• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Şimdilik gözüken;
W.Cummings-E.Mc Collum-Can K.-+
Buğrahan- +
J.Palmer-+
C.Bishop-F.White
Muhsin Y.-+
Ridvan konusuluyor kısa pozisyonu icin arti en az 3 hamle bekleniyor 2'si yabanci...

Şimdilik gözüken;
W.Cummings-E.Mc Collum-Can K.-+
Buğrahan- +
J.Palmer-+
C.Bishop-F.White
Muhsin Y.-+
Ridvan konusuluyor kısa pozisyonu icin arti en az 3 hamle bekleniyor 2'si yabanci...
Can varken Rıdvana gerek yok. Ben olsam sakatlıktan çıkan Can yerine Rıdvan'ı isterdim. En azından az da olsa gayretli ve savunmada iş yapar.

Yiğitcan ve Pierre 3-4 numaraya can katar.

kaliteli türk oyuncular şart yoksa yitik bir sezon daha olabilir

Sube yetkilileriyle konustum, buradaki şikayetler dahil olmak üzere belirttim hatta burayı da okumalarını önerdim...
Yerli ve yabancı konusunda kaliteli isimler geleceğini söylediler; butce sıkıntısı yok dediler coaching konusunda da istediği kadroyla başarılı olacak dediler bende tam karşı tezimi soyledim guzel bir sohbet oldu ama bana soylenen Avrupa'da kupa istiyoruz ligde normal sezon ilk 3 en az da Play-Off Yarı Finali hedefi tutturagiz dediler bekleyelim görelim.

Sube yetkilileriyle konustum, buradaki şikayetler dahil olmak üzere belirttim hatta burayı da okumalarını önerdim...
Yerli ve yabancı konusunda kaliteli isimler geleceğini söylediler; butce sıkıntısı yok dediler coaching konusunda da istediği kadroyla başarılı olacak dediler bende tam karşı tezimi soyledim guzel bir sohbet oldu ama bana soylenen Avrupa'da kupa istiyoruz ligde normal sezon ilk 3 en az da Play-Off Yarı Finali hedefi tutturagiz dediler bekleyelim görelim.

Artık bizimle dalga geçtiklerine eminim. Başka bir açıklama bulamıyorum bu duruma. Ligde ilk 3 ve Avrupa'da kupa bu koçla ve bu transferlerle imkansız.

17 maçın ikisini mi kazanarak ilk 3'e girmeyi düşünüyorlarmış?

mccollum resmi olarak açıklandı. hayırlısı olsun.

G : Cummings, Can, X(Erten)

SG : Mccollum, X(Pierre)

SF : Palmer, X(Onuralp)

PF : White, X(Metecan)

C: X(Kamagate), Bishop, Muhsin

Şöyle bir kadronun dengeli olacağını ve mevcut kadronun defansif tarafını toparlayabileceğini düşünüyorum.

Bazı hamleler vardır takımın bütün elini kolunu bağlar Bishop ve Palmer'la sözleşme uzatma işi tam da bu oldu. Şimdi bir tane 4 numara alırsan ki game changer bir 4 numara bulman çok zor bu seviyede, iş tamamen alacağın Guard'a bakacak. Ki benim duyduğum daha 2-3 numara oynayan birini arıyorlar o zaman Palmer'i neden tuttun. Tek beş numara başlayacağız ki o adamın da boyu 2,01. Siz harbiden çapsızın en alasınız bu kadar kötü planlama yapabilmek hakikaten büyük beceri.

Ligin yine en büyük 3. bütçesi ama 8.lik için oynayacak kadro kuruluyor geçen sezon olduğu gibi. Bizden çok daha düşük bütçeli Beşiktaş ve Tofaş kadar ya da bizden biraz düşük bütçeli ve taraftarsız Bahçeşehir Koleji kadar hedef ve basketbol aklı istiyorum. Ama bunu bile bize çok görüyorlar...

Vitto Brown'u neden biz almıyoruz madem bütçe derdi de yok zaten koc da tanıdık oyuncu almayı seviyor

Söylediğimi bire bir yazayim; Tavares, Micic, N.Hayes 3'lusunu de alsak coaching değişmedikçe birsey olmaz...

McCollum, Palmer, White, Bishop, Buğrahan ve Cummings'e ödenen toplam ücretle Ağustos ayında çok rahat 3 NBA oyuncusu alınır. Ama çapsızlık, transferi aceleyle bitirme telaşı ve hedefsizlik kanlarına kadar işlemiş artık adlarını ve Galatasaray'a yakışmadıklarını söylemekten yorulduğum koç ve menajer "ufak olsun , bizim olsun" sloganıyla hiç bir şeyi takmadan bu hamleleri yapabiliyor. Bunlara gereken mesaj takımın maçlarına gitmemektir. Koca bütçeye rağmen 8. Olmayı hedef belirlemiş bu takımın maçına gidilmemeli.

Geçen sene Kadroyu Kim kurmuş?
Lafontenden Masallar

Söylediğimi bire bir yazayim; Tavares, Micic, N.Hayes 3'lusunu de alsak coaching değişmedikçe birsey olmaz...
Geçen sezon da aynı şeyi yazdım ama
Koskoca sezon
Hoca farkıyla kazandığımız maç yok
Gelişim gösteren, takıma kazandırdığı isim yok
Kazandığımız 1 büyük maç yok.
Fotokopi gibi her maç aynı söylemler.
Ben çok umutluydum ama büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Maalesef devre arasını görmeden hoca değişikliği olur diye düşünüyorum..

Son düzenleme:

- Ayrıca Yakup Sekizkök antrenmanları drone ile takip ettiriyor.
- Takımda kolej havası hakim.
- Oyuncular ve koç başarı yemini ettiler ve büyük bir hırsla yeni sezona hazırlanıyorlar.
- Kampın yıldızı Sadık ve Göksenin’di fakat o kadar iyi performans gösterdiler ki; sonunda takımdan gönderildiler.
- Gelen haberlere göre büyük sponsorluklar da kapıda. Galatasaray basketbolda büyük bir atılım yapmayı hedefliyor. Şimdilik ilk hedef; ligde kalmak.
- Son olarak bu şubeye ayrı bir önem gösteren başkan Dursun Özbek’in de gözünü kararttığı ve takıma 5 tane sıfır basketbol topu aldığı ve tüm masrafları kendi cebinden ödediği öğrenildi.

Son düzenleme:
40'ına az kalmış oyuncuya 1+1 yıl 850K maaş verebiliyorsun ama o küçük beynin 20-30 yaşlarında iyi bir oyuncu bulup getirmeyi akıl edemiyor ya da kasten etmiyor.
Bu Beşiktaş'ın oyuncuları kaç para alıyor Mathews'ler falan ?

Benim tahminim şu.
Dursun Özbek Liseli tayfaya basketbol şubeyi vermiş. İstediğinizi yapın karışmıyorum ama seçimde beni destekleyin yeter demiş.
Bu adamlarda basketbol şubesini kendi oyuncakları gibi oynuyorlar. Hesap soran yok. Sorgulayan yok.
Aklıma başka bir şey gelmiyor.

40'ına az kalmış oyuncuya 1+1 yıl 850K maaş verebiliyorsun ama o küçük beynin 20-30 yaşlarında iyi bir oyuncu bulup getirmeyi akıl edemiyor ya da kasten etmiyor.
Bu Beşiktaş'ın oyuncuları kaç para alıyor Mathews'ler falan ?
maaş o ayarda değildir bence. bu bilgi nerede yazıyor?

Geri