neremiz çok eksik tam olarak ? Bu saçma sapan wifi isimli takımı kendi evinde yenebilmen, geçtim yenmeyi gol atabilmen için İLLLAAAA Osimhen mi olması lazım ? Real Madrid'le mi oynuyorsun ? Senin ''ön alan presi'' dışında bir oyun planın, şablonun yok mu ? Velevki Osimhen bize hiç gelmese biz bitmişiz o zaman... Dünya üzerinde o presi yapacak kaç forvet var ? Koca takımın tek oyun planı Osimhen'i at gibi koşturmak mı ?

Sane de şu çerez maçları çözemeyecekse boşa gitmiş milyonlar... Alman milli takımında 10 gol atsın 20 asist yapsın bana ne ? Benim takımımda tam bir hayalet.

Hoca desen 100 dk aynı adamlarda ısrar ediyor. Olmuyor işte. Olmamasını geçtim, olmayacağı da belli sabaha kadar oynasak. 70'ten sonra sok enerjik birilerini. Adam değiştir, bir şey yap. Bu adamlar sabaha kadar oynasa maçı çözemeyecek yani belli.
Eksik, çünkü bir futbol takımında orta saha her şeydir. İlkay 35 yaşında ve zaten hiçbir zaman mücadelesiyle ya da presiyle öne çıkan bir oyuncu olmadı. Sara desen, o da aynı şekilde; 10 numara veya sağ açık olarak transfer edildi, şimdi defansif orta saha oynuyor.

Elinde tek gerçek orta saha Torreira var; o da yaş alıyor ve yoruluyor. Orta sahayı alamadığın hiçbir maçı kazanamazsın.

Sağ bekin ise zaten orijinal sağ bek değil

Birseyler yazmak istedim futbol takımımıza ilgili. Gssözluk'te ve burada karamsar bir hava çökmüş herkesin üzerine. 37 yaşındayım 20 senenin uzerinde branş farketmeksizin tribünlerde olan bir kardeşinizim. Bugün olduğumuz durumda önümüzdeki maç kiminle oynayalım diye sorsalar fenerbahce derim. Sakatlıklar , modumuz vs. Pazartesi şampiyon gibi sahaya ayak basıp neden şampiyon olduğumuzu tekrar hatırlatmak umuduyla.

Şampiyonlar liginde aldigimiz mağlubiyete gelirsek. Staddan çıkınca seyrantepeye çıkilan asansörün yanındaki Galatasaray düşleri kurulan merdivenler vardır. Mutluysan iyi düşler kurarsın merdiven yormaz kötü bir sonuç varsa o merdiven bitmez , o çıkılan merdivenin yorgunluğu karamsar ruh hali çökmüş olsada üzerime. Mutlulukla merdiven çıkılan yüzlerce maçın uğruna çok seviyorum seni Galatasaray'ım.

Tribün ve oyuncu grubunun tutkusuz şekilde oynadığını herkes görmüştür. Böyle eksik oldugunu bildiğin maçlarda 50. Dakikada ikinci sarı pozisyonuna topyekûn reaksiyon veremedigimizi dusunuyorum. Kamuoyu ve bizler kendi maglubiyetimizi yarattık dostlar , eksikler çok fazla evet ama içimizdeki savaşçı ruh dün yoktu. Kuzey alt tribünde olan malum tribün 10 dakika kala ölüm varmış korku varmış bestesini salıyor stada.

Armaya inanın , Galatasaray'ı en çok şimdi sevin.

Eleştiriyi galibiyet sonrası bir maça sakladım.

Birseyler yazmak istedim futbol takımımıza ilgili. Gssözluk'te ve burada karamsar bir hava çökmüş herkesin üzerine. 37 yaşındayım 20 senenin uzerinde branş farketmeksizin tribünlerde olan bir kardeşinizim. Bugün olduğumuz durumda önümüzdeki maç kiminle oynayalım diye sorsalar fenerbahce derim. Sakatlıklar , modumuz vs. Pazartesi şampiyon gibi sahaya ayak basıp neden şampiyon olduğumuzu tekrar hatırlatmak umuduyla.

Şampiyonlar liginde aldigimiz mağlubiyete gelirsek. Staddan çıkınca seyrantepeye çıkilan asansörün yanındaki Galatasaray düşleri kurulan merdivenler vardır. Mutluysan iyi düşler kurarsın merdiven yormaz kötü bir sonuç varsa o merdiven bitmez , o çıkılan merdivenin yorgunluğu karamsar ruh hali çökmüş olsada üzerime. Mutlulukla merdiven çıkılan yüzlerce maçın uğruna çok seviyorum seni Galatasaray'ım.

Tribün ve oyuncu grubunun tutkusuz şekilde oynadığını herkes görmüştür. Böyle eksik oldugunu bildiğin maçlarda 50. Dakikada ikinci sarı pozisyonuna topyekûn reaksiyon veremedigimizi dusunuyorum. Kamuoyu ve bizler kendi maglubiyetimizi yarattık dostlar , eksikler çok fazla evet ama içimizdeki savaşçı ruh dün yoktu. Kuzey alt tribünde olan malum tribün 10 dakika kala ölüm varmış korku varmış bestesini salıyor stada.

Armaya inanın , Galatasaray'ı en çok şimdi sevin.
Ben inanıyorum bu cendereden çıkacağız.

Tek bir maçın bir şekilde kazanılması, tek bir maçta sonuç alınması gerekiyor. 2022-2023'ün dışında, son 12 sezonun 11'inde bu yapılamıyor.

Bir mucize olmazsa, son 24'e kalınsa dahi son 16 için şeklen sahaya çıkılan bir play-off turu doğacak. Biz kongre ve kulüp kaynaklı yapısal sebeplerin sonucunda, arzu nesnemiz olan Avrupa'ya bir türlü dönemedik. Fenerbahçe, üstaddan alıntıyla annemizin ligindeki arzu nesnesine erişsin ve bu toplu atalet son bulsun en iyisi. Samsunspor dışında da izleyebilecek bir şeyler bulabilelim.

Ben inanıyorum bu cendereden çıkacağız.
Renkdaş, çıkmak zorundayız ve sık sık kullandığım bir söz aslında bir şarkı sözü var. çok Kara kışlar gördük biz yine yenilmedik, çok ayrılıklar gördük biz yine pes etmedik.

Renkdaş, çıkmak zorundayız ve sık sık kullandığım bir söz aslında bir şarkı sözü var. çok Kara kışlar gördük biz yine yenilmedik, çok ayrılıklar gördük biz yine pes etmedik.
Üst üste gelen sakatlıklar yaktı bizi her milli aradan sonra Osimhen'in sakatlığı rutin haline geldi.İlkay döndü dedik Singo gitti,Eren cezalı,Lemina'nın da yokluğu òzellikle şampiyonlar ligi için hayati önem taşıyor en kısa zamanda dönmeleri dileğiyle.

Son düzenleme:
Bu kadar eksik üstüne bu hakemler ile şansımız yok.

Geri