Bleijenbergh doğru değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
umarım mevcut yabancılardan kimseyi tutmayı düşünmüyorlardır.
Daha kötüsü gelecekse kalmasını isterim.Gillespie yedek pivot olarak kötü mü olur? Hucumu sınırlı ama iyi savunmacı, bence kirli işleri iyi seviyede yapıyor
Olacak olan bu. Misko bir Bleijenbergh verecek bir tane boştan herkesin isteyeceği bir isim getirecek. Al gülüm ver gülüm olacak çünkü Misko böyle böyle çalışır. Yani her yere üst seviyeyi zorlayan oyuncu zaten alamaz bu şube o vizyonu görmüyorum ama umarım günün sonunda birbirini tamamlayan bir takım ortaya çıkar.Micov ve koç Misko'nun oyuncağı olmazlar umarım.
O vibe aldım malesef.
evet bu iş misko'da vardır ama misko koç da seçer. Mesela Alimpijevic de beobasket'in koçu ve basketbol dünyasında çok yükselişte. Türkiye ligine getireceği iyi oyuncusunu büyük ihtimalle Alimpijevic'e verir.Olacak olan bu. Misko bir Bleijenbergh verecek bir tane boştan herkesin isteyeceği bir isim getirecek. Al gülüm ver gülüm olacak Mısın böyle böyle çalışır. Yani her yere üst seviyeyi zorlayan oyuncu zaten alamaz bu şube o vizyonu görmüyorum ama umarım günün sonunda birbirini tamamlayan bir takım ortaya çıkar.