Birde yalandan ben öyle demedim demez mi mesajlar duruyor zaten.
Bu yorumumda da söylediklerimin arkasındayım. Bir hata yok. O mesajların hala hepsinin arkasındayım. 2 maçla mı oyuncu öveceksiniz? Aydın maçında Timmerman yine ortada yoktu eleştirsenize. Sadece oyuncular iyi oynadığında övüp yerlere göklere sığdıramayanlardan biri misiniz yoksa bir çıkarınız mı var kişisel bir yakınlığınız olduğundan mı oyuncuları savunuyorsunuz?
Aydın takımında kim var? Orta oyuncularını sayar mısınız voleybol sitelerine bakmadan? Adını saysanız da o oyuncuların soyadını sayamazsınız. 3 tane genç oyuncu 1 tane de büyük takımlarda barınamamış ve gittikçe seviyesi gerileyen kendini geliştirememiş Beliz Başkır var. Aslında burda takımda iyi oynayan oyuncuları övüyoruz lakin orta oyuncusu olmayan Aydın takımına karşı iyi performansları da övmemeliyiz özellikle hücum performanslarını. Yarın bir gün çok daha iyi ortalara sahip çok daha iyi defans yapan ve blok kurgusu iyi olan takımlar geldiğinde dün iyi oynayan oyuncular ortadan kayboluyorsa o oyuncuların iyi performansı da yanıltıyor demektir.
Timmerman konusuna da şöyle bağlıyorum. En azından bazı oyuncular dün orta oyuncusu olmayan Aydın'a karşı iyi oynadılar. Önemli maçlarda oynayamasalar da rakiplerin seviyesi düştükçe en azından o maçlarda fark yaratıyorlar. Timmerman'ın fark yarattığı bir maç var mı? Aydın gibi sıradan bir takıma karşı da 2/6 ile hücum edecekse hangi maçta iyi oynayacak? Bunun cevabını hala veremediniz.
Ben sizin tüm sorularınıza, argümanlarınıza cevap getirmeye çalışırken bir şekilde yanıtlamaya çalışırken siz kaçak dövüşüyorsunuz. Bu soruma cevap verin. Aydın'a karşı iyi oynayamayan Timmerman hangi maçta iyi oynayacak? Aslında bu dediğim şeyler Wang harici tüm orta oyuncularımız için geçerli. Timmerman, Ayçin, Yasemin, Büşra 4lüsü inanılmaz zayıf bir orta rotasyonu. Kabul etseniz de etmeseniz de durum böyle. Dünkü maç da bunun bir göstergesi.
Ben var olanla yetinmiyorum Halil bey. Takımda yetersiz, eksik gördüğüm her pozisyon için daha da iyisini istiyorum. Siz de öyle yapın. Öyle yapın ki takım yükselsin. Şu ana kadar ki en iyi oynadığı takım seviyesi Galatasaray olan (burada aşağılama yok sonuçta hala bir kupa kazanamadık bu branşta ŞL şampiyonlukları olan takımlar var ve daha üst düzeyde voleybol oynuyorlar) daha üst seviyede oynamamış bir oyuncuyu da lütfen Sylla, Danesi, Fahr, Wolosz seviyesine çıkarmaya çalışmayın. İsteseniz de yapamazsınız. İsteseniz de 27 yaşına gelmiş olan hiçbir turnuvada üst düzey performans göstermemiş olan Hollandalı bir oyuncuyu övemezsiniz.