• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Haak gelse Akimova'dan çok daha iyi tabi de ihtimal vermiyorum pek. Imoco gibi bir takımı bırakıp gelmesi için ya Imoco'nun dağılıyor olması lazım ya da GS nin çılgın para vermesi lazım. Ama inşallah gerçekleşir.

Daha iki gün önce 3 yıllık F4 ev sahipliğini aldılar. Saras ile 3 yıl sözleşme uzattılar. Otokoç ile sözleşme uzattılar. Seneye basket takımının ana sponsoru Ülker, takımın adı da FB Ülker olacak. Bana pek bütçe kısacak havası veren haraketlermiş gibi gelmedi bunlar.
Ev sahipliğini tvf almış parasıyla bunlara vermiş.

Ali Koç zaten geçen sezon baya bir paraya ev sahipliği alımıştı sonra final four çıkamamıştı Fener para boşa gitmişti konuşmuştuk sonra Ali Koç bu ev sahipliğini gelecek senelerde alacak denmişti ama tam hatırlamıyorum geçen sezon konusunda durur 1 milyon mu 2 milyon mu ne konuşulmuş Milano da yapılacak CL final four'u Fener'e satılmış sonra da bu süreç uzun süre olsun diye konuşulmuştu.Tvf sonra ülke reklamı için devamı için Fener'e öncü oldu devam etsin diye dendi aslında Saran değil Ali Koç ve TVF işbirliği ile ilerledi bu süreç Saran'a bitmiş şeye tamam demek kaldı.

E tamam işte... Para tasarrufu yapacaklar ise neden bu organizasyona para versinler?
Ogbogu, Zhuang, Jack transferlerini kovalıyorlar. Bilemedim yani.

Fb küçülmez ama çok büyük hamleler eklemeler yapmaz ki zaten pek gerek de yok. Handeye 800 veren takım kimi alacak gabinin gelmesi için 1,5 falan vermesi lazım onu vermez ama yine tepe takımı olacaktır

Fb nin düşük bütçelerle çıkacağına inanmıyorum bizim yapmaya çalıştığımız taraftar kitlesini çoktan yaptılar bütçe düşerse tepki gösterecek bir kitle var.Ama Ali Koç dönemi yok oda bir gerçek illa küçülme olacak ki oluyor zaten şuan Saran Ali Koç döneminin nimetini yiyor kadro final four ev sahipliği yeni transflerini bile seneye Ali Koç dönemi anlaşıldı haberi çıkmıştı zaten Jack için Zhang'ı zaten Koç aldı.Ama Saranın da bunu dağıtmayacağını Arina Orro Vargas gibi Koç'un getirdiği yıldızları koruyacağını düşünüyorum ama ekstra kadroya güç katmaz hatta Hande Ana C. gibi oyuncuların 1-2 yıla maaşı yüksek diye gönderildiğini bile görmek olası.Sadece Orro Arina Vargas Eda gibi kilit oyuncular ağırlıklı bir kadro kurar geri kalan bölgeler kalitisezleşir öngörüm ama bu oyuncular bile Fener'i her zaman kupaya aday yapar vay Fener battılık durum yok ama Saran geldi aynen devam da yok küçülme var etkileri oluyor bile zaten ama yine Fener kupa adayı olacaktır Saran döneminde de voleybolda öngörüm.Saran geldiğinden beri yaptığı iyi işler Jack transferi final four ikisi de Ali Koç dönemi bitmişi zaten Sarana tamam demek kaldı onun işi değil aslında Saranın kendi yaptığı işler Sude Hacımustafaoğlu transferi ve Li Yuan transer iptali Liza gönderme kararı bunlar da vasat hamleler.

Kupa Voley çeyrek final eşleşmesinde Kuzeyboru ile eşleştik.

İmoco Haak’ın seneye de orda olduğunu açıkladı gelsin isterdim ama gelmiyorsa da erkenden açıklamaları bizim için iyi oldu yoksa Haak Haak diye diye Akimova da elden kaçıcaktı.Akimova hiç düşünmeden alınmalı şuan Akimova ve Cugno ikilisi harici beni heyecanlandıracak bir pç kalmadı piyasada şuan.

Imoco Volley Conegliano:

"Herkes onu istiyor, herkes onu arıyor… ama Bella yine de Panter olmaya devam edecek 🐆💛"

Bu paylaşım ve başkanlarının seneye de bizle isteyeni çok ama kalacak gibi açıklamalarıyla kesinleşti.Akimova saf bir yetenek oynayıp formunu bulunca bunu herkes biliyor ki sağlık sorunu olmazsa Haak seviyelerine yaklaşabilecek bir isim Akimova alıp kıza destek çıkıp işlememiz lazım.Akimova transferi de olmadı haberi alırsak zaten seneye CL falan hayal olur ama Akimova işlenirse bu hücum da takımı sırtında götürecektir sürekli oynayıp eski formunu bulduğu zaman Akimova ne yapılıp ne edilip alınmalı.

Çok önceden zaten Haak ve Antropova için bir ilgimiz yok demişti haklı çıktı yine boş kaynaklar yerine onu dinlemeye devam.Haak transferi neyse sözleşmeli o cidden zordu da keşke Antropova gelseydi sözleşmesi de bitmişti benim içimde ukte kalan Antropova oldu ama Akimova da o seviyelerde tavanı olan bir oyuncu Antropova tercih ederim hazır olduğu için ama Akimova’da doğru işlenirse o seviyelere daha önce çıktı sakatlık öncesi hatta Antropova önünde bir isimdi doğru kullanılırsa o seviyeleri yine yakalayacaktır.

Antropovaya ilgimiz olmamış mı :D can bedelin böyle bir haberi oldu mu? Olduysa atar mısın buraya?

Haak yalanı nihayet bitti.

Hatırladığım aklımda kalan haber buydu o dönem liste de konuşulan isimlerin olmadığını atıp listede 3 isim var demişti sonra Zeliha Işık açıklamasıyla Ryk konusu başlamıştı aklımda yanlış kalmış sadece Haak diye yapmış haberi aklımda yanlış kalmış.

Haak yalanı nihayet bitti.
Ciddi anlamda gelmeyecekse kulüp adına iyi oldu doğru olsaydı haberler gelsin isterdim ama yalan haberlerde çok kulüp taraftar çatışmasına döndü.Ve halla Haak bitirilmişti ama Nevşe yüzünden olmadı gibi saçma haberler konuşuluyor Akimova sahip çıkarlar umarım kızı değersizleştiriyorlar şuan.

Haak ile hiç ilgilenmemişiz ki. Şimdi beceremediler yazmaya başlamışlar. Artık gülüp geçiyorum bu trollere.

"Ciddi anlamda gelmeyecekse kulüp adına iyi oldu doğru olsaydı haberler gelsin isterdim ama yalan haberlerde çok kulüp taraftar çatışmasına döndü.Ve halla Haak bitirilmişti ama Nevşe yüzünden olmadı gibi saçma haberler konuşuluyor Akimova sahip çıkarlar umarım kızı değersizleştiriyorlar şuan."

Ya bir şey demiyeyim diyorum ama dayanılacak gibi değil artık. Adam imla kurallarının içinden kılıçla geçmiş. İnanılmaz! Koca paragrafta sadece en sonda nokta var. O da muhtemelen yanlışlıkla. Cümle nerede başlamış? Nerede bitmiş? Daha doğrusu bitmiş mi? Israrla yanlış yazdığı kelimelere de girmiyorum artık. Hiç mi tedrisattan geçmedin? Hiç mi kitap yüzün açıp okumadın? Bu nedir aga? Forum yönetimi bu katliama nasıl sessiz kalıyor? Okumaya çalışana verdiği eziyeti geçtim; bu artık beka sorunu bence. :D

Mesajlarımı okumaya bilirsin hem cevap verip beni de uğraştırma bundan sonra öyle yapalım lütfen.Okumakla uğraşıp rahatsız olma sende.
Sanırsam çok ilgini çekiyor yazdıklarım ama lütfen okuma ya da şikayet etme.

Haak ile ilgilenilmiş ya da ilgilenilmemiş olabilir, bizim direkt rakibimiz kim tepedeki üç takım değil mi? Zeren ve THY de var. Fenerbahçe ve Vakıfbank'ın çaprazları belli, senin gözüne kestirdiğin belki altıma alır da şampiyonlar ligine giderim dediğin Eczacıbaşı'nın Antropova aldığı yerde sen en az o kalitede birini alamıyor isen başarısızsın, almayı beceremedin, beceriksizsin demektir. Akimova transferi gerçekleşse dahi sadece bir ya tutarsa transferi olacaktır. Herhangi bir plan dâhilinde olan bir hamle değil.

Katılmıyorum. Yukarıdaki ikiliyi geçmek için Haak veya elit beş çaprazdan biri şart değil. Sağlıklı Akimova da olur, KVR de olur, Tolok da olur. Bu iki bölüm sonu canavarını geçmeye yetersiz olan yer smaçör hattı.... Cazaute - Markova ve Hande - Arina smaçör ikilileri ile mücadele edebilecek ikilinin formulü şu;

Power Smaçör: Tolok - Sağlıklı LYY ve Sağlıklı Ana C. üçlüsünden biri
Komple Smaçör: Gabi, İlkin, Sylla, Ishikawa, Wu Mengjie, Zhuang,, Alsmeier, Yoshino Sato (Tercihen Gabi olmazsa kalanlardan herhangi biri olur. Orada da tercihim Wu olurdu)

Naz devam etmeyecekse Gamze, Buket veya mümkünse Sıla takıma katılmalı... Ortaya da Kübra, Zeynep veya Karmen alınıabilir.

Akimova
Bongaerts - Naz/Buket
Wu - Ana. Cristina/Tolok
Yasemin - Kübrs / Karmen
Eylül

Bence çok iyi takım olurdu. Gene şampiyonluk garanti değil ama bayağı bayağı diş geçirir, rahatsız ederdi tepedeki takımları. En azından bir kupa çalabilirdi. Hele de tek maçlı kupalara ciddi aday olurdu.

Son düzenleme:
Kerem Övet:Vakıfbank’ın Eylül için ciddi teklifi olduğunu ve yoğun bir şekilde bu transfere bastırdığını duydum ama yönetimde bu konu için olumsuz bir hava yok.

Eylül ne yapılıp edilip elde tutulması gereken bir isim Gizem-Simge 1-2 yıla voleybolu fiziken bırakacak Eylül şuan en iyi yerli libero olacak bir 10 sene gibi duruyor Eylül elinde olan büyük güç kazanır ne olursa olsun tutulması lazım.

Geri