• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu adam voleybolun delisi seven bir kişi yok bu adamı dinleyip voleybol yorumlayan mı kaldı gerçekten.Bu foruma bu videonun atılması bence vizyonsuzluktur voleybolu takip eden kişiler zaten ne kadar garip bir adam olduğunu bilir.

Bu adam voleybolun delisi seven bir kişi yok bu adamı dinleyip voleybol yorumlayan mı kaldı gerçekten.Bu foruma bu videonun atılması bence vizyonsuzluktur voleybolu takip eden kişiler zaten ne kadar garip bir adam olduğunu bilir.
Halil kardeşim sen hayal aleminde yaşamaya ve bu şubenin nasıl kötü yönetildiğini görmemeye devam et. Fırsat bulursan boş zamanlarında bana birazda voleybol ve vizyon eğitimi verirsen memnun olurum.

Şube iyi yönetiliyor muazam yönetiliyor mu yoksa attığın şahsiyetin herkes tarafından bilinen takılmayan biri olduğunu mu yazmışım.Yönetim başka konuşmanın konusu olur şuan ki konu attığın şahıs ve takılmaması gereken biri olduğunu diyorum ha bu adamdan voleybol öğrenmeye çalışıyorsan özür dilerim ama sende vizyonsuz olacaksın.Her Daim Voleybol gibi çok daha kaliteli bir sayfa önereyim eğer vizyon kazanmak istersen.Şuan yönetimin transfer konusunda gelecek sene için nasıl sınıfta kaldığını kaç aydır yazıyorum seneye çok yanlış ve geç kalan bir transfer döneminde olduklarını kaç kere yazdım helal olsun seneye çok iyi hamleler mi geldi yazıyorum 2 aydır saçma sapan da yorum yapma.

Son düzenleme:
Şube iyi yönetiliyor muazam yönetiliyor mu yoksa attığın şahsiyetin herkes tarafından bilinen takılmayan biri olduğunu mu yazmışım.Yönetim başka konuşmanın konusu olur şuan ki konu attığın şahıs ve takılmaması gereken biri olduğunu diyorum ha bu adamdan voleybol öğrenmeye çalışıyorsan özür dilerim ama sende vizyonsuz olacaksın.Her Daim Voleybol gibi çok daha kaliteli bir sayfa önereyim eğer vizyon kazanmak istersen.Şuan yönetimin transfer konusunda gelecek sene için nasıl sınıfta kaldığını kaç aydır yazıyorum seneye çok yanlış ve geç kalan bir transfer döneminde olduklarını kaç kere yazdım helal olsun seneye çok iyi hamleler mi geldi yazıyorum 2 aydır saçma sapan da yorum yapma.
sensin birader en büyük sensin.

sensin birader en büyük sensin.
Şu an Amatör branşlarda en dramatik sonu bayan basketbol& voleybolda yaşıyoruz ki bu gerçek inkar edilemez. şahsım Bir taraftar olarak görüşlerimi belirttim bir hafta ceza aldım.kimse bizi üzme hakkına sahip değil. her şey ortada.bazen yapılanma adı altında takımın yolları barbolini ile kesişiyor.sonra oda gönderiliyor yerine takımın başına stajyer geliyor.tuhaf transfer politikası ile kadro mühendisliği ile yıllar boşa geçiyor. gerçekçi olalım bu takım cev kupası finalinde İtalyan chieriyi geçip kupayı kaldıramaz.ligde yıllarca vakıf, eczacı,ve şikecilerin gerisindeyiz ve öyle olmayada devam edecek.sorumlular bellidir .bu camiaya çöreklenmiş zatı muhteremler gitmedikleri müddetçe başarı gelmeyecektir bu böyle biline...

Pasör için Çağla ile görüştüğümüz konuşuluyor umarım yalandır ama yerli pasörde yok piyasa da doğru olma ihtimali yüksek.Naz dan sonra Çağla çok ağır düşüş olur.Ama herkes bir yerle imzaladı Buse Ünalda gelmiyecek belli artık alınabilecekte en iyisi şu tabloda Çağla.Keşke ya Naz kaybedilmeseydi ya da çok önce Buse ile anlaşsaydık Çağla yedek pasör olarak okey denebilir ama bizim yedeğe değil Akimova oynasın diye Bongaerts yerine oynayıp onu aratmayacak birine ihtiyacımız vardı ki bu isim asla Çağla değil çok kötü bir yedek olacağını düşünmüyorum orayı idare eder ama asla as pasörümüz olamaz bizimde gerektiğinde rahatlıkla as oynayacak bir isme ihtiyacımız vardı daha yerli pasör alamıyoruz Haak Antropova falan diyip baya uçmuşuz sezon içi.

Son düzenleme:
Heralde bin defa dedim. Bu branşlar paraya bakar. Bu branşlara klup bütçesinden aktarılacak para kısıtlı. Sponsorlar zaten çokda güçlü değil. Zengin Gs li bir iş adamı el atmadıkça başarı vs beklemeyin. İlkin yasemin alexia bunlar vakıfta yedekte zarzor oynar oda Türk yerli kontenjanından,yabancılarımız bu performansla kapılarından giremez. Kabul etceksiniz futbol liginde konyaspor kayserispor neyse şuan bu liglerde biz oyuz. Bu yüzden burda birbirimize çemkirmenin bir anlamı yok. Şuan fenerin futbolda yağtığı gibi bizde bu amatör branşlarda teknik direktör değiştirip duruyoruz. Esasında bu branşları adam akıllı sponsor bulunana kadar dondurmak lazım. Yoksa ruh sağlığımız bozulacak. Bu branşların değeri harcadığın parayı sana geri kar olarak döndürecek branşlar değil, bu yüzden klup futbol dışında bu branşlara kasadan zarar etmek için aşırı para harcamaz. Vakıfbank misal bunca başarıya rağmen kimbilir ne kadar zarar ediyor.

İlkin defans manşet blok bu üç konuda çok üst seviye servis hücum konusunda da orta-üst arası bir yerde olan ama çok büyük power özelli beklememek lazım defansif konuda çok özel bir komple smaçördür yanına bir tane iyi hücumcu alsak ya da iyi hücumcu bir pç alsak oda rahatlayacak değerini gösterecek.Power bir oyuncu gibi davranmak zorunda kalıyor Sylla'nın bu kadar kötü gelmesi ve Ale'nin daha 22 yaşında olmasına rağmen 2-3 yıldır düşüşte olup 20 yaş altı Ale'yi aratması sebebiyle İlkinde fazladan yük alıyor ama onun için iyi bir konu hücumda zorlaya zorlaya daha da gelişiyor zaten İlkin hücumu da bir çıta üste çıkarırsa yeni nesil Gabi çıkıyor ama tabi o seviyelere şuan gelebilecek kimse yok Gabi hem arka da hem önde üst düzey oynayabilen tek oyuncu dünya da.

Heralde bin defa dedim. Bu branşlar paraya bakar. Bu branşlara klup bütçesinden aktarılacak para kısıtlı. Sponsorlar zaten çokda güçlü değil. Zengin Gs li bir iş adamı el atmadıkça başarı vs beklemeyin. İlkin yasemin alexia bunlar vakıfta yedekte zarzor oynar oda Türk yerli kontenjanından,yabancılarımız bu performansla kapılarından giremez. Kabul etceksiniz futbol liginde konyaspor kayserispor neyse şuan bu liglerde biz oyuz. Bu yüzden burda birbirimize çemkirmenin bir anlamı yok. Şuan fenerin futbolda yağtığı gibi bizde bu amatör branşlarda teknik direktör değiştirip duruyoruz. Esasında bu branşları adam akıllı sponsor bulunana kadar dondurmak lazım. Yoksa ruh sağlığımız bozulacak. Bu branşların değeri harcadığın parayı sana geri kar olarak döndürecek branşlar değil, bu yüzden klup futbol dışında bu branşlara kasadan zarar etmek için aşırı para harcamaz. Vakıfbank misal bunca başarıya rağmen kimbilir ne kadar zarar ediyor.

Vakıfbank zarar etmiyor. Devlet bankası oldukları için vergilerimizden topladıkları paralarla takım kurmaya devam ediyorlar. Ve bütçelerinin sınırı yok. İsteseler daha da fazla harcarlar. Açıkcası benim vergilerimle para kurup Galatasaray'da olması gereken oyuncuları alması ve Galatasaray'ı bu şekilde geçmesi benim çok kanıma dokunuyor. Parayı rızamız olmadan bizden alıyorlar ve başarıyı bizi geçerek kazanıyorlar. Bunun dünyada eşi benzeri yok.

İlkinin sağlık sorununu hepimiz biliyorduk ama tam ne olduğu çok da bilinmiyordu yaklaşık 2 ay hiç dinlenmeden oyundan çıkmadan Bir bacağı yırtık diğer bacağında kanama varmış aynı zamanda belinde de sorun varmış hiç dinlenmeden 2 ay saha da sakatlığını atlattı başka böyle bir örnek var mı bilmem.Bu kızın emekleri için biraz yatırım yapsalar bari diyicem ama İlkin görünür olduğu için azda olsa yatırım geliyor zaten oda olmasa 6. olalım Avrupa gidelim başarı diyecekler yüksek ihtimal.

Çağla transferi yalan çıktı dün buraya Osman Urarer videosunda Çağla ile anlaştı gs demiş izlemem o adamı dün buraya da birisi atmıştı ama bir iki küçük hesap daha paylaştı acaba doğru mu diye yazdım ama yalanmış Osman Urarer delidir dün tepki verme nedenim oydu bu adamı niye atıyorsunuz diye sabah baktı yalanı büyüyor sabah ben sırf haksız çıkayım diye gs çağla transferinden vazgeçmiş beni yalancı çıkarmak için yapıyorlar sırf diye bir yazı attı Osman Urarer o kadar önemli şahsiyetmişki yönetim sırf o yalancı çıksın diye transfer iptal edecekmiş komik.Çağla yüksek ihtimal yalan habermiş.

Yahu sanki alacak başka oyuncu kaldı. Çağla yedek olarak idare eder, zaten seneye 5-6 olacağız!

Yahu sanki alacak başka oyuncu kaldı. Çağla yedek olarak idare eder, zaten seneye 5-6 olacağız!
Seneye Akimova oynasın diye yer yer as olabilecekte bir yerli lazımdı.Bazen Bongaert-Ale bazen yerli-Akimova yapardık. Akimova cidden yetenkli bir oyuncu Çağla yalan çıktı da o gelse Akimova transferi boşa gidecekti.Buse Ünal var sözleşme kırdırılırsa ve Çağla ve Buse hemen hemen aynı maaşı alır hadi 50 fazla alsın Buse.Nilüfer geçen sezon o sezon tek başına Nilüferi taşıyan tek iyi oyuncusunu sezon ortası küme düşme ihtimalini göze alarak 40 bin euro civarı bir paraya Bjk bıraktı.Buse süper transfer olur kırdır fazla maaş falan en fazla 100-150 fazla çıkar kasadan ama işte geçe kaldık bakalım kim gelecek.Seneye de 4-5 arası görünen 5-6 değil bence 4. sıra için Thy-Gs yarışı var başka rakip yok ilk 4 için bence Thy de geçicez o yarışta 4. oluruz gibi öngörüm ama Thy de iyi takım.

Yarın Chieri maçı var çok önemli iki maç üzerinden oynanan bu finalde avantaj kapmak için ilk maç önemli.Eğer bu kupayı alabilirsek bu şube tarihinin en büyük başarısı ve ilk büyük Avrupa kupası olacak umarım 2 maçın sonu kupa olur.

Çağla alınsın fazla alternatif kalmadı. Yangın yapıldığı kadar kötü bir pasör değil.

Seneye Akimova oynasın diye yer yer as olabilecekte bir yerli lazımdı.Bazen Bongaert-Ale bazen yerli-Akimova yapardık. Akimova cidden yetenkli bir oyuncu Çağla yalan çıktı da o gelse Akimova transferi boşa gidecekti.Buse Ünal var sözleşme kırdırılırsa ve Çağla ve Buse hemen hemen aynı maaşı alır hadi 50 fazla alsın Buse.Nilüfer geçen sezon o sezon tek başına Nilüferi taşıyan tek iyi oyuncusunu sezon ortası küme düşme ihtimalini göze alarak 40 bin euro civarı bir paraya Bjk bıraktı.Buse süper transfer olur kırdır fazla maaş falan en fazla 100-150 fazla çıkar kasadan ama işte geçe kaldık bakalım kim gelecek.Seneye de 4-5 arası görünen 5-6 değil bence 4. sıra için Thy-Gs yarışı var başka rakip yok ilk 4 için bence Thy de geçicez o yarışta 4. oluruz gibi öngörüm ama Thy de iyi takım.
Zeren de iyi kadro kurarsa 6. oluruz.

Zeren de iyi kadro kurarsa 6. oluruz.
Zeren iyi kadro kuramadı belli zaten az çok kadroları yerli transferi yapamadılar yerli kaliteli çok düşük yabancı olarak da Dadson Franklin Nicoletti geldi onlarda Franklin dışı düşük seviye isimler.Bir kaç transfleri kaldı ama görünen tablo da Zeren voleybolu salıyor zaten seneye bütün oyuncuları gitti bu sene bile 2 yabancı oyuncusu kulübü terk etti yıl boyu sadece 2 aylık maaşları ödenmiş geri kalan maaşlar halla ödenmiyormuş.Cev den wild card almak için sponsorluk verdiler sponsorluk ücretini de ödemiyorlarmış şuan da.

Zeren iyi kadro kuramadı belli zaten az çok kadroları yerli transferi yapamadılar yerli kaliteli çok düşük yabancı olarak da Dadson Franklin Nicoletti geldi onlarda Franklin dışı düşük seviye isimler.Bir kaç transfleri kaldı ama görünen tablo da Zeren voleybolu salıyor zaten seneye bütün oyuncuları gitti bu sene bile 2 yabancı oyuncusu kulübü terk etti yıl boyu sadece 2 aylık maaşları ödenmiş geri kalan maaşlar halla ödenmiyormuş.Cev den wild card almak için sponsorluk verdiler sponsorluk ücretini de ödemiyorlarmış şuan da.
Zeren maddi sıkıntılar içinde imiş. wild card almakla iş bitmiyor. Böyle ciddi organizasyonlarda prosedürler daima önde gelir. wild card anlaşmalarının bile fesh edilme durumu varmış. geçen bir forumda denk geldim.ne derece doğru bilmem ama Zeren çok yüksekten uçtu ...

Vakıfbank zarar etmiyor. Devlet bankası oldukları için vergilerimizden topladıkları paralarla takım kurmaya devam ediyorlar. Ve bütçelerinin sınırı yok. İsteseler daha da fazla harcarlar. Açıkcası benim vergilerimle para kurup Galatasaray'da olması gereken oyuncuları alması ve Galatasaray'ı bu şekilde geçmesi benim çok kanıma dokunuyor. Parayı rızamız olmadan bizden alıyorlar ve başarıyı bizi geçerek kazanıyorlar. Bunun dünyada eşi benzeri yok.
Yahu hiçmi muhasebe dersi almadın. Her kalem için kasa hesabı yaparsın. Burda voleyboldada kasaya giren çıkanı hesap eder, net olarak karmı ettin zarar mı ettin hesabını yaparsın. Zarar edilmiş ve bu zarar senin vergilerinle karşılanıyorsa o başka bir konu. Bunu Gs gibi özel şirketler idame ettiremez. Fener yapmaya çalıştı bu sefer futbolda düşüşe geçti, zengin başkanlarının cepten verdiği hibelere rağmen.

Geri