Maçın yayını yoktu ama atılanları bakılırsa daha çok yedek oyuncuları hazırlamak için yedek ağırlıklı oynadığımız bir hazırlık maçı olmuş sanırsam.İlkin ve Yuan zaten yok.Yasemini hiç görmedim.Sylla çok az süre almış gibi. Bence Ayçin Frantti Lukasik gibi lig de yedek kalması muhtemel oyuncuları hazırlamamız bu maçlarda doğru hamle.Galatasaray Daikin ile Eczacıbaşı arasındaki hazırlık karşılaşması 2-2 sona erdi.
Taraftarın ilgisi var ama ne kadar var? Herkesin heyecanla beklediği sezonun ilk maçında salonun yarısı kadar bile bilet satılmış değil. Bu sponsorluk işleri de taraftar sayısı gibi anca istikrarlı başarılar ile toparlar. Gs kulübü bunu yapacak mı? Göreceğiz. Bir yandan umudum varken diğer yandan maalesef yok. Sanki bi seviyeye asla gelemeyeceğiz gibi hissediyorum. Para harcamalıyız zarar etmeliyiz pes etmemeliyiz ama gs camiasının böyle bi inadı olur mu? Mesela seneye birkaç yıldız alıp dkş turnuvasına ev sahipliği almalıyız. Yavaş yavaş dünya voleybolunda yer bulmak içinUmarım sponsorluk çalışmaları doğru yürütülüyordur iyi bir pazarlama modeli ile formamızda boş yer kalmaz taraftarın ilgisi var doğru yatırımcılara gidilse forma dolacaktır rahatlıkla bence.Ama voleybolda mallesef bizim formamız genelde boş bu sene farklı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu yılki problem üst düzey çaprazların hepsinin sözleşmelerinin devam ediyor olmasıydı. Van Ryk olabilirdi belki ama Guidettisiz bu seviyelere tekrar çıkıp çıkamayacağı şüpheli. 2026 için ise evi arabayı satıp Antropova veya Egonudan birini almalıyız. Tercihim Antropova olur, daha genç ve Barbolini ile daha önce çalıştı. Umarım ikna edebiliriz.
Bir voleybol uzmanı vardı burada timmermans Hollanda milli takımında oynayamaz diye iddialasiyordu nerede o ya? Engin(!) bilgilerini yazsin da yararlanalim ne derse tersini düşünelim.
Cidden artık sıkıyorsun niye taktın bu kıza.Özür borcun var herkese anca 1 maç oynayacak öyle böyle 1 maç oynasın ben özür diliycem fazlasını oynarsa sen dile dedim ortadan kayboldun o erdemi göstermemek için.Timmerman turnuva boyu çok etkiliydi Hollanda çeyrek finalde elendi buraya yazdım çeyrek finaller sonunda en çok ace atan en skorer en çok hücum sayısı bulan en çok dig yapan en çok blok yapan orta Timmermandı.Son 2 maç takımı elendiği için oynamadı eğer o maçlarda da oynasa geri düşmeyip turnuvayı her alanda lider bitirecekti.DŞ de istesen de Timmerman eleştiremesin komik kaçar.Nerdeyse her maçta Hollandanın en iyi oyuncusuydu.Yani senin idda ediğin gibi sadece 1 maç oynıcak geri kalanda yedek kalcak adı sapı bilinmemiş oyuncular için ondan iyi 3 ortası da daha iyi gibi saçma boş argümanını destekleyen bir durum yoktu.Turnuva boyu hiç oyundan çıkmayan tek oyuncusuydu Hollanda'nın ve süperde oynadı izleyenler biliyor.Ve burda Çağrı bey kaç blok yaptı Timmerman dememiş senin dediğin asla oynayamaz idasına yanıt vermiş ne alaka blok bu mesajda onu da anlamadım kusura bakmayın hatalıyım sizinle sayfalarca boşuna kavga ettim demeni bekliyoruz önceden de yazdım ben eğer oynamasa bunu yapacaktım ama tabiki de benim dediğim durum oldu.İsveç maçı hariç Timmerman'ın doğru dürüst bloğu yok gelmişsin Timmerman'ı övüyorsun burada. İsveç'in de ortalarınının yetersizliğini ve Haak harici hücum opsiyonunun olmadığını da bilmiyorsun ki böyle ileri geri konuşuyorsun. Sana tavsiyem biraz daha Altın Lig maçlarını izlemen. O zaman rakibe göre analiz yapmayı da öğrenirsin ve takıma daha çok fayda sağlayacak yorumlar yaparsın
O zaman şu sorunun cevabını ver bana Timmerman Sırbistan maçında kaç blok yapabildi? Şimdi gelip Japonya maçında 6 blok yaptı diye göklere çıkaracaksın da Aslı da VNL'de Japonya'ya karşı 7 blok yaptı. Aslı çok mu iyi orta oyuncu? Japonya kısa olduğu için ve Hollanda iyi servis kullandığından sistem dışı toplarda net olmayan bloklar yapabiliyor. Ezbere konuşmaktan vazgeçin. Timmerman aşırı yetersiz bir orta oyuncu. Ne zaman karşısında genç ve potansiyelli ortalar olsa onlara karşı geride olmayı geçtim blok konusunda da eziliyor. Hatta hücum konusunda da en iyi arkadaşı Bongaerts paslamadığında ne kadar düşük yüzdelerle çıktığını çok iyi biliyoruz.
Sen hala hangi yüzle yazıyorsun görüş belirtiyorsun büyük yalan olmuşsun 1 maç oynamaz dediğin kız çıkmış şov yapmış hala ama şöyle ama böyle diyip bahane üretiyorsun. İnsanda utanma duygusu olur bilmiyorum bu sporu der susar.İsveç maçı hariç Timmerman'ın doğru dürüst bloğu yok gelmişsin Timmerman'ı övüyorsun burada. İsveç'in de ortalarınının yetersizliğini ve Haak harici hücum opsiyonunun olmadığını da bilmiyorsun ki böyle ileri geri konuşuyorsun. Sana tavsiyem biraz daha Altın Lig maçlarını izlemen. O zaman rakibe göre analiz yapmayı da öğrenirsin ve takıma daha çok fayda sağlayacak yorumlar yaparsın
O zaman şu sorunun cevabını ver bana Timmerman Sırbistan maçında kaç blok yapabildi? Şimdi gelip Japonya maçında 6 blok yaptı diye göklere çıkaracaksın da Aslı da VNL'de Japonya'ya karşı 7 blok yaptı. Aslı çok mu iyi orta oyuncu? Japonya kısa olduğu için ve Hollanda iyi servis kullandığından sistem dışı toplarda net olmayan bloklar yapabiliyor. Ezbere konuşmaktan vazgeçin. Timmerman aşırı yetersiz bir orta oyuncu. Ne zaman karşısında genç ve potansiyelli ortalar olsa onlara karşı geride olmayı geçtim blok konusunda da eziliyor. Hatta hücum konusunda da en iyi arkadaşı Bongaerts paslamadığında ne kadar düşük yüzdelerle çıktığını çok iyi biliyoruz.
Saçmalamanın da mantığı olmalı. Tam tersi inatla yatırım artmalı. Başarısızlık gelmedi diyip yatırımı çektiğimiz için bu hale geldik zatenAmatör şubelere bu sene en çok harcama yapılan sezon oldu. Bu senede elle tutulur bir başarı gelmezse, bu şubeleri kapatıp profesyonel şubemiz futbolla devam etmeliyiz.
Bize efelik sökmez.bravo kızlar.Aydın oyun sistemi olarak bize en ters gelen takımlardan geçen sene iki maçta da bizi çok zorladılar.Set verirmiyiz korkum vardı bize ters bir takım oldukları için ama rotasyon yapmadan as halimize gelince çok rahat oynadığımız bir maç oldu.Naz'ın oyunda olduğu zamanlar çok zorlandık ilk set 14-14 de Naz Groblena yerine Bongaerts Alexia girdi 25-16 aldık.2. set 23-17 gerideydik Alexia Bongaerts etkisiyle 26-24 aldık.3. set hatırlamıyorum 13-10 gerideyken çıktı Naz Groblena Alexia Bongaerts girince.25-23 aldık Naz'ın pas kalitesi bütün takımı düşürdü.Bongaerts girince herkes bir yükseldi.Alexia Sylla İlkin Eylül Bongaerts gayet iyiydi bu maç geri kalan oyuncularımız çok parlamadı.Naz da takımla uyum sorunu yaşıyor haliyle hızlı oynuyoruz pasörün takıma alışması önemli hızlı pas sistemini oynatması için Naz'ın ilk haftalar uyum yakalayana kadar kötü oynatması doğal bence.En çok dikkatimi çeken taraftarın ilgisi bu tarz maçlar seyirci olmadan oynanır genelde bizim kulüpte bu sezon ilgi çok.
Asıl siz saçmalıyorsunuz. Basketbol voleybolu bu ülkeye tanıtan Klup Gs klubudur. Burdaki amaç bu spor dallarının ülkede tanınması ve sevilmesidir. Bu dallar her daim bizim dernek tüzüğümüzde amatör şubedir. Zamanında vergiden düşme miktarına kadar sonrasında ise sponsor desteğine göre takımlar kurduk. Şuanda ise sırf zarar etme pahasına takımlar kuruluyor.Saçmalamanın da mantığı olmalı. Tam tersi inatla yatırım artmalı. Başarısızlık gelmedi diyip yatırımı çektiğimiz için bu hale geldik zaten