• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Z Obradovic istifa etmis, yarin gider alir gelirim; once duzen-sistem kurdurtturum; sonra da seneye artacak bütçenin kurulumunu veririm ama hayal tabi...
İlk başta benim de aklıma geldi sonra basketbol şubemizi yönetenleri düşününce hayal kurmaktan bile vazgeçtim.

İlk başta benim de aklıma geldi sonra basketbol şubemizi yönetenleri düşününce hayal kurmaktan bile vazgeçtim.
Renkdaş,Bu yönetimden böyle aksiyonlar beklemek fazlasıyla ütopik bir durum olur.

Z Obradovic istifa etmis, yarin gider alir gelirim; once duzen-sistem kurdurtturum; sonra da seneye artacak bütçenin kurulumunu veririm ama hayal tabi...
Berk, kardeşim afb63 kardeşime verdiğim cevabı tekrar yazmayayım dedim ama yine belirteyim.bu yönetimden böyle bir hamle beklememiz fazlasıyla ütopik bir durum olur...

Sanırım çok güzel bir haber değerli arkadaşlar 🥰

Lokum gibi haber ☺

Zeljko Obradovic'in görevden ayrılmasını oyuncularıyla arasına iki jenerasyon giren ve modern basketboldan kopan vs şeklinde yorumlayanlar olmuş basketbol kamuoyunda..

Zeljko Obradovic ile oyuncular arasında bir kopukluk varsa sıkıntı oyunculardadır.. Ayrıca Obradovic modern
basketboldan kopuk ise o modern basketboldan pek bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Partizan yönetimi de benim gibi düşünüyor olacak ki istifayı kabul etmemişler. Bakalım neler olacak?

Kokoskov konusuna gelince ben bu sezonu onunla tamamlardım. Fener döneminden de hatırladığım kadarıyla Kokoskov'un oyununun oturması zaman alıyor. Tabi ki galibiyet almak vs de önemli ama kalitesinden emin olduğun bir koçta ısrar etmeli ve sabırlı olmalısın. Messina'da durum öyle değil Messina'ya zaten hiçbir yerde sabredilmeyeceği kadar sabretti Milano..

Kokoskov'u getirmek için neredeyse kapısında yattı Anadolu Efes ve 4-5 ayda vazgeçtiler.. Bence bu net şekilde yönetim hatası..

Bazı koçlarda sabredilir fakat bizim basiretsiz yönetim ise Yakup'da ısrar ediyor.. Yıllar geçse de bir şey olmayacak Yakup'dan.. Bu da ciddi bir yönetimsizlik problemi..

Yarın gider Obra'ya teklif yaparsınız da Obra 20 milyon avro altında bütçeli takıma gelmez. Tamam yönetimi dövmek lazım da şu yazılmaz.
Kokoşkov'u da göndermiş Efes'te İsmail Şenol orada.

Zeljko Obradovic'in görevden ayrılmasını oyuncularıyla arasına iki jenerasyon giren ve modern basketboldan kopan vs şeklinde yorumlayanlar olmuş basketbol kamuoyunda..

Zeljko Obradovic ile oyuncular arasında bir kopukluk varsa sıkıntı oyunculardadır.. Ayrıca Obradovic modern
basketboldan kopuk ise o modern basketboldan pek bir şey olmaz diye düşünüyorum.

Sıkıntı oyuncularda zaten. Avrupa basketbolu iskeletini tamamen Amerikalı oyunculara kaybetti. Hiçbir üst seviye takımın direksiyonunda avrupalı oyuncu yok, ana rolde ya da ikincil yönlendirici olarak da yoklar. Hep görev adamı, köşe şutörü ya da savunma oyuncusu olarak kaldılar. Oyun tamamen amerikalıların tam saha ezberine döndü çünkü özkaynak tükendi.

Obradovic'de sıkıntı olan nokta şurası, malzeme bu diyip bazı şeyleri değiştirmektense, Amerikalı oyuncuları bu plana uydurmaya çalıştı. Orada da oyuncu sirkülasyonu öne çıkıyor. Partizan'da 2 sene oynamış oyuncu yok nerdeyse, her yıl oyuncular değişiyor, yani sen kendi sistemine oyuncuyu adapte edene kadar oyuncu gitmiş oluyor ki burda temel sıkıntı bir süre sonra yerine aldığın adamların da kalitesizleşmesinden başlıyor.

Geri