• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

4 senelik Kadrosun

Sol Stoper
Sağbek
6 Numara
10 Numara eksik...

Yazık çok yazık
Yapman gereken işte bu.
Ama malesef futbol aklı olmadığı için saçma sapan transferlere giriyoruz.
Şampiyonlar liginde Yunus, Sara ve İlkay'dan 10 numara olmaz. Bize kaliteli bir 10 gerekiyor.
Apokerim çok ağır hızlı sol ayaklı bir stoper şart oğlu şart.
6 numarayada 30 40 milyon euroluk Gueye değilde scout u23 gerekiyor.

Bütçesi bir Singo parası etmeyen Karabağ takımı ile aynı puanda bitirdik. Singo da ortada yok. Beterin beteri vardir, sonuçta bir sekilde üst tura çıkıldı ama günün sonunda bütçe performans olarak düşündürücü.

Takımın gole ihtiyacı var , Icardi giriyor güzel. Ona pas atacak adam Sara oyundan alınıyor. Anlamadım ben bu işi.
Sara şu an , hatta uzun bir süredir bu takımın hücumdaki en önemli faktörü. O yoksa hücumlar tıkanıyor.

Mesela Napoli ile Marsilya da 400 küsür milyonluk kadrolarıyla 24 dışında kaldı. Birisnin hocası De Zerbi diğeriyse Conte. Eee buradan bakarsak da kahramanlık öyküsü yazılır Okan hocaya.

Ş.Ligi'ni gayet kabul edilebilir noktada bitirdik. Okan hocanın en önemli hatası sezon başı sadece rotasyonda kullanabileceği 2 oyuncuyu kadroya katmamak oldu ki bunun cezasını Gilloise maçında çektik.

Gilloise maçını kazansak 15-16 gibi bitirip play offta Leverkusen-Olympiakos hatta devamında da S.Lizbon çekme durumu olacaktı yanlış bakmadıysam.

Hatasıyla sevabıyla sezon başında 20.lik teklif edilse taraftarın yüzde 80-90'ının havada kabul edeceği sonuç başarıdır benim gözümde

Mesela Napoli ile Marsilya da 400 küsür milyonluk kadrolarıyla 24 dışında kaldı. Birisnin hocası De Zerbi diğeriyse Conte. Eee buradan bakarsak da kahramanlık öyküsü yazılır Okan hocaya.

Ş.Ligi'ni gayet kabul edilebilir noktada bitirdik. Okan hocanın en önemli hatası sezon başı sadece rotasyonda kullanabileceği 2 oyuncuyu kadroya katmamak oldu ki bunun cezasını Gilloise maçında çektik.

Gilloise maçını kazansak 15-16 gibi bitirip play offta Leverkusen-Olympiakos hatta devamında da S.Lizbon çekme durumu olacaktı yanlış bakmadıysam.

Hatasıyla sevabıyla sezon başında 20.lik teklif edilse taraftarın yüzde 80-90'ının havada kabul edeceği sonuç başarıdır benim gözümde
Contenin 2cisi Senesi zaten ilk seneden sonra başarılı olamıyor.

De Zerbinin Kaçıncı Senesi Marsilyada

4 senesi Okan Buruğun,Orjinal Sağbek yok,Taraftar Lemimayı aldırmasa 6numaran yok,Sol Açık Yedeğin yok ,10numaran yok,Sol Stoper yediğin yok.

Yeniksin,İcardi olsam son 5 dk girmem İcardiye En Büyük ayıptır.
25m euro aldırdıgın Sara 20mt Topla depar atamıyor ,İzleyin arkadaşlar depara Kalkıyor 6 cı adımda durup fake atıyor.

Dursun Başkana Teşekkür ediyorum,Ederson değilde Uğurcanı aldığı için yoksa bir kazıkda Edersondan yicektik Okan BUruk Yüzünden.

Bu kadar kötü kadro Mühendisliği olamaz helede 150m dolar Harcadığın senede

Contenin 2cisi Senesi zaten ilk seneden sonra başarılı olamıyor.

De Zerbinin Kaçıncı Senesi Marsilyada

4 senesi Okan Buruğun,Orjinal Sağbek yok,Taraftar Lemimayı aldırmasa 6numaran yok,Sol Açık Yedeğin yok ,10numaran yok,Sol Stoper yediğin yok.

Yeniksin,İcardi olsam son 5 dk girmem İcardiye En Büyük ayıptır.
25m euro aldırdıgın Sara 20mt Topla depar atamıyor ,İzleyin arkadaşlar depara Kalkıyor 6 cı adımda durup fake atıyor.

Dursun Başkana Teşekkür ediyorum,Ederson değilde Uğurcanı aldığı için yoksa bir kazıkda Edersondan yicektik Okan BUruk Yüzünden.

Bu kadar kötü kadro Mühendisliği olamaz helede 150m dolar Harcadığın senede
hala 150m harcadigin sene diyor o 150 milyonun zaten 80i Osimhen. Tek oyuncu yani

Geri