• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zaten bu noktada hemfikiriz basketbolda kazanılan başarılar hepimiz için aynıdır. Şu anda Voleybolun iki numaralı Avrupa kupasında finaldeyiz yani voleybolda yanlışa rağmen bütçe ile bir yere kadar gelebiliyor o noktada takılı kalıyoruz. Bir sonraki en tepe noktaya çıkamıyoruz, bu sadece şu alındı bu alındı meselesi de değil eldeki bütçenin de verimsiz ve yanlış kullanımı ile ilgilidir. Umarım bu sefer kazanan biz oluruz
Voleybol erkek ve kadınlarda bu sezon yanlış yapıldığını düşünmüyorum. Gayet iyi kadrolar kuruldu.

Bu maça umudum artı şuan geçen sene rakiplerin tek bir oyuncusu bizim bütün takımdan fazla maaş alırken onları yenme nedenimiz takım oynadığı oyundan zevk alan çok enerjik bir takımdı.Bu sene Barbolini o ruhu çekti ruh gibi takımız sene başından beri bu maçın antreman fotoğrafları çok iç açıcı herkes fazlasıyla güler yüzlü bugün ben geçen seneki top düşürmeyen Galatasaray’ı izleyeceğimizi düşünüyorum.Maç deplasmanda ve boş koltuk olmadan oynanıcak biraz psikolojik baskı yapar ama inanıyorum takıma.

Zaten bu noktada hemfikiriz basketbolda kazanılan başarılar hepimiz için aynıdır. Şu anda Voleybolun iki numaralı Avrupa kupasında finaldeyiz yani voleybolda yanlışa rağmen bütçe ile bir yere kadar gelebiliyor o noktada takılı kalıyoruz. Bir sonraki en tepe noktaya çıkamıyoruz, bu sadece şu alındı bu alındı meselesi de değil eldeki bütçenin de verimsiz ve yanlış kullanımı ile ilgilidir. Umarım bu sefer kazanan biz oluruz
Bence aksine bütçe performans takımları kuruluyor geçen sene sadece bütçeler oynasa 6-7 arası bir yerde olmamız lazımdı 1.3 milyon euro kadro bütçesi diye direkt rakam verildi biz ilk 3 zorladık her takımı yendik 4. olduk.Bu sene de 3-3.5 arası toplam kadro bütçemizdi bu sene kadro yine bütçe performans yapabilecek bir kadroydu geçen sene sistem devam etse Barbo sistemi bozunca aslında kadro maliyeti olarak Zeren Eczacı önümüzdeydi tam maliyet sıralamamıza oturduk ama kadro hakkı 5. sıra değildi benim düşüncem.Bence bütçelerin altında takım kurulmuyor geçen sene 1.3 milyon bu sene 3 milyon zaten bu bütçelerle çok bir şey alamazsın rakiplerde tek bir oyuncu o bütçelere yakın alıyor.

Voleybol erkek ve kadınlarda bu sezon yanlış yapıldığını düşünmüyorum. Gayet iyi kadrolar kuruldu.
Coachlar hatalı seçildi hocam, sene başından belliydi milli takımda yetersiz performansı nedeniyle kovulan Umut hocayla ve takıntılı kariyeri düşüşte olan Barboliniyle sezona başlamamalıydı 4 ay çöpe gitti, ne yazık ki şube sorumlumuz idaresel doğru kararlar vermiyor bence.

Coachlar hatalı seçildi hocam, sene başından belliydi milli takımda yetersiz performansı nedeniyle kovulan Umut hocayla ve takıntılı kariyeri düşüşte olan Barboliniyle sezona başlamamalıydı 4 ay çöpe gitti, ne yazık ki şube sorumlumuz idaresel doğru kararlar vermiyor bence.
Umut hoca seneler sonra takımı finale çıkardı ve şampiyonlar ligi vizesi aldı. Hedefleri tutturdu yani kalması kadar doğal bir durum yoktu. Barbolini de alınabilecek iyi koçlardan biriydi ama tutmadı.

Boy 1-2 cm boş konudur çok fark etmez ama bizim oyuncularımızın boyu biraz geç yükleniyor.Ale boyu 1.88 di uzun zaman 1.90 hatalı hatalı dedim 1 yıl kulüp sayfası tvf falan 1.90 olarak güncelledi.İlkin boyu da 1.83 olarak kaldı güncellemiyorlar 1.85 şuanda boyu onunda ama uzun zamandır güncellenmedi.Çok önemi yok 2 cm bişey değiştirmez ama yine de hatalı gözükmesine ne gerek var.

Umut hoca seneler sonra takımı finale çıkardı ve şampiyonlar ligi vizesi aldı. Hedefleri tutturdu yani kalması kadar doğal bir durum yoktu. Barbolini de alınabilecek iyi koçlardan biriydi ama tutmadı.
Önder hocam Barbolini hadi neyse ya Umut Çakır. onun döneminde Ziraat, halk, Arkas, ve fenere yenilen pehlivan güreşe doymaz misali çoğunlukla mağlup olduk.burdan bakarak bile kendisinin kariyerinde neler yapabileceği az çok tahmin edilebilinirdi diyorum. dönüm noktası olan bir çok maçta onun döneminde mağlup olduk.

Önder hocam Barbolini hadi neyse ya Umut Çakır. onun döneminde Ziraat, halk, Arkas, ve fenere yenilen pehlivan güreşe doymaz misali çoğunlukla mağlup olduk.burdan bakarak bile kendisinin kariyerinde neler yapabileceği az çok tahmin edilebilinirdi diyorum. dönüm noktası olan bir çok maçta onun döneminde mağlup olduk.
Sonuçta lig finali ve Şampiyonlar Ligi hedefini tutturdu ve kaldı. Bunu yapan hocayı kovamazsın. Yapacaksan çok önceden yapacaktın.

Geri