• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Günay seni en az 5 gol yiyeceğin kaç tane maçta ipten aldı be azıcık utanın !
Diğer vurdumduymaz oyunculara sesiniz çıkmaz ama Günay’a gelince ıslığa başlarsınız. Yazıklar olsun..!

Kombine devir işlemleri gelecek seneden itibaren sadece kulübe olmalıdır... Bu tanıdıktan, arkadaş çevresinden sürekli bedava devir alıp store atan tayfanın sahada ki takıma hiç bir şekilde yararı olmadığı gibi üstüne homurtu çıkartıp oyuncu yuhalamalarından bıktık...

kendimin gidemediği maçlarda genelde kardeşime bileti veriyordum. O da gidemeyince tanımadığım birine devrettim. Çoğu insan böyle yaptı. Kupa maçları önemsiz diyen insanlar şimdi gelmişler Fenerbahçe taraftarı gibi topçu ıslıklıyorlar. Bir daha tanımadığım bir allah kuluna daha bilet vermem. Ağlayın valla bilet yok kombine yok diye. Şu maç lig maçı olsa zaten bu kadar ıslık olmazdı. Islıklayanlar da zaten düzenli olarak stada gidenler tarafından en hafif tabirle gerekli tepkiyi görürdü. İşin özü; kendi topçusunu ıslıklayan beyinsizdir, şımarıktır.

kendimin gidemediği maçlarda genelde kardeşime bileti veriyordum. O da gidemeyince tanımadığım birine devrettim. Çoğu insan böyle yaptı. Kupa maçları önemsiz diyen insanlar şimdi gelmişler Fenerbahçe taraftarı gibi topçu ıslıklıyorlar. Bir daha tanımadığım bir allah kuluna daha bilet vermem. Ağlayın valla bilet yok kombine yok diye. Şu maç lig maçı olsa zaten bu kadar ıslık olmazdı. Islıklayanlar da zaten düzenli olarak stada gidenler tarafından en hafif tabirle gerekli tepkiyi görürdü. İşin özü; kendi topçusunu ıslıklayan beyinsizdir, şımarıktır.
Maalesef Galatasaray taraftarı fazlasıyla şımardı. Günay özelinde söylemiyorum şampiyonluğa 4 maç kalmış, maçtan sonra “Okan istifa etsin”, “Okan vasıfsız, gitsin”, “Şampiyon olsak bile gönderilmeli” gibi söylemler yapılıyor.

Burada herkes “Şampiyonlar Ligi’nde başarı gelsin, ligde şampiyon olmasak da önemli değil” diyordu. Hoca bunu da başardı ama yine de eleştiriliyor. Bu taraftarın ne istediğini gerçekten anlamiyorum artik.
“Acaba tek suçu Türk olması mı?” diye düşünüyorum bazen. Açıkçası başka bir açıklama bulamıyorum.

Sosyal medyanın arsızlaştırdığı kitleden tiksiniyorum. Günay gibi bir insanı ıslıklayan şerefsizlerin belirlenerek bir daha maçlara girmesi engellensin!!

Kendi adıma Türkiye kupası umrumda değil.Maçı açtığımdada dk 80 de 0-1 geride falandık.Maç bitene dek izleyeyim diye açmıştım.Günay'ın veya herhangi bir oyuncunun ıslıklanması doğru değil.Hele ki Günay'ın günah keçisi ilan edilmesi ağır saçmalık.Lig şampiyonluğu dışında bir kupa tercih edeceksem Türkiye kupası yerine Süper Kupa olur.O maçında Ağustos ayında oynanmasını isterim.Sezon ortası Süper Kupa mı oynanır ? İyice alışkanlık haline getirdiler.

Fenerbahçe maçına 1 puan bize yeter,4 puanlık farkı koruruz düşüncesiyle çıkmayız umarım.O düşünceyle çıkarsak kazanmamız zor olur.Liverpool-Juventus maçlarındaki konsantrasyon ile çıkmalıyız.

Hiçbir esprisi kalmamış olan kupada hatalı bir gol yedi diye Günay gibi bir karaktere yapılan şey kabul edilecek gibi değil! Sanki takım tek kale oynamış 3 gol atmış da Günay 4 tane yemiş gibi saçmalamış taraftar.

Geri