• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Keşke öyle bir şey olsa ama mağlum takım lobisi sardı TVF de çoğu kişi onların yandaşı.Daha bu hafta lig de şampiyon olan CL de final four'a kalan her alanda Feneri geçen bir Vakıf varken yılın en iyi kadın voleybol takımı Fenerbahçe seçildi Vakıfbank dururken nasıl Fenere verildiği belli ama mallesef halla voleybolda bir yapımız yok. Vakıf Eczacı ses çıkarırsa takan yok Galatasarayın bu hızla yatırım artırmaya devam edip söz sahibi olması lazım lig de nerdeyse her takım Fenere göre bize daha ılıman zaten.Bunun üstüne birde İlkin gibi en iyi yerli smaçör neden mt alınıyor diye GS lobisi var diyorlar böyle de iğrenç bir taraftar kitleleri var umarım bizde yavaştan o yapılanmaya başlarız bu sene zaten ilgi olarak şube prime senesini yaşıyor her geçen sene bu hızda ilerler umarım.
Halil bey maalesef suyun karşıki tarafı bir çok yerde etkili .tvf onlara danışarak bir çok kararı alıyor. dediğiniz gibi şu bir gerçek Vakıfbank ile feneri kıyaslamak abes bir durum. kendilerini dünyanın bir numaralı spor kulübü teranesi ile avutan bu camia Rus takımlarının olmadığı bir ortamda aldığı iki Euroleague ile bir anda dünyanın en büyük spor kulübü mottosunu kullanmaya başladı. halbuki bir çok başarılarında rakiplerin sendelemesi, yatırım yapmayan takımlar ile aynı organizasyonda olmaları,ve mücadele ettikleri organizasyonlarda ki güç dengelerinin eskisi gibi olmaması büyük etken.bize gelince aidiyet duygusu, hakim olmayan günü kurtarmak için salla başı al maaşı, mottosu ile hareket eden iş bilmezler olduğu müddetçe bu sıkıntılar devam eder. züğürt tesellisinden öteye gidemeyen sonuçlarla avunuruz.

Geçen sezonki kadro ile karşılaştırma yapalım;
Bongaerts>Naz
Alexia>grobelna
Lazovic<Sylla
Yasemin ilkin Eylül timmerman değişmedi zaten
Bu nasıl bi upgrade birisi aydınlatabilir mi? Rotasyona lukasik Frantti koyunca harika bi oyun oynayacağımızı düşünmek komik. Lukasik sadece ilkin yerine oynayabilir ilkin de hem yabancı sınırlaması hem de fan kitlesinin büyüklüğü sebebiyle zor kesileceği için smaçör ikilin çok bariz zaten. Yuan yuan gelince çok blokçu bi oyun oynayacağını takımın çehresini değiştireceğini de hiç düşünmeyin derim.
Her şeye rağmen 3.olma ihtimaliz olacak tabi bunun peşinden gitmek lazım.
Naz>Aslıhan
Groblena>Yasemin
Lukasik>Kalandadze
Frantti>Sude
Yuan>Timmerman
Sylla>Lazovic
Daha doğru olur bu oyuncular bu oyuncular yerine geldi çünkü.

Eczacı maçındaki Vakıf gelecek diye çok umutlanmıştım o Vakıf gelse alırdık ama Bosko ligin başından beri ilkez kendi seviyesini gösterdi oda bize denk geldi.Vakıfta herkes çok çok iyiydi bugün kötü kimse yoktu zaten Vakıfta herkes günündeyse ligin en iyi takımı onlar yenmek çok zor oluyor.İlk set çok iyi bir Vakıf vardı ama ona karşı çok da iyi bir Gs vardı bence ilk seti almalıydık 26-24 elimizdeki seti verdik.2.Set yine çok iyiyken set sonu Vakıf iyi bir ivme yakalayıp seti aldı.İlk 2 set oyundan memnunum ama son set resmen Vakıf ezdi son set saldık tamam maç gitti kafasına girdik oyundaki sorun bu yoksa ilk iki setteki oyunu son sette oynayıp 3-0 yenilsek alabileceğimiz de bir maçtı derdim çünkü iyi direndik defansta ama son set fiyasko resmen saldılar.Tek tek bakarsak Sylla bence gayet iyiydi oyunun her alanında seviyesini gösterdi.İlkin mallesef kötüydü defans da iş yaptı ama ön turlarında Vakıf onu durdurmayı başardı.Oyuna giren Lukasik ortalama bir ivmeyle oynadı.Pasör de Naz bence ilk 2 set iyiydi son set kötüydü.Bongaerts bence kötüydü kötü yönetti oyuna girdiği anlarda takımı.Groblena ilk set çok çok iyiydi ilk set oyundan çıkmasa set gelebilirdi ama son 2 set çok kötüydü ilk set aldığı övgüyü diğer 2 set bitirdi kötüydü oyüzden.Alexia bence daha çok süre almalıydı hücumda ortlamaydı ama defansta iş yaptı ama oda yetersizdi.Ortalar bence çok iyiydi Timmerman neden çıktı anlamadım Yasemine de Timmerman’a da helal olsun ikisi de bence iyi oynadılar.Libero da Eylül çok istekliydi çok iyi defanslar yaptı onu da beğendim.Son seti saymasak cidden iki sette iyi direndik Vakıf sezon başından beri ilkkez bu kadar net oynamasına rağmen bizde ucu ucuna verdik alabilirdik.Ama son set maçı resmen bıraktık o fiyaskoydu.
Halil bey her zaman istediğimiz olmuyor geçen yıl onları set vermeden yenmiştik.bu gün tersi oldu. yinede sağlık olsun diyelim.

Naz>Aslıhan
Groblena>Yasemin
Lukasik>Kalandadze
Frantti>Sude
Yuan>Timmerman
Sylla>Lazovic
Daha doğru olur bu oyuncular bu oyuncular yerine geldi çünkü.
Sahadakileri karşılaştırdığımı anlayamadın sen sanırım!!! Şuan as kadro bu neyi anlamıyorsun cidden enteresan. Sahadaki kadroda sylla dışında bir tane upgrade yok. Üstüne naz Grobelna as oldu . Downgrade oldu adeta

Vakıf çok yüksek ihtimal hem lig hem Cl de şampiyon olacak dünyanın en iyi takımı şuan bugün çok daha net gördüm.Eczacı maçı gibi gelseler alabilirdik orda Bosko Cazuate Zehra çok kötüydü Vakıf daha lige girememiş dedim ama bugün oynadıkları oyunu sürdürebilirlerse alamayacakları kupa yok.

Voleybol federasyonunun umrundami olur çorba kaynıyor şeytan üçgeninde Yönetim el atsana erkene al maçı.
Renkdaş, maalesef Suyun karşıki tarafı her yerde etkili .hep söyledim, söyleyeceğim.bir çok branşta onları yarışta tutan birileri mutlaka var.

Sahadakileri karşılaştırdığımı anlayamadın sen sanırım!!! Şuan as kadro bu neyi anlamıyorsun cidden enteresan. Sahadaki kadroda sylla dışında bir tane upgrade yok. Üstüne naz Grobelna as oldu . Downgrade oldu adeta
O hatalı bir karar zaten de geçen sezon ki kadro ile karşılaştırma yapalım demişsin diye dedim.Çünkü saydığın herkes halla bizim oyuncumuz bu oyuncular bu oyuncular yerine gelmedi.

Fb ve vakıf maçlarından galibiyet beklemiyorum. Eczacı ve zeren maçları hedef maçlarımız. Her iki takımda bizden daha bütçeli ve daha iyi kadrolar. Zerenin yerli sorunu bize avantaj sağlayacaktır ama eczacı maçları yine favori olmayacağımız maçlar olacak. Bütçemiz arttı ama sahadaki kadromuzda sadece tek bir değişim var şuan geçen seneye göre. Bunu atlamamak lazım
Fener maçında da mağlup olurlar. çünkü bu maçlar takkenin düştüğü kelin iyice göründüğü maçlar.bu maçlar nilüfer, ilbank, maçları gibi kolay kazanılacak maçlar değil maalesef.

O hatalı bir karar zaten de geçen sezon ki kadro ile karşılaştırma yapalım demişsin diye dedim.Çünkü saydığın herkes halla bizim oyuncumuz bu oyuncular bu oyuncular yerine gelmedi.
Evet sahadaki kadroyu karşılaştırıyorum. Yoksa şöyle de derim alexia>yasemin özel oooo yedek pçmiz seviye atladı(!).

Bu maç bitimi belki ayaklar yere basmıştır dedim ama basmamış yine. Voleybol rakip ile oynanıyor. Vakıfbank bu zamana kadar kötü bugün iyi gözüktüyse bir sebebi de biz olabilir miyiz? Sen serviste rakibi zorlayamazsan, blokta durduramazsan, net manşetle rakip bloğu dağıtamazsan Vakıfbank Eczacı maçından daha iyi gözükür tabi. İlk set dışında maalesef rekabetçi bile olamadık. Ayakları yere basıp nerede olduğumuzu, neye sahip olmamız gerektiğini konuşmak lazım. 3-0 kaybettiğimiz günü sadece rakip iyiydi diye yorumlamamak lazım.

Geri