• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Milli ara çok güzel zamana denk geldi takım çok iyi durumda ama yorgunluklar illa baş gösterecekti bir yerde ama dinlenme fırsatı geldi full tempo Liverpool maçından sonra milli ara var 2 hafta dinlenecek takım çok güzel zamana denk geldi CL de çeyrek finalde görürsek bu sezon üst düzey bir sezon olmuş olur.

Ben yaz transfer dönemi de çok ütopik fazla değişimlere gerek olduğunu düşünmüyorum.Eğer bir oyuncuya çok yüksek bonservis teklifi ya da illa gidecem diyen oyuncu olmazsa.Şuan ki takım tamamen korunup sadece Asprilla ile yollar ayrılıp ekstradan bu takıma giden Asprilla yerine bir kanat ve ekstradan saf yıldız bir 10 numara transferi bence gelecek sezon için mantıklı olur çok iyi teklif gelen oyuncumuz olursa tabi gönderilsin ama şu tabloda Asprilla yerine kanat ve bir ekstra yıldız 10 numara harici çokda takımın transfere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum 1 oyuncu ile yolları ayırıp 2 oyuncu transfer edip çok minimal şekilde geçirebiliriz bence bu yazı ama muhtemelen illa giden oyuncu olacaktır yeri dolması içinde transfer yapılacaktır.

Geri