• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Biz Osimhen'i o da bizi gayet de hak ediyoruz. Burada mutlu ve devam edecek.

Alanya maçından çok korkuyordum takım müthiş yoruldu ama güzel oynadık ve güzel sonu aldık.

Net penaltımızı yediler yine ayrıca!!

Şampiyonlar ligi deplasmanı maçı biteli 72 saat bile olmamış. Lig maçına çıkmışsın 2 penaltı ve 1 kırmızı verilmemiş ama hala bu maçta bile utanmadan taktik, hoca ve oyun konuşan görürseniz engeli basın geçin futbol tartışmayın gerek yok...

Haftaya Beşiktaş deplasmanı ak koyun kara koyun belli olur bu ligde. Adamlar ilk yarıda da herkese yenilirken bizim maça doğru form tutmuşlardı; şimdi de bir süredir form tutmuş olarak gelecekler derbiye.
Son 10 maç. Ligin en ölümcül fikstürüne ve virajına giriyoruz. Arka arkaya zorlu deplasmanlar olan bir viraj.
Tabi aynı süreçte de tamam-devam Liverpool maçları.

Bazı kendini bilmezleri engelleyip geçmek gerekiyor gerçekten. Hayırdır ilk defa mı takımın hakkı yendi? Harikalar diyarında mı yaşıyorsun? Ben taraftarım ve gördüğüm oyunu konuşacağım, evet. Ben bildim bileli Galatasaray hakemler tarafından doğranıyor. Yönetimler de seyrediyor. Sen “penaltımız verilmedi, kırmızı verilmedi” yazdığın için tff ve mhk özür dileyecekmiş, tebrikler.

Son düzenleme:
Geri