• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu arada Milano sitesini biraz karıştırdım.Nisan ayında ameliyat olmuş Ekime kadar hiç topa değmemiş şuan sorunu olmadığını belirtmişler.Aynı süreci daha 2 yıl önce mi ne Vargas yaşadı aynı bölge aynı süreç sadece Vargas 2 ay falan erken dönmüştü.Kendine iyi baktığı sürece çok sorun olmaz diye umuyorum.

Haak geliyorum dese bende tabi o gelsin Akimova belki eski performansını yakalamaz hazır oyuncu var der eleştiririm.Ama şuan elde kalan pç ler dünya da Akimova Groblena Stysiak Rosamari Cugno Gaila falan gelecek sezon gelebilecek en iyi ihtimaler.Akimova ya da Cugno olmasa seneye Stysiak izler saç baş yollarız.En azından Akimova sağlıklı halinde çıkıp 30-40 sayı alıp bu takımı sırtlayacağı çok maç çıkarabileceğini biliyoruz.Eldeki ihtimaler arasında en iyisi bunu beğenmesek seneye Grobelna neden Alexia yerine oynuyo yabancı kontenjanı yiyo diye tartışırız yine.

Akimova'da tekrar sakatlık çıkarsa ve Cugno'da beğenilmezse Monika Brancuska'yı da düşünebiliriz. Daha yeni 21 yaşına bastı. Dünya kupasında 2 maçta çok iyi oynamıştı. VNL'de de bizi yendikleri maçın net yıldızıydı. Önünde uzun yıllar var. O da düşünülebilir.

Zaten o bölge kronikse çıkar sağlık testinde.Taze örnekler var Kudiess de 2 sene oynamadı geçen sezon döndü bütün dünya peşinde.Vargas aynı bölgeden sakat Akimova ile gençken 1.5 yıl 2 sene önce de 5 ay sahalardan uzak kaldı.Ama görüyoruz elit pç kategorisinde.Akimova işlenmesi gereken bir cevher sağlık testleri olumlu gelirse neler yapabileceğini herkes biliyor.

Akimova'da tekrar sakatlık çıkarsa ve Cugno'da beğenilmezse Monika Brancuska'yı da düşünebiliriz. Daha yeni 21 yaşına bastı. Dünya kupasında 2 maçta çok iyi oynamıştı. VNL'de de bizi yendikleri maçın net yıldızıydı. Önünde uzun yıllar var. O da düşünülebilir.
Branucska önü çok parlak değil yetenekleri kısıtlı gibi geliyor bana.Cugno Akimova hamleleri gelecekte potansiyeli hamleler olur ama Brancuska bu yaz VNL de cidden çok iyiydi ama orda top seviyesini gösterdi oraları bir daha yakalaması da zor geliyor bana aşırı zevk vermiyor bana oyunu ama tabi tartışılır gelse katkı da verebilir.

Ne kadar doğru bilmem ama bazı taraftarlar Zerenin de Akimova istediğini eğer Zeren alırsa Akimova alıp Lazareva'yı GS'ye gönderecekler ama Akimova tercihi Galatasaray olursa Zeren Lazareva ile devam edecek diyorlar ama kaynaklı bir haber değil sadece Zeren den haber aldığını idda eden bir iki Zeren taraftarı bunu yazdı.

📌 Vita Akimova, Galatasaray'ın pasör çaprazı için ana hedefi.

📌 Galatasaray, Akimova'yı Türkiye'ye getirmek için önemli bir teklif hazırlıyor.

🗞️ ivolleymagazine

Haak Antropova için paramız yetmediği dönemde çok mantıklı umarım gelir.Herkes biliyor ki eğer sağlık problemi yaşamazsa artık ilk 5 pç değil ilk 6 pç diyecez Haak Antropova kadar yetenekli ki ben artık o problemleri yaşayacağını sanmıyorum Vargas gibi bir sağlık süreci olur.Zaten 2 senedir sakat olmasa şuan ilk 6 pç diyorduk ilk 5 değil.

her kafadan bir ses çıkıyor.

her kafadan bir ses çıkıyor.
Yeni voleybol izlemeye başlayan çok var bizim taraftarda o yüzden Akimova ismini bilmeyip eleştiren 1.5 senedir sakattı diye kronik bu diyen çok var.Ama bu kız 2 sene önce daha 20 yaşındayken o dönemin gözde ismiydi Vakıf falan as pç olarak almak istemiş alamamıştı.Sonra mallesef pç lerin bazılarının yaşadığı omzundan sakatlandı çünkü pç ler o bölgeyi zorlar Ale de ordan sakat ama onun daha hafif.Daha önce 17 yaşındayken Vargas aynı sakatlığı yaşamış 2 yıl voleybol oynamamamış 1 sene Çekya yapıp Fenere gelmişti.Neslihan Demir de bir dönem omuzdan çok çekti aklıma gelen pç örnekleri ama kendine iyi bakarsan bu sakatlık kronikleşmez.Akimova da Vargas ile aynı senaryo şuan Novara da omzu sakatlandı ve 6-7 ayda daha o omuz iyleşmeden az bişey düzeldi diye sahaya attılar yine o omuz sakatlandı 1.5 yılı yandı.Bu sene Milano aldı sezonun ilk 7 haftası gelme dediler Nisan-Ekim arası tedavisini geçirdi.Şuan herhangi bir sakatlığı yok ve Milano Egonu ile dönüşümlü oynatarak ona form buldurmaya çalışıyor.Zaten kulüp bizden daha detaylı bakar sağlık testlerine.

Şöyle bir video ile de az çok neler yapabileceğini görebilirsiniz daha 23 yaşında bir isim genç de.

Fiyatına bağlı olarak alınabilecek bir risk bence Akimova, özellikle Alexia da kalacaksa. Ayrıca ivolleymagazine dünkü kaynaktan daha güvenilir.

Akimovayı 2-3 sene önce alsaydık belki de şuan bambaşka bir hikayemiz olacaktı. Clde olabilirdik; çapraz aramıyor olabilirdik ama Akimova yüksek tempoda top oynayacaksak omzunu bırakacaktır. Öyle egonu yerine ikili değişiklikle oyuna gitmeye benzemez. He biz tepe takımlarla maçlarda öylesine oynayacağız ve amacımız 5.lik diyorsan gayet olabilir as çapraz. Ama ben 3.olacağım clye kalıp f4 hedefleyeceğim dersen akimovaya güvenip yola çıkamazsın. Kızın doğru dürüst top oynadığı yok son 2 senedir. Yani yine her zamanki gibi yanlış zamanda yanlış role yapılacak bir hamle. Zaten bu şube tam da bu yüzden ilerleyemiyor o eşiği geçemiyor; doğru zamanda yapması gerekenleri yapmıyor. Senin artık Akimovayı falan başrole yazacak bi durumun yok kızın da öyle bi formu yok zaten. Senin büyümen lazım yerinde sayman değil. Seneler kaybettik hala daha kaybediyoruz bu yüzden malum camia aldı başını gitti biz mahallenin ezik çocuğu gibi takılıyoruz

Fiyatına bağlı olarak alınabilecek bir risk bence Akimova, özellikle Alexia da kalacaksa. Ayrıca ivolleymagazine dünkü kaynaktan daha güvenilir.
Akimova Stysiak Ryk dan bile ucuza alınır şuan.Ama 1+1 kulübe bağlı opsiyonlu yapsak daha iyi yoksa seneye piyasası çok yükselecek talipleri artacaktır bizde göstereceği performans ile.Sakatlanıp bizi yarı yolda bırakmadığı sürece bu şubede tarihindeki en baskın pç performansını izletebilir bize.

Akimova transferi şu dönemde de mantıklı.Haak Vargas Antropova Egonu Boskovic Ryk hepsi seneye için sözleşmeli alamayız şuan onları bonserviste vermek lazım onları istersek.Başkasını alsak o Stysiak Rosamaria Gaila falan olacak zaten Akimova sakatlığı tamamen atlatıysa bir daha pç sorunu konuşmayız ama gelip bizde sakatlanırsa yine kayıp yok Akimova ile fesh eder gider Grobelna Gaila seviyesi bir oyuncu bulur alırsın zaten yine devre arası da.O yüzden kesinlikle denenmesi gereken bence tutacak ve kendine hayran bırakacak bir risk.

Avrupa ve Dünya voleybolunu yakından bilmediğimden Akimova'nın şampiyonluğa oynayan bir takımın as pasör çaprazı olup olamayacağını bilmiyorum. Bu kadar uzun sakatlık geçmişinden gelen biri gelecek sezon bizde bariz fark yaratırmı bilen cevaplasın. Hatta Akimova riski, Bianca Cugno'nun garanti ama en üst seviye olmayan hali ve Monika Brancuska'nın olası potansiyelini düşününce kimin tercih edilebileceğini yazsın.

Iman Ndiaye, Anna Lazareva ya da Magdalena Stysiak gibi vasat altı oyuncularla zaman kaybedilmemesi bu dönemki gündemin en iyi tarafı. Bunlarla yüksek hedeflere oynayamayız.

Avrupa ve Dünya voleybolunu yakından bilmediğimden Akimova'nın şampiyonluğa oynayan bir takımın as pasör çaprazı olup olamayacağını bilmiyorum. Bu kadar uzun sakatlık geçmişinden gelen biri gelecek sezon bizde bariz fark yaratırmı bilen cevaplasın. Hatta Akimova riski, Bianca Cugno'nun garanti ama en üst seviye olmayan hali ve Monika Brancuska'nın olası potansiyelini düşününce kimin tercih edilebileceğini yazsın.

Iman Ndiaye, Anna Lazareva ya da Magdalena Stysiak gibi vasat altı oyuncularla zaman kaybedilmemesi bu dönemki gündemin en iyi tarafı. Bunlarla yüksek hedeflere oynayamayız.
Biz şampiyonluğa oynamayacağız o yüzden gereksiz bi nokta bizim için. Bizim için cl bileti alabilecek miyiz o önemli. Bunun için de eczacı ne yapıyor ona bakmak lazım. Antropovalı eczacıyı geçebilir miyiz? Zor. Eğer eczacı kendisi saçmalamazsa imkansız.
Akimova 3 yıl önce büyük potansiyeldi ama italyaya gittiğinden beri doğru dürüst voleybol oynayamadı. Kronik omuz problemleri var. Alenin de omuzu ile ilgili sorunlar var ama Akimova başka bi seviye. Zaten düzenli oynamadığı için durumunu kimse anlayamıyor. Şampiyonluk hedefleyen takımlar için güzel bir hamle oyuncusu artık. Tıpkı Milano’nun egonu’nun arkasına koyduğu gibi kullanılmalı hedefi yüksek takımlarda

Akimova sakat değilse 1 sene oynasın Haak Antropova seviyesi yakalayacak biri şuan isim olarak sağlam yoksa kimse Akimova'nın yeteneğini sorgulayamaz hücum blok servis hepsinde olması gerektiği gibi müthiş biri ama işte sağlık durumu tek soru işareti.Ama Vargas da omzundan sakatlanıp Küba da 1-5 yıl oynayamadı.Sonra gitti Çin de tekrarlandı 4-5 ay oynayamadı Vargas kronik diyebilir miyiz ben demem.Akimova için de umarım omzu güçlenmiş bu durum bitmiştir zaten yönetiminde her şekilde sağlık testine sokup eminse alacağına eminim.Bu yaz Li ile ilgileniyorduk yazın sakatlığı geçti Çin ile maçlara da çıktı ama yönetim sakatlığın tekrarlanabileceğini fark edip Sylla'ya yöneldi ki Li yine sakatlandı cidden.Akimova içinde omzunun tamamen iyleştiğine emin olmadan getirmezler sağlık testlerini detaylı yaparlar.Ama eğer Vargas gibi omuz sorununu düzeltmeyi başarmışsa Akimova gelince farkına koyacaktır umarım sağlık problemi yaşamaz kendisi.

İtalya liginde Milano'nun son çıktığı maçın istatistikleri de şöyle
Egonu 17/5 hücum 5 sayı
Akimova 21/11 hücum 1 blok 12 sayı ile çıkmış maçtan.

Akimova form tutmaya çalışıyor şuan lig başı ile şuan ki performansı arasında çok fark var daha da açılacak çünkü 2 yıldır oynamadı tekrardan form tutması zaman alıcak.Milano aslında sağolsun bize Sylla bıraktı şimdi de bize Akimova yetiştiriyor gibiler.Novara gibi zorlamadan mantıklı bir şekilde Akimova'ya 7 ay dinlenme izni vererek antremanlara çağırmadan dinlendirdiler.Şimdi Egonu-Akimova rotasyonunu sık kullanıp Lavarini hem onu açıyor hem de omzunun daha çok güçlenmesine dinlenmesine olanak sağlıyor.Yazın da Rusya men edildiği için yazında yatacak o yüzden omzu aslında şuan oldukça güçlendi sakatlığı tamamen düzelmiş seviyeye gelmesi gerekiyor mantıken bakınca.Ama aşırı ciddi kronikleşmiş bir sorunsa sıkıntı olur ki yönetim kronikleşmiş bir derecedeyse bunu sağlık testkleriyle anlar ben bu transferi şuan ki kalan isimler arasında çok istiyorum.

İtalya da ilk 5 maçın 5'inde de MVP seçildi

⚔️ Trentino - 23 sayı
🏐 18/34 %53h, 1 blok, 4 ace

⚔️ Busto Arsizio - 21 sayı
🏐 18/27 %67h, 3 blok

⚔️ Pinerolo - 23 sayı
🏐 22/34 %65h, 1 blok

⚔️ Casalmaggiore - 22 sayı
🏐 20/35 %57h, 2 ace

⚔️ Chieri - 21 sayı
🏐 20/45 %44h, 1 ace

🔝 Ligin en iyi hücum eden pasör çaprazı konumunda

Sakatlık yaşamadan önce ki Akimova istatistiği paylaşmış biri eski gönderilerden ayrı seviye bir kız.Eğer sağlıklı gelirse bütün dünyayı peşine takar.

Son düzenleme:
2 sene boyunca doğru dürüst oynamamış kimse dünyayı peşine takamaz. Siz bu tip bi sporcu hatırlıyorsanız yazın kaç tanesi başarmış merak ettim

Kudies diyelim Vargas diyelim İlkin diyelim Thasia diyelim Zhu aklıma gelen bazıları.Minasta 1.5 sene civarı yattı Kudies ara sıra girip yine sakatlanıyo du geçen sene döndü muazam döndü.Vargas 18 yaşında Küba dönemi sakatlandı 1 sene civarı yattı sonra Çin liginde nüks etti bir 3-4 ay daha yattı.İlkin aynı şekil 18 yaşında 2 yıl sakatlandı uzun süre voleyboldan uzak kaldı gençken sakatlığı yüzünden.Thasia 1 yıl küsür voleybol oynayamadı.Zhu 1-2 sene arası yattı oynarken de Çin liginde form tutsun sakatlık tam bitmedi diye sok çıkar garip oynatıyorlardı Çin milli takımına dönmesi 3 yılı buldu.Bu oyunucular dönüp oynayabiliyorsa Akimova da kendine iyi bakarsa hayli hayli oynar.Akimova da 2 yıl değil 1.5 yıl civarı sakattı.Akimova da dinleneceği kadar dinlandı zaten Milano transfer dönemi artık geçmiş olması lazım Milano da tamamen iyleşti dedi.Ha yine sakatlanır Milano da almayın derim ama şuan oynuyor rahatlıkla ki kulüpte sağlık testlerinden emin olmadan almaz senin benim aaa bu kız sakatmış 1.5 sene demek yerine her türlü teste sokuyorlar.Bu mantıkla Vargas İlkin Kuides hepsi voleyboldan atılmalı.Şuan elde kalan isimlerle kesinlikle sağlık testleri olumlu gelirse alınması gereken bir risk sen seneye kimi istiyorsun Akimova yerine Stysiak Gaila falan mı hayalin.Ayrıca eskilerden aklıma gelen Kosheleva bizde çapraz bağları koptu gitti İtalya da 4 sene sonra yine koptu1.5-2 yıl oda yattı o dönemin en iyi power smaçörlerinden di.Foluke Akinradewo sakatlandı sakatlanmışken o ara çocoğum olsun hayalim var diyordu bebeği de oldu 1.5-2 sene yattı oda 2020 de süper döndü.İlla çok fazla örnek vardır aklıma gelen bazoları bunlar çok daha fazlası vardır hatırlayamadığım.

Son düzenleme:
Geri