• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Evet hiç katkısı olmaz boşuna yürümüşler baya haklısın

Gizem Hanım'ın da hiç iyi yorumunu görmedim hep bir şikayet . Sosyal hayatınızdaki stresi burada atıyor gibisiniz.

İlkin koca sezon Eda Erdemden 9 blok fazla yapmış şaka gibi ama gerçek.

Gizem Hanım'ın da hiç iyi yorumunu görmedim hep bir şikayet . Sosyal hayatınızdaki stresi burada atıyor gibisiniz.
İyi yorum yapma gibi bir zorunluluğum yok. Kimseye yorum beğendirme amacıyla da yazmıyorum. Siz sosyal hayattaki stresinizi benimle atmaya çalışıyorsunuz bence :) salın beni ya

Evet hiç katkısı olmaz boşuna yürümüşler baya haklısın
Başarılı olan takımlar her zaman ödüllendirilir ve alkışlatılır o tribünlere bu güzel bir şey. Ama sponsor ne alaka? Aaa kadın takımımız varmış dur ben bi sponsor olayım bari mi denecek statta görünce kızları? Gsnin ihtiyacı olan istikrarlı yatırım sonra sponsorları gelir zaten.

Sponsorlar uçar şube 10 milyon euro mu kazanır yazmışım yoksa az ya da çok katkısı olacaktır mı demişim.Futbol maçını milyonlar izliyor tribün dolu illa bu başarıyı görüp ödülendirecek 1-2 kişi illa bu şekilde başarıdan haberdar olacak bir çok kişi olacaktır.Herşeyi eleştirmek yerine mantıklı şeyleri de takdir etmek lazım herşeyden eleştirecek ne bulabilirim diye bakmaya gerek yok.Şube tarihi ilkez Avupa kupası alıyor uzun zaman sonra CL için wild card kovalanıyor tadını çıkarmaya bakalım başarısızlıkta zaten eleştiriyoruz ama güzel anlarda da eleştirecek yer aranmasın.

Sponsorlar uçar şube 10 milyon euro mu kazanır yazmışım yoksa az ya da çok katkısı olacaktır mı demişim.Futbol maçını milyonlar izliyor tribün dolu illa bu başarıyı görüp ödülendirecek 1-2 kişi illa bu şekilde başarıdan haberdar olacak bir çok kişi olacaktır.Herşeyi eleştirmek yerine mantıklı şeyleri de takdir etmek lazım herşeyden eleştirecek ne bulabilirim diye bakmaya gerek yok.Şube tarihi ilkez Avupa kupası alıyor uzun zaman sonra CL için wild card kovalanıyor tadını çıkarmaya bakalım başarısızlıkta zaten eleştiriyoruz ama güzel anlarda da eleştirecek yer aranmasın.
Neyi eleştirmişim?

Neyi eleştirmiyorsun ki ama ikili diyaloglar cidden siteyi mahvediyor daha fazla kurmaya gerek yok düşüncemi söyledim.

Arkadaşlar gerçekten önümüzdeki sezonda buna dikkat etmemiz lazım tabi gerekince eleştiricez ama her an her an eleştiri olmaz.Şampiyonluk kazanıyoruz onu yaşayamıyoruz güzel haber geliyor onu yaşayamıyoruz mutsuzluktan beslenmeye gerek yok iyiye iyi kötüye kötü diyelim artık lütfen çünkü en azından ilkez bu şube biraz bile olsa takılıyo.

Cevaba bakın forum yönetimi bu saçma cevaplara nasıl izin veriyor, forumun çok eski bir üyesi olarak hiç böyle cevaplar olmazdı burda.
Lütfen bu çirkin görüntü engellensin.

Gerçekten şu forum yönetimi beni atsa da hepiniz bi rahat etseniz. Kahkahanın çirkin bir görüntü olduğunu zaten düşünmüyorum da güzel bahane olur cidden :)

Geri