• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ncaa yapacakmış Efe Vatan

Ben şubeyi kafada bitirdim bundan sonra ne ürün alır, ne maça glder ne de tv'de izlerim. Truva atı içinde şubede bulunan yöneticiler ve teknik ekip gitmeden hiçbir şey çözülmez. Aldıkları yerli ve yabancı oyuncuların %90'ı antrenman oyuncusu olur ya da olamaz o noktada yapılmış vahlm transferler. Bu şube için akıl sağlığımı ve maddi durumunu bozmama gerek olmadığına kanaat getirdim.

Ne yazik ki bu sezon da bu takimdan bir cacik olmaz yaziklar olsun. Futboldaki ilginin azini buraya verseler neler neler olurdu. 10 senedir bu eziyet ne ya subeyi kapatin

Karamsarlığa gerek yok
Şimdi Kimler geldi takıma yerli yabancı?

Tek playmaker var o da 1 yildir oynamayan Can bence cummings ve ridvan klasik playmaker yada 1 numara olarak adlandirilamaz.

Topun elinde olmasini seven oyunculardan kurulu, size olarak sikintili 5 numara ve oyun icinde kaybolan bir 3 numaramiz var.

Cummings hayatinda 3 assist ortalamasini gecmemis, Can nasil donecek kac dakika alacak Ridvan nasil oynayacak kac dakika alacak.

Mccolum top elinde kendine pozisyon yaratir.

Palmer desen ayni sekilde.

Fabian White Manisa`nin rol oyuncusu Bishop kisa Zach Auguste, Zach`i degerli yapan boyu + mobilitesi Bishop ise size`i zaten mobilitesi olmasini gerektiriyor ancak sutu yok.

Cok sikintili kadro umarim ben yanilirim umarim teknik kadromuz iyi bir kadro muhendisligi yapmistir. Bosuna para almiyorlardir sonucta coach olmak takimi dogru kimyayla kurup dogru antreman ve dogru rol dagilimi ile olur. Bunun birini eksik yaparsan digerlerinin degeri azalir.

Bir şey biliyormuş gibi konuşmuş ama hiçbir şey bildiği yok. BCL ve ligde aynı anda 7 tane yabancı oyuncu kalabiliyor sahada. Biz sezona 8 yabancıyla başlıyoruz. Aldıkları oyuncuların o kadar berbat, o kadar rezil kepaze olduklarını biliyorlar ki her maç bir oyuncunun kenarda oturacağını bile bilmiyordur allah bilir.

Zaten hepi topu 2 dakika falan dayanabildim söylediklerine fazlasını izlemek zulüm geldi.

Her Kelime Aralığı süre olarak 5 6 saniye nasıl patlamadan kıvırarak cevaplarım diye uğraştı.
Kerem ile Can bunu anladıkları an itibari ile ne şiş yansın ne kebap hafif sorular ile Programı bitirdi.

*Alınan Yabancıların Vasatlığı konuşmadı.
*Geçen sene 4m Bütçemiz var dedi.
Bu sene isim sponsoru alıyorsun 5m yaptık diyorsun hemen arkasına Galatasaray ismine yakışıcak Rakam olmazsa almayız diyorsun 1milyon dolar isim alarak bütçe arttırıyorsun.

*Nba Euro ile Çok kez toplantık yaptık,Salona dahil olmak istediler diyor,Arkasına Sorulan soru üzerine Organizasyon olursa kesin olucaz diyemiyor
Diyemiyorda diyemiyor
*Yakup bey için istikrar diyor ,Parke dışında herşey ile ilgili diyor.
Parke'yi beceremeyen adam herşey ile ilgilenmese, sanırım kendi tembelliklerini Şube Genel Menejeri ile Yakup Beye yıktıkları için devam ediyoruz
Yakup Bey bizden gidince 2 ligde Takım çalıştıramıyacağını bildiğinden Çamaşır yıkanması lazım olsa yıkıcak çok belli Can beyin anlatımlarından

*Sponsorlarıda Niyazi Bey buluyormuş kendileri değil.

Program bittiğinde Can Natan Beyin Hiç bir etkisi ve vasfı olmadığını anlamış olduk

Geri