• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Galatasaray Erkek Futbol Takımı

Çok doğru tespitler.
Mümkünse Apokerim'i yedek bırakacak Singo tarzı atletik süratli sol ayaklı stoper olsun.
Hatta Yusuf Demir'i de gönderip pırpır bir kanat transferi yapılmalı.
Şimdiden gerekli hazırlıklar yapılıp devre arasında bu 4 hamle muhakkak yapılmalıdır.
Burada Apokerim'i yedek bırakmaktan ziyade performansıyla onu zorlayacak bir oyuncu alınması gerekiyor. Geçen sezon Milan da oynayan Pavlovic'in adı çıkmıştı o olsaydı süper olurdu.

Özellikle Türkiye liginde Berkan ile Kaan orta saha rotasyonunda kadroya dahil edilmeli. Belli başlı özellikleri iyi olan oyuncular bunlar, çok beklentiye girmeden sahaya atmak lazım. Sol stoper ise çok para harcayıp almaktansa Scout transferi olmalı. Gözden düşmüş sol stoperlerde olabilir. Bana göre bir tane de forvet lazım. İcardi kendine ne zaman gelir bilinmez.

Arda Ünyay’a forma verme sakın. Türk futbolu bir yıldız falan kazanır neme lazım! Kankan emekli Kaan varken başkası oynar mı hiç? Ayıp olur. Evlatçılığa, adam kayırmaya, forma adaletsizliğine devam.

B.alper denen karakter fukarasının hâlâ GS forması giymesi zaten başlı başına rezalet.

Kupa alabilirsiniz, şampiyon olabilirsiniz ama sakın ahlâk, karakter, duruş gibi şeylerden bahsetmeyin, hakkınız yok zira.

Sane büyük hayal kırıklığı olma yolunda ilerlemeye devam ediyor. Karşı karşıya pozisyonda 70 metre yukarı topu vurdu, inanılmaz !

Barış takımı sabote etmeye devam ediyor.
Hocası onu hep pohpohlayıp ilk 11de forma şansı verirse olacağı buydu zaten.
Devre arasında umarım 15 20 ye satabiliriz.

Bodo Glimt maçı sezonun en önemli maçı.
Alacağımız bir galibiyet özgüvenmizi yerine getirecek.
Alacağımız bir galibiyet sadece büyük takımlara değil küçük takımlara karşıda konsantrasyon sağlandığında Avrupa takımı olduğumuzun kanıtı olacak.
Alacağımız bir galibiyet Liverpool maçının tesadüf olmadığını gösterecek.
Alacağımız bir galibiyet çok başka şeyler hayal ettirecek.
Bu yüzden bence sezonun en önemli maçıdır.

Liverpol maçından daha zor bir maç oynanacak. Takımın artık bu tür belalı ekiplere karşı yeteri kadar acı tecrübesi de var. Umarız taraftar desteği ile bu defa son yıllardaki makus talihimizi de yeneriz.

İlk 11 deki 10 isim bence belli.
Kalan tek forma içinde Okan hocanın vereceği Lemina mı Sara mı kararı çok önemli olacak.
Sara Başakşehir maçında çok iyi oynamıştı. Özellikle hatlar arasına girerek topu ileriye taşımamızda İlkay'a yardımcı olmuştu. Bu maçta da bence ihtiyacımız olan profil Sara. Ben olsam Sara'yı oynatırdım ama Okan hoca savunmayı da garantiye almak için Lemina ile başlayabilir.

4 3 3
Uğurcan
Sallai Davinson Apokerim Jakobs
Sara Torreira İlkay
Sane Osimhen Barış

1-Özellikle Sane ve Barış'ın top kayıplarını en aza indirmesi gerekiyor.
2-Bodo çok koşan ve mücadele eden bir takım. Bu yüzden en az onlar kadar koşup mücadele etmek gerekiyor.
3- Kalecileri çok iyi bir kaleci değil. Bol bol şut denemek gerekiyor.
4- Duran top savunmasında çok zayıflar. Sara ve İlkay'a çok iş düşüyor bu yüzden. Duran toptan gol bulma ihtimalimiz çok yüksek.

Bu 4 noktaya dikkat edersek 3 puan alma ihtimalimizin yüksek olduğunu düşünüyorum.

İlkay olmayınca hoca yerine Yunus'u ilk 11e yazıp 4 2 3 1 e döndü.
Bence Sarayı yazıp 4 3 3 oynamalıydık. Hemde duran top zaafı olan Bodo'ya karşı çok işimize yarardı.
Yunus'un Berg'e baskı ve savunması bu maçın kritik noktası olacak.

İlk yarı 2-0 ile Skor avantajını yakaladık, umarım Okan hoca 2.yarı doğru müdahaleleri yapar da bu maçı burdan vermeyiz..

Türk hakemleri olmazsa Galatasaray puan alamaz diye anıran malum Fenerbahçe amigosuna bir cevap daha oldu. Tebrikler.

5-6 alabileceğimiz bir maçı geride bıraktık Şampiyonlar Liginde bu kadar bonkör olmak kabul edilebilei değil, ne olursa olsun Liverpool galibiyeti anlam kazandı tebrikler takım.. 💛❤️

Son düzenleme:
Çok güzel galibiyet.
Hocaya ve oyunculara büyük alkış 👏
Ama 2.yarıda oyuna giren oyuncuların Berkan ve Kaan olmamalıdır. 2 orta saha ve Barış yerine kanat net lazım.

Helal olsun takıma bu sene çok güzel başladık umarım böyle devam eder.

Çok iyi bir oyun planı ve kusursuz bir uygulama. Top rakipteyken farklı, topa sahipken farklı oynamayı iyi öğrenmiş hoca. Hem uzun yıllar sonra ilk defa ŞL'de 2 maç arka arkaya kazandık hem de kuzeyli/orta direk takım fobisini yıktık.
Fakat futbolun günümüzde atlet oyuncularla oynanması gerektiğini bir kez daha gördük. Çıkardığımız oyuncuların yerine girenler bizi çok geri götürdü. Singo'nun dönüşü ve sol kanat transferi ile çok daha sağlam oluruz.

Cocuklugum Neuchetel, Monaco, Manu, Barca; Gençliğim Arsenal, Real Madrid, Milan zaferleriyle gecti simdi olgunluk zamanlarimda Liverpool zaferlerini çoğaltma vakti geldi ki bu sezon o yürüyüş başlıyor artık...

Lig de şampiyonluk adım adım geliyor CL de son 16 hatta iyi eşleşmeyle son 8 yaparsak bu takım yapılan bu olağanüstü yatırımın hakkını vermiş olur.Bu durumda zaten gelirler uçar.

Galatasaray net galibiyetler alırken oyun olarak ta net cevaplar veriyor. Liverpool ile Bodo maçlarında konsantrasyon çok iyiydi, oyun planı muhteşemdi. Hedef ilk 16 olmakla beraber ilk 8 bile olabilir. Maç maç düşününce ilk 8 hayal değil. Devre arası yapılması gereken 2 3 takviye ile herşey olabilir. Teşekkürler Galatasarayım

Lig de şampiyonluk adım adım geliyor CL de son 16 hatta iyi eşleşmeyle son 8 yaparsak bu takım yapılan bu olağanüstü yatırımın hakkını vermiş olur.Bu durumda zaten gelirler uçar.
Geçmişte Ünal Aysal bunun için güzel cevap vermişti. Drogba ve Sneijder gelince maliyetleri sorulduğunda biz cl de üst turlara çıkartsınlar zaten maliyetleri çıkıyor demişti. Bu sezon içinde aynısı geçerli

Geri