Eczacı maçındaki Vakıf gelecek diye çok umutlanmıştım o Vakıf gelse alırdık ama Bosko ligin başından beri ilkez kendi seviyesini gösterdi oda bize denk geldi.Vakıfta herkes çok çok iyiydi bugün kötü kimse yoktu zaten Vakıfta herkes günündeyse ligin en iyi takımı onlar yenmek çok zor oluyor.İlk set çok iyi bir Vakıf vardı ama ona karşı çok da iyi bir Gs vardı bence ilk seti almalıydık 26-24 elimizdeki seti verdik.2.Set yine çok iyiyken set sonu Vakıf iyi bir ivme yakalayıp seti aldı.İlk 2 set oyundan memnunum ama son set resmen Vakıf ezdi son set saldık tamam maç gitti kafasına girdik oyundaki sorun bu yoksa ilk iki setteki oyunu son sette oynayıp 3-0 yenilsek alabileceğimiz de bir maçtı derdim çünkü iyi direndik defansta ama son set fiyasko resmen saldılar.Tek tek bakarsak Sylla bence gayet iyiydi oyunun her alanında seviyesini gösterdi.İlkin mallesef kötüydü defans da iş yaptı ama ön turlarında Vakıf onu durdurmayı başardı.Oyuna giren Lukasik ortalama bir ivmeyle oynadı.Pasör de Naz bence ilk 2 set iyiydi son set kötüydü.Bongaerts bence kötüydü kötü yönetti oyuna girdiği anlarda takımı.Groblena ilk set çok çok iyiydi ilk set oyundan çıkmasa set gelebilirdi ama son 2 set çok kötüydü ilk set aldığı övgüyü diğer 2 set bitirdi kötüydü oyüzden.Alexia bence daha çok süre almalıydı hücumda ortlamaydı ama defansta iş yaptı ama oda yetersizdi.Ortalar bence çok iyiydi Timmerman neden çıktı anlamadım Yasemine de Timmerman’a da helal olsun ikisi de bence iyi oynadılar.Libero da Eylül çok istekliydi çok iyi defanslar yaptı onu da beğendim.Son seti saymasak cidden iki sette iyi direndik Vakıf sezon başından beri ilkkez bu kadar net oynamasına rağmen bizde ucu ucuna verdik alabilirdik.Ama son set maçı resmen bıraktık o fiyaskoydu.