• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Furkan Korkmaz, Galatasaray'ın kesinlikle alması gereken bir oyuncudur. Bu konuda çok ciddiyim. Üç senedir düşüşü bariz, milli takımda da bir kaç an dışında yine genel beklentinin altında kaldı. Fakat bu durum hem bizim için hem Furkan için bir avantaj olabilir. Bizim kadromuz ise defolu bir kadro. Hazırlık maçlarında ve geçen sene de izlediğim kadarıyla da Robinson bence bir dakika dahi tutulmamalı. Kısalarda ana top yönlendirici ve savunmacı eksikliğimiz var. Fakat bizim teknik ekibin daha iyi bir yabancı bulabilecek bir vizyonunun olduğuna pek inanmıyorum. Furkan ise artık oynaması ve sorumluluk alması gereken bir oyuncu. Maaşa, takıma, oynadığı turnuvaya bakmadan. Hala da yaşı genç sayılır. Bizim şu anki kadromuzda çok güzel süre de alır sorumluluk da. Türkiye'nin sezon içinde oynayacağı eleme maçları da olacak, oralarda da Alperen ve Adem yokluğunda sorumluluk alması beklenilen isimlerden biri olacak. Bu maçların fikstürü de BCL'ye uygun olarak ayarlanıyor zaten. Furkan ile birlikte savunma sorunumuz çözülmeyecek mesela ama yerli kontenjanını da kullanarak toplam kaliteyi arttırabiliriz. Bu birlikteliğin hem Furkan'a hem de Galatasaray'a çok yarayacağını düşünüyorum.
Furkan korkmaz ile ilgili düşüncelerinize tamamen katılıyorum.

Furkan ın Bahçeşehire gideceğini okumuştum

Geri